Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od martuskab » Pon Jan 05, 2009 7:38 pm

paradajka píše:joooj,minule sme sli a ja som dala miesto 2 do 4.Boze to som myslela,ze mi ucho odtrhne od kriku.A presne to že ako mozes ist tak rychlo do križovatky,tak ja potom uz len pomaly a zachvilu čo ides tak pomaly.No poviem vam des a hroza.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 7:39 pm

kocky, mnam.....tu tlacim jablcko.....a este mi ho vyziera aj najmensi :twisted: ja budem plakat, beeeeee..... :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 05, 2009 7:40 pm

tak si das druhe :wink: ,allebo bolo posledne?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Jan 05, 2009 7:43 pm

adinka33 píše:kocky, mnam.....tu tlacim jablcko.....a este mi ho vyziera aj najmensi :twisted: ja budem plakat, beeeeee..... :cry: :cry:
Adinka aj ty dietkuješ?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 7:43 pm

jasne, este mame......ale jedno mi staci...... :lol: 8) :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pon Jan 05, 2009 7:44 pm

No ja som si dnes isla kupit jablcka boli strašne škarede aj mrkvu som chcela nejaku peknu a tiež nič nemali.Takze som jedla kapustu a paradajkou a z kukuricou.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 7:46 pm

martuskab píše:
adinka33 píše:kocky, mnam.....tu tlacim jablcko.....a este mi ho vyziera aj najmensi :twisted: ja budem plakat, beeeeee..... :cry: :cry:
Adinka aj ty dietkuješ?

nie, lebo este kojim, tak nechcem......ja tak vzdy papkam, normalne ranajky, obed a cca do 17-18 veceru a ak mam chut, tak si niekedy dam nejake ovocie....... :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Jan 05, 2009 7:48 pm

adinka33 píše:
martuskab píše:
Adinka aj ty dietkuješ?

nie, lebo este kojim, tak nechcem......ja tak vzdy papkam, normalne ranajky, obed a cca do 17-18 veceru a ak mam chut, tak si niekedy dam nejake ovocie....... :lol:
Vidíš,zabudla som.To je to najlepšie,čo môžeš malému dať :lol: :lol: :lol: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pon Jan 05, 2009 7:51 pm

paradajka píše:No ja som si dnes isla kupit jablcka boli strašne škarede aj mrkvu som chcela nejaku peknu a tiež nič nemali.Takze som jedla kapustu a paradajkou a z kukuricou.
babenky neblaznite ved s vas budu za chvilu zajace!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 7:53 pm

natusa píše:
paradajka píše:No ja som si dnes isla kupit jablcka boli strašne škarede aj mrkvu som chcela nejaku peknu a tiež nič nemali.Takze som jedla kapustu a paradajkou a z kukuricou.

ze zajace,,,ja tu asi puknem od smiechu..... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od cvilinge » Pon Jan 05, 2009 7:53 pm

adinka33 píše:
paradajka píše:No ja som jazdila len z manželom,kým este nebol sneh a to bola hroza.Každý kto vraví,ze z vlastným muzom nesadaj do auta,ked si za volantom ma pravdu.Ale schudla som 5 kg ,lebo som pred každou jazdou mala sr.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
áno, tak to poznáme, ja tiež nemôžem jazdiť, keď je pri mne môj mužíček.... :roll: :idea:

No ja som to raz riešila takto: šli sme z neďalekej dediny domov a šlo auto oproti a ocino sa ešte kamsi ponáhľal no a ja že auto predomnou predbehnem,ale myslela som,že nestihnem tak som radšej nie. No a ocino,že to som ho mohla predbehnúť a také drísty... No a ja mu na to,že či mu zastanem pri krajnici,možno príde domov peši skôr :lol: :lol: :lol:
Tak mu zvedli uši a už ani necekol
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pon Jan 05, 2009 7:56 pm

:lol: :lol: :lol: :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 7:56 pm

tusim si idem dat mrkvicku a salatik, nech je zo mna zajacik.......a rovno PLAYBOY....... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Jan 05, 2009 7:57 pm

natusa píše:
Že zajace :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P .Si dobrá.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Jan 05, 2009 8:00 pm

prosim vas u chlapov to je diagnoza seci su mudri,ja ked som mala ist s mojim v aute tak som mu skoro slahla mal stastie ze som musela drzat volant :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť