Ja som si dnes stihla prečítať len jednu a mala som dosť.Ešte že je tu toto,inač by som dnes už hajala.Adinka,ty si sa včera pýtala na moju švagrinú-ďakujem za podporu-je to tak ako predtým,len už s jej deťmi u mna doma robím poriadky bez milostiadinka33 píše:baby no mam dost z tych vsetkych diskusii, co im vsetkym jeb.??????? no ako inak to mam nazvat?![]()
![]()
vsak to nie je normalne ako sa navzajom jedna druhu ociernuju a kydaju na seba .... sisu, tak si z nas najmladsia - od vsetkych o 10 rockov
ale ja sa citim na takych 19-20 takze si vlastne starsia ako ja![]()
![]()
a s tou didzinou, no kocky aj ja by som hrozne sla....

sisu22 píše:teda,vy sa tu hrabete na diskoteku....ja som bola pozriet v sobotu,kamoska mala narodeniny,a ja som sa tam nudila a tahala domov...mna to nejako nebere..skor si idem dakde sadnut a pokecat..kocky idem nanat..dobru

ak budes s nami kecat dlksie nebude problem ani tretie.tomi ver .vsetky mame trisisu22 píše:martuska jasnelen dufam,ze to nebude taky cert ako ten moj krpec
mozno tak za tri roky...chcem si ked malemu vyjdu zubky uzit noci,a poriadne sa vynanat:-) ale tretie asi nezvladnem

som s piestanbubufo píše:natusa píše:bubufko ber ma zo sebouuuu. aj ja idem na vyjezd kde sa stretneme v ktorom meste?bubufo píše:ja napodobne stale mi to sibe na 18![]()
kto ide uspat moje deti pomooooc
natuska kedykolvek ja uz nekojim ja mozemod kial to si? by sme nasli nejaky kompromis na stretko

martuskab píše:Ja som si dnes stihla prečítať len jednu a mala som dosť.Ešte že je tu toto,inač by som dnes už hajala.Adinka,ty si sa včera pýtala na moju švagrinú-ďakujem za podporu-je to tak ako predtým,len už s jej deťmi u mna doma robím poriadky bez milostiadinka33 píše:baby no mam dost z tych vsetkych diskusii, co im vsetkym jeb.??????? no ako inak to mam nazvat?![]()
![]()
vsak to nie je normalne ako sa navzajom jedna druhu ociernuju a kydaju na seba .... sisu, tak si z nas najmladsia - od vsetkych o 10 rockov
ale ja sa citim na takych 19-20 takze si vlastne starsia ako ja![]()
![]()
a s tou didzinou, no kocky aj ja by som hrozne sla....
![]()
![]()
.

Dobrú nocku Natuska.Ešte pokecáme.natusa píše:ja poznam len svojho a ten drichme v postielke.babenky musim letiet uz sa hlasi moj chlap.dobru nocku