Ako sa vam kocikuju tie golface jednou rukou,ked prsi???

Ljublju píše:tak ja uz som zufala,az mi je do placu,na nete vyzeraju vsetky kociky super,ale ked vojdem do predajne-padne mi do oci kocik,ktory mi na prvy pohlad vyhovuje-siroky,dlhe lozko,velky kos a pozrem na cennik a ze 9000sk![]()
.,este som obzerala chicco multiway,ale zase to madlo je take zvlastne a ta guma,na ktoru sa vykladaju nozicky urcite onedlho praskne.A nikto v predajni sa nicomu nerozumie.Aj by som sla do pouziteho,ale "bohuzial" uz jedno dieta mam odrastene,tak viem,ako sa v takom kociku chova,takze lepsie spravim,ked kupim novy.
Ako sa vam kocikuju tie golface jednou rukou,ked prsi???

Ljublju píše:http://www.babydepo.sk/e-shop/action/productdetail/oc/483938.xhtml
toto je on?Tam je veru ina cena

Ahoj moja kamaratka ma babypoint a je s nim nadmieru spokojna.Taky isty tu predava jedna pani na BB.Je lahunky a lahko sa sklada.Pripomina mi dazdnikrazaby píše:Zdravím.
Opäť sa kontaktujeme. Mám ten istý problém. A už cca 2 týždne hľadám niečo schopné za rozumnú cenu. Zatiaľ som objavila BABY POINT TRAPER a chcem nájsť diskusiu, príp sa spýtať maminiek aké s ním majú skúsenosti.....osobne potrebujem niečo, čo by som využila aj do snehu a aby mi tam môj dvojročný syn i pospal. Ešte nie som rozhodnutá....
Ak by si náhodou našla nejaký iný šporťák, prosím, o info. rada kuknem.
zatiaľ pa
Petra

martinka74 píše:Ahoj,ja na Peg Perego nedam tiez dopustit.Mam sice trojkolku GT3 s vanickou som ju pouzivala od narodenia,ale od 5-tich mesiacov som pouzivala sportak a ten je naozaj fantasticky,velky,priestranny,preklapacia strieska ked svieti alebo fuka,super nanoznik.Kocik je super vyplostrovany takze je v zime teplucky,kvalitny material,farba nezosedne.Kupila sok este jeden kocik,akoze na nakupy-Gesslein Swift-tiez pekny dizajn ale vobec sa neosvedcil,mal velmi kratky sed a maly sa stale suchal dole.

inguli píše:martinka74 píše:Ahoj,ja na Peg Perego nedam tiez dopustit.Mam sice trojkolku GT3 s vanickou som ju pouzivala od narodenia,ale od 5-tich mesiacov som pouzivala sportak a ten je naozaj fantasticky,velky,priestranny,preklapacia strieska ked svieti alebo fuka,super nanoznik.Kocik je super vyplostrovany takze je v zime teplucky,kvalitny material,farba nezosedne.Kupila sok este jeden kocik,akoze na nakupy-Gesslein Swift-tiez pekny dizajn ale vobec sa neosvedcil,mal velmi kratky sed a maly sa stale suchal dole.
ma kamaratka a je ozaj super tiez jednoznacne tak ako opisuje martinka