Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Platené členstvo

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od lidka06 » Štv Jún 24, 2010 8:54 am

Ja niektorych nepochopim, lebo ja som tiez aj na inych bazaroch ale nikde som nepredala no len sem tam iba tu som predala najviac, a mne to vyhovuje myslim ze aj tie ceny su tu v pohode. A tak ale naco tu su ktorym sa to nepaci sak nech predavaju inde dozaduju sa preto lebo predavaju najviac tu, a zda sa im asi moc platit.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 9:02 am

lidka06 píše:Ja niektorych nepochopim, lebo ja som tiez aj na inych bazaroch ale nikde som nepredala no len sem tam iba tu som predala najviac, a mne to vyhovuje myslim ze aj tie ceny su tu v pohode. A tak ale naco tu su ktorym sa to nepaci sak nech predavaju inde dozaduju sa preto lebo predavaju najviac tu, a zda sa im asi moc platit.

no podla mna pani XY asi ani moc nepredáva a preto prská :roll: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lidka06 » Štv Jún 24, 2010 9:06 am

Neviem ci a kolko predava ja necumim kazdemu do profilu ale ak nie tak to je koho chyba ?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 9:12 am

lidka06 píše:Neviem ci a kolko predava ja necumim kazdemu do profilu ale ak nie tak to je koho chyba ?

no naša asi nie Liduš :wink: niekedy sú silnejšie mesiace,inokedy slabšie a ide o prístup k ľudom a je to aj o cenách :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lidka06 » Štv Jún 24, 2010 9:13 am

Ved ja viem ze nie nasa to je jasne a je to HLAVNE o cenach lebo toto je BAZAR !!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 9:15 am

lidka06 píše:Ved ja viem ze nie nasa to je jasne a je to HLAVNE o cenach lebo toto je BAZAR !!

ved o to ide a ked sa niekomu nedarí,tak už prská na všetko :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Platené členstvo

od vedejova » Štv Jún 24, 2010 11:42 am

alex píše:
vedejova píše:Myslím si, že už asi neaký ten čas to robia, takže ich to až tak zaskočiť nemože, myslím že sa s tým stretávajú denne. :wink:

Máte pravdu, zažili sme tu už všeličo od vyhrážania sa, cez dávanie na súd, volanie do TV alebo pisanie do novin, ale poviem Vam, že taketo chovanie, urážanie a osočovanie ako má pani Lubica sme veru ešte nezažili.
Myslím si, že väčšina vie, že sme ochotní pomáhať a vybavovať veci čo v najkradšej dobe keď je to v našich silách. Pokiaľ sa jedná o veci, ktré sú závislé od ďalších ludí, to neovplyvníme ani my a taktiež čakáme na dané veci ako vy.
Gonica má pravdu, každý má právo na svoj názor, ale boli by sme radi ak by sa tak dialo v slušnej forme a nie hneď hrr to nefunguje, tamto je zle a pod.
A Janka81 má taktiež vo väčšine príspevkov pravdu.
Dúfam, že sa na základe môjho príspevku zas nerozpúta hádka. Napísala som to tak ako to je. A ako to vidíme my

Inak ja si tiež myslím, že sme si predplácali účet s tým čo funguje a že sa ešte veci prerábajú, vedeli sme že si platíme za to čo tu už funguje, nie za to čo tu ešte len bude fungovať. Takže nevidím dovod prečo by sme sa mali dožadovať na silu niečoho nového, hoci na návrhy a nápady tu táto diskusia je, to beriem, slušným sposobom. :wink:

Na druhej strane mala som s pani Lubicou obchodík cez mimibazár, a mala som aj reklamáciu, ktorá bola posúdená okamžite mi boli vrátené aj peniaze s poštovným, takže z tohto hladiska všetka česť aj jej.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Štv Jún 24, 2010 12:55 pm

Ja tu už nič nekomentujem, každý si urobí názor sám..........

Len by ma zaujímalo, kde sa vyjadrujem neslušne či drzo - hovoríme o tejto diskusii, či ideme do praveku?

Vážená janka81 - prečítajte si svoje príspevky aj s vaším vyjadrovaním. Nikoho tu "do huby" ako ste napísali neberiem. Oslovujem vás tak, ako ste si sama zvolili - čiže janka81 (keby bolo na mne, oslovila by som vás ináč).Preto som sa ohradila proti osloveniu,akým ste sa vy obracali na mňa.

Asi toto tu budem archivovať. Keď niektorým skončí materská a zas vhupnú do normálneho života, nestrávia 24 hodín na diskusiách na BB a možno zas precvičia trochu svoje mozgové závity a potom sa budú straaaaašne hanbiť :-)) keď si toto tu prečítajú.Ale nie, to nemyslím vážne :wink: Hanbili by sa iba keby to bolo naozaj len tou materskou :wink: Ibaže..........

Alex - je mi ľúto, nemám dôvod niekomu sa pchať.... len preto, že si myslí, že niekomu šéfuje :lol: Nebolo to pôvodne myslené ako služba užívateľom?

Viem dávno, čo vás tak irituje - a vy to viete všetky tiež :wink: Bohužiaľ s tým nič neurobím, milé dámy.Každý urobí ten test na iný počet bodov :wink:

Pekný koniec týždňa :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 1:24 pm

lubica2403 píše:Ja tu už nič nekomentujem, každý si urobí názor sám..........

Len by ma zaujímalo, kde sa vyjadrujem neslušne či drzo - hovoríme o tejto diskusii, či ideme do praveku?

Vážená janka81 - prečítajte si svoje príspevky aj s vaším vyjadrovaním. Nikoho tu "do huby" ako ste napísali neberiem. Oslovujem vás tak, ako ste si sama zvolili - čiže janka81 (keby bolo na mne, oslovila by som vás ináč).Preto som sa ohradila proti osloveniu,akým ste sa vy obracali na mňa.

Asi toto tu budem archivovať. Keď niektorým skončí materská a zas vhupnú do normálneho života, nestrávia 24 hodín na diskusiách na BB a možno zas precvičia trochu svoje mozgové závity a potom sa budú straaaaašne hanbiť :-)) keď si toto tu prečítajú.Ale nie, to nemyslím vážne :wink: Hanbili by sa iba keby to bolo naozaj len tou materskou :wink: Ibaže..........

Alex - je mi ľúto, nemám dôvod niekomu sa pchať.... len preto, že si myslí, že niekomu šéfuje :lol: Nebolo to pôvodne myslené ako služba užívateľom?

Viem dávno, čo vás tak irituje - a vy to viete všetky tiež :wink: Bohužiaľ s tým nič neurobím, milé dámy.Každý urobí ten test na iný počet bodov :wink:

Pekný koniec týždňa :-)

No zas ste sa vyfarbili :roll: :roll: :roll: a čo Vy už máte Alzheimera :?:
Oslovujeme sa tu podla nickov a Vy ste sa ohradili,že Vás oslovujem Lubica :roll:

Vy ste taká premúdrelá,ked viete,čo nás tu irituje :lol: :lol: :lol: a kto sa komu kam pchá :roll: :wink: Ale viete čo,to je čiste naša osobná vec a Vás je po tom nič a ked sa už s Vami nik nebaví,tak sa zviditeľňujete aspon týmto trapným prskaním :P
No a ked nám podľa Vás odumreli mozgy na materskej ,tak Vám tesne pred dôchodkom úplne všetko vyšumelo :evil: Baví Vás takéto trapošenie a osočovanie :?: :?: :?: Lebo nás nie-to len na margo toho,ako ste tu zas perlila :lol: ahoj aj Vám milá Lubica2403
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Platené členstvo

od nelly123 » Štv Jún 24, 2010 2:07 pm

alex píše:
vedejova píše:Myslím si, že už asi neaký ten čas to robia, takže ich to až tak zaskočiť nemože, myslím že sa s tým stretávajú denne. :wink:

Máte pravdu, zažili sme tu už všeličo od vyhrážania sa, cez dávanie na súd, volanie do TV alebo pisanie do novin, ale poviem Vam, že taketo chovanie, urážanie a osočovanie ako má pani Lubica sme veru ešte nezažili.
Myslím si, že väčšina vie, že sme ochotní pomáhať a vybavovať veci čo v najkradšej dobe keď je to v našich silách. Pokiaľ sa jedná o veci, ktré sú závislé od ďalších ludí, to neovplyvníme ani my a taktiež čakáme na dané veci ako vy.
Gonica má pravdu, každý má právo na svoj názor, ale boli by sme radi ak by sa tak dialo v slušnej forme a nie hneď hrr to nefunguje, tamto je zle a pod.
A Janka81 má taktiež vo väčšine príspevkov pravdu.
Dúfam, že sa na základe môjho príspevku zas nerozpúta hádka. Napísala som to tak ako to je. A ako to vidíme my

.....všetko ma svoje pre a proti-ja som predtym predavala len na mma-aj tam mam ešte zaplatene aukcie-potom som nahodou objavila baby b,...a som tu---po skusenostiach som 85%na baby bazare a som spokojna,pripada mi to take osobnejšie,či komunikacia,obchodiky atd...

...a čo sa tyka niektorych "problemov",ked niečo nefunguje-bola som max.spokojna hlavne rychlostou a vysvetlenim,takže diky alex a admin :D

....jani,gonica ... :D ...moj otec mi raz povedal(ked sme sa nenormalne hadali-o niečom,..že kto ma pravdu?).....tak na zaver sa na mna pozrel a vravi: "VIEš KAžDY MA"TU" SVOJU PRAVDU A KAžDY JU TAK AJ VIDI"najprv som nechapala čo myslel,ale potom mi :idea: ...ste zlate,že sa bijete"za niekoho tretieho :o ....jani a nezožer ma :wink: :wink: :wink: ha-ha-ha
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 4:06 pm

Deniska a prečo?? :wink: ved ja Ta rada :lol: :lol: :lol: a potrebujem ta do politiky..hahaha :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Štv Jún 24, 2010 4:24 pm

Je rozdiel lubica2403 a Lubka, milá pani janka81 :-)
Ostatné bez komentára :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 4:32 pm

lubica2403 píše:Je rozdiel lubica2403 a Lubka, milá pani janka81 :-)
Ostatné bez komentára :-)

a presne na tomto ste zas ukázali,aké dôležitosti tu riešite :roll: :roll: :roll: :cry: Môžete byť rada,že Vám niekto tak pekne napíše :wink: majte sa..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Jún 24, 2010 4:36 pm

Ešte som teda nepočula, že keď niekto s niekym vychádza, že to znamená že sa mu pchá :shock:
Neviem, ale to mi príde ako že už neviete čo by ste napísala. Toto sú diskusie, a myslim si, že je na každom či sa zapája, či sedí za PC aj celý deň a pod.

a ešte niečo, nie som jedina ktora si myslí, že ste drza lubica. Viete, veľa ľudí sleduje diskusie aj keď sa nezapája. My máme na Vás ohlasy typu, že sa čudujú že tu ešte fungujete a nevyhodili sme Vas ... a tak "tajne" dúfame, že keď Vám skončí platený účet, že aj sama odídete keď je to tu všetko také nefunkčné a pre Vás nevyhovujúce
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 5:00 pm

alex píše:Ešte som teda nepočula, že keď niekto s niekym vychádza, že to znamená že sa mu pchá :shock:
Neviem, ale to mi príde ako že už neviete čo by ste napísala. Toto sú diskusie, a myslim si, že je na každom či sa zapája, či sedí za PC aj celý deň a pod.

a ešte niečo, nie som jedina ktora si myslí, že ste drza lubica. Viete, veľa ľudí sleduje diskusie aj keď sa nezapája. My máme na Vás ohlasy typu, že sa čudujú že tu ešte fungujete a nevyhodili sme Vas ... a tak "tajne" dúfame, že keď Vám skončí platený účet, že aj sama odídete keď je to tu všetko také nefunkčné a pre Vás nevyhovujúce

:lol: :lol: :lol: nič iné mi nezostáva,len sa pripojiť pre Vašu radosť lubica :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť