Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Alergie a ekzémy - Ach ten ekzem

od eminga » Ned Dec 21, 2008 11:50 pm

z Banskej Štiavnici..malinkej mi je ľúto, hádam do vianoc bude dobre a máš pravdu tá tvárička na všetko hneď zareaguje, ale mám aj tak z tvojich riadkov pocit, že sa tešíš :P :P Danii už mám napečené 6 druhov ešte dva, ale tie nechávam na zajtra, lebo neručím či by vydržali :lol: ešte čakám balíčky, pobalím darčeky tie staršie sa nevedia dočkať...veľké kofy a ako sa vedia tešiť :lol: :lol: a ešte ten stromček :roll: a tiež môže prísť ježiško :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Ned Dec 21, 2008 11:53 pm

tak to je super,mas pravdu tesim sa,viem,ze nam to pomaha,len ta choroba to pokazila,urcite bude na Vianoce dobre,verim tomu a ja sa tiez hrozne tesim na Vianoce.Emi zajtra mi napis,ja som hrozne unavena,svoju veceru som zle vytravila,tak si idem lahnut
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Uto Dec 23, 2008 10:17 am

Danii tak mi sme ako- tak nie je úplne hladká, ale má bledé ložisko a to znamená, že jej to ustupuje :lol: :lol: a vy ako??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Dec 23, 2008 10:24 am

ahoj Emi,tak mame antibiotika,mala maanginu :cry: ,chytila to aj starsia,ja som mala vcera vracajuci den,ale uz mi je lepsie.Emmka ma teůicko krasne,ale na tvaricke ma loziska,ale je to z chorobyy,tecu jej stale slzicky a soplik a v tych miestach to ma,tak to pripisujem chorobe,ale neskriabe sa a to je pre mna podstatne.kaslat na vianocne foto,nebude 100percentne,ale to nevadi.mas uz vsetko?ja prave prevliekam periny,robievam to na stedry den,ale teraz som urobila vynimku
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Uto Dec 23, 2008 8:20 pm

Ahojky tak mám napečené dnes večer ešte urobím opekance a dáko na mňa doľahla únava :? , dnes len hľadím ako puk všade toľko prachu ešte že mám decká väčšie jedna vysávala, druhá umývala a ja prach utierala a ešte by som mala práčku pustiť...a to ti nezávidím jedny vianoce sme všetci skončili v horúčkach, ale postupne ešte bolo dobre keď deti aj muž, ale keď som ja :roll: :roll: ...a periny som tiež prezliekávala na vianoce, ale už 3 roky dozadu o týždeň skôr :lol: ..Danii dúfam, že je už lepšie Tebe aj deťúrencom, my sme na tom rovnako nie je to ešte úplne, ale tiež sa naškriabe a to je podstatné :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Dec 23, 2008 8:27 pm

Emi aj tebe prajem krasne Vianoce,detom vela darcekov a nech su zdravucke a malinkej vela dni bez ekzemov :evil: .to si aj ja zelam pre drobca a hadam to vijde.drzte sa a ozvi sa mi,ako sa tesili z darcekov :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Uto Dec 23, 2008 8:39 pm

Danii šťastné a veselé vianoce, bohatého ježiška hlavne, aby ste ich prežili v zdraví prajem aj celej tvojej rodinke :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Dec 23, 2008 8:53 pm

Dakujéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééém :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja uz mam strasne vianocnu nááááááááááááááááááladu :P :P :P :P :P :P :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Dec 30, 2008 9:20 pm

ahoj Emi ako sa mate?ake boli Vianoce?dlho si sa neozvala :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Uto Dec 30, 2008 9:33 pm

Ahojky, ako ste prežili sviatky? Mne je ešte aj teraz zle od prežratia, deťúrence boli zlaté, malá konečne prvé sviatky bola pekná, už nahodená póza a nám došli na foťáku baterky :twisted: skoro ma porazilo :evil: ..to nehovorím, že som kupovala 8 alkalických bateriek a moje premilené detičky si dávali do hračiek :roll: ...a vy ako??? ježiško doniesol všetko?? a malinká čo dodržujete ešte diétu a na vianoce bola už zdravá či ochorela aj staršia??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Dec 30, 2008 9:47 pm

no chori sme vsetci okrem tatina a mala ma navyse zapalene ocka,ale telicko relativne kludne.dietku mame prerusenu,lebo 13ideme na testy,tak ju mame napchavat,nech si uzije chudatko moje,ani by si neverila ako jej chybali rozky.idem dat malu hajnut,pokusim sa potom este pripojit :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Uto Dec 30, 2008 11:23 pm

jééj 13-teho budeme mať 3 rôčky, tak budem na vás myslieť :lol: :lol:a to je neskutočné jedno jej prejde a zase sa vyčudí druhé :( ...ja sa bojím aj ľahnúť tak mi je zle- od žalúdka, záha ma páli... :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Dec 30, 2008 11:38 pm

tak gratulujem,pojdes do roboty?co si pojedla,ze ta zaha pali,daj si pohar mliecka,to velmi pomaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Uto Dec 30, 2008 11:48 pm

do roboty by som išla hneď, už mám teraz depku kde pôjdem, skončila som z organizačných, podnik sa zrušil :( :( a nepojedla som, ale požrala a skúsim to mlieko, dúfam že nezapôsobí na mňa ako gutalax :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Dec 30, 2008 11:59 pm

malo by ti to upokojit zaludok,daj si take vlazne a ked mas medik,tak trosku si tam daj :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť