1dominika píše:Bola tu téma strach z cudzích ľudí. Ja mám opačný problém. Moja dcéra 20 mesiacov podá vonku ruku aj diablovi a kľudne s ním odíde a to jej nemusí dať ani cukrík. Stačí, že sa jej prihovorí, alebo sa prihovorí ona sama. Pozdraví cudzieho človeka, ale toho koho ja poznám nie. Nedávno ju jeden pán zobral na ruky a išiel kúsok s ňou. Ja som sa pozerala a keď som ju chcela zo brať k sebe otočila sa a nechcela ísť. Iný prípad. Boli sme na dedine kde nikoho nepoznám. Prišiel tam cudzí človek ona sa na neho pozrela, vzal ju na ruky, išiel s ňou do obchodu a von vyšli s lízatkom. Alebo sme sedeli v parku ona odbehla pri vedľajší stôl a tam ju pán zase zobral na ruky, odišiel s ňou a prišli s cukríkami. Tí ľudia ma vidia že som pri nej, povedia aká je odvážna a malú potom vrátia, ale čo keď to raz neustriehnem a niekto ju zoberie? Máte niekto takéto dieťa?

No Dominika... Môj syn je ten,čo sa bojí cudzých ľudí-je to môj príspevok.Musíme to asi obe vydržať,kým tie naše decká nepodrastú a snáď sa umúdria1dominika píše:Bola tu téma strach z cudzích ľudí. Ja mám opačný problém. Moja dcéra 20 mesiacov podá vonku ruku aj diablovi a kľudne s ním odíde a to jej nemusí dať ani cukrík. Stačí, že sa jej prihovorí, alebo sa prihovorí ona sama. Pozdraví cudzieho človeka, ale toho koho ja poznám nie. Nedávno ju jeden pán zobral na ruky a išiel kúsok s ňou. Ja som sa pozerala a keď som ju chcela zo brať k sebe otočila sa a nechcela ísť. Iný prípad. Boli sme na dedine kde nikoho nepoznám. Prišiel tam cudzí človek ona sa na neho pozrela, vzal ju na ruky, išiel s ňou do obchodu a von vyšli s lízatkom. Alebo sme sedeli v parku ona odbehla pri vedľajší stôl a tam ju pán zase zobral na ruky, odišiel s ňou a prišli s cukríkami. Tí ľudia ma vidia že som pri nej, povedia aká je odvážna a malú potom vrátia, ale čo keď to raz neustriehnem a niekto ju zoberie? Máte niekto takéto dieťa?