Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - LEN TAK POKECAT

od bubufo » Pon Dec 08, 2008 10:12 pm

sisu22 píše:som bola za tou babkou,a nejako som nemala naladu...a ked vidim co sa tu deje,tak mi je zle...sa tu budu ohanat zakonmi,v tej teme Nespolahlive je mi zle----do boha tak nevieme vsetci zakony a niekto sa bude vytahovat???vsak naco chce teda kupovat tu,ked chce ktomu take kvantum info :twisted:

kasli na ne nestoja ti za to aby si sa rozculovala,su to cuzdi ludia,
ja som napr. dnes riesila jeden obchodik ako kupujuca s kockou sme sa v pohode dohodli a spokojnee,napriek tomu,ze nebol tovar ako som scela
vsetko je to o dohode a dobrej voli, ine truby to musia riesit verejne a kydat jedna na druhu,ja osobne sa na tom zabavam ake su to sliepky
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Dec 08, 2008 10:12 pm

naplaka ze nemoze ist do kostola....a este nevedia co s nou,pridavali jej sadru....strajkuje z jedenim,nic moc :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Dec 08, 2008 10:13 pm

natusa píše:
martuskab píše:
bubufo píše:natuska daj pokoj ze starsie damy sme este mlade neboli :D 33 mam
Baby je to normálne,keď mám niekedy strašnú chuť ísť na didžinu?
ty kokso mi sme si sadli!!!!aj ja som take zihadlo niekedy by bodlo vypadnut ale ked vnoci kojime uz ma to moc nebavi lebo maly ma dva zuby a maximalne ich vyuziva na mojich didach
Musíš malému vysvetliť,že didi su ma cmúľkanie a nie na hryzanie.Čo sa za mlada naučí,na starosť ako keby našiel :lol: :lol: :lol: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Dec 08, 2008 10:15 pm

martuskab píše:
natusa píše:
martuskab píše:
ty kokso mi sme si sadli!!!!aj ja som take zihadlo niekedy by bodlo vypadnut ale ked vnoci kojime uz ma to moc nebavi lebo maly ma dva zuby a maximalne ich vyuziva na mojich didach
Musíš malému vysvetliť,že didi su ma cmúľkanie a nie na hryzanie.Čo sa za mlada naučí,na starosť ako keby našiel :lol: :lol: :lol: .

kocky keby ste vedeli ako som ja zihadlo tak by ste len :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Dec 08, 2008 10:17 pm

ja napodobne stale mi to sibe na 18 :D :D kto ide uspat moje deti pomooooc :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Dec 08, 2008 10:18 pm

Sisu,ty máš koľko ročkov? Asi sme tu všetky také žihadlá.Ja si ku večeru posledne pustím v detskej vežu a fičím :lol: :lol: :lol: .Manželik si užíva večernú nervozitu malého :lol: :lol: :lol: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Dec 08, 2008 10:21 pm

bubufo píše:ja napodobne stale mi to sibe na 18 :D :D kto ide uspat moje deti pomooooc :twisted:

bubu este ti nenanaju???ja som dnes nedavala nanat,dala moja mama :) som bola v saune..ked som prisla domeno uz nanal...ja som mlada zaba,budem mat 23 :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Dec 08, 2008 10:24 pm

sisu ee nespia maly si pospal po obede tak teraz ani bohovi a starsia bezne takto dlho hore, jaaaj ze 23, to som bola este vtedy velka odporkyna vydaja a deti mi sli na nervy cudzie :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pon Dec 08, 2008 10:25 pm

martuskab píše:
natusa píše:
martuskab píše:
tak to bolo dobre :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Dec 08, 2008 10:25 pm

Ja by som to brala keby mi niekedy niekto pomohol s deťmi.A Sisu,pomýšlaš aj nad bračekom alebo sestričkou pre malého?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Dec 08, 2008 10:26 pm

baby no mam dost z tych vsetkych diskusii, co im vsetkym jeb.??????? no ako inak to mam nazvat? :evil: :evil: :evil: vsak to nie je normalne ako sa navzajom jedna druhu ociernuju a kydaju na seba .... sisu, tak si z nas najmladsia - od vsetkych o 10 rockov
ale ja sa citim na takych 19-20 takze si vlastne starsia ako ja :lol: :lol: :lol: a s tou didzinou, no kocky aj ja by som hrozne sla....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pon Dec 08, 2008 10:27 pm

bubufo píše:ja napodobne stale mi to sibe na 18 :D :D kto ide uspat moje deti pomooooc :twisted:
bubufko ber ma zo sebouuuu. aj ja idem na vyjezd kde sa stretneme v ktorom meste?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Dec 08, 2008 10:28 pm

martuska jasne :lol: len dufam,ze to nebude taky cert ako ten moj krpec :lol: mozno tak za tri roky...chcem si ked malemu vyjdu zubky uzit noci,a poriadne sa vynanat:-) ale tretie asi nezvladnem :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Dec 08, 2008 10:28 pm

natusa píše:
bubufko ber ma zo sebouuuu. aj ja idem na vyjezd kde sa stretneme v ktorom meste?

natuska kedykolvek ja uz nekojim ja mozem :D od kial to si? by sme nasli nejaky kompromis na stretko :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Dec 08, 2008 10:29 pm

teda,vy sa tu hrabete na diskoteku....ja som bola pozriet v sobotu,kamoska mala narodeniny,a ja som sa tam nudila a tahala domov...mna to nejako nebere..skor si idem dakde sadnut a pokecat..kocky idem nanat..dobru
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť