bubufo píše:martuskab mas sklerozu? mam ako ty uz sme sa bavili o tom
Veď píšem že som dnes asi dostala s mechom múky po hlave.A možno tam nebola len múka. .Včera nám trošku snežilo,ale dnes sa trošku roztopilo a ostalo tak meter na dľžku a na výšku asi 0,5cm .
chudatko malinke daj vediet ako to vydrzal lebo na gastro nic moc.toho som sa dost bala ze ked bude chlapec bude ho bolievat brusko ale nebolelo .vobec a teraz ked zacal patat srotuje piate cez deviate a je to chvalabohu vporiadku.daj vediet ako ste dopadli
natusa píše:chudatko malinke daj vediet ako to vydrzal lebo na gastro nic moc.toho som sa dost bala ze ked bude chlapec bude ho bolievat brusko ale nebolelo .vobec a teraz ked zacal patat srotuje piate cez deviate a je to chvalabohu vporiadku.daj vediet ako ste dopadli
Ideme len na kontrolu,tak dúfam že mu nebudú nič robiť,ale na ďalší mesiac mu budu znovu braať krv.To je hrozné,na lačno a pichať tou veľkou ihlou .
bubufo píše:natuska daj pokoj ze starsie damy sme este mlade neboli 33 mam
Baby je to normálne,keď mám niekedy strašnú chuť ísť na didžinu?
ty kokso mi sme si sadli!!!!aj ja som take zihadlo niekedy by bodlo vypadnut ale ked vnoci kojime uz ma to moc nebavi lebo maly ma dva zuby a maximalne ich vyuziva na mojich didach
som bola za tou babkou,a nejako som nemala naladu...a ked vidim co sa tu deje,tak mi je zle...sa tu budu ohanat zakonmi,v tej teme Nespolahlive je mi zle----do boha tak nevieme vsetci zakony a niekto sa bude vytahovat???vsak naco chce teda kupovat tu,ked chce ktomu take kvantum info
natusa píše:chudatko malinke daj vediet ako to vydrzal lebo na gastro nic moc.toho som sa dost bala ze ked bude chlapec bude ho bolievat brusko ale nebolelo .vobec a teraz ked zacal patat srotuje piate cez deviate a je to chvalabohu vporiadku.daj vediet ako ste dopadli
Ideme len na kontrolu,tak dúfam že mu nebudú nič robiť,ale na ďalší mesiac mu budu znovu braať krv.To je hrozné,na lačno a pichať tou veľkou ihlou .
neboj to bude v poho maly sa bol stepit do obydvoch noziciek a smial sa jak blazon doktorka vravela ze to este nezazila.
sisu22 píše:som bola za tou babkou,a nejako som nemala naladu...a ked vidim co sa tu deje,tak mi je zle...sa tu budu ohanat zakonmi,v tej teme Nespolahlive je mi zle----do boha tak nevieme vsetci zakony a niekto sa bude vytahovat???vsak naco chce teda kupovat tu,ked chce ktomu take kvantum info
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť