paradajka píše:joooj,minule sme sli a ja som dala miesto 2 do 4.Boze to som myslela,ze mi ucho odtrhne od kriku.A presne to že ako mozes ist tak rychlo do križovatky,tak ja potom uz len pomaly a zachvilu čo ides tak pomaly.No poviem vam des a hroza.
paradajka píše:joooj,minule sme sli a ja som dala miesto 2 do 4.Boze to som myslela,ze mi ucho odtrhne od kriku.A presne to že ako mozes ist tak rychlo do križovatky,tak ja potom uz len pomaly a zachvilu čo ides tak pomaly.No poviem vam des a hroza.

Adinka aj ty dietkuješ?adinka33 píše:kocky, mnam.....tu tlacim jablcko.....a este mi ho vyziera aj najmensija budem plakat, beeeeee.....
![]()

martuskab píše:Adinka aj ty dietkuješ?adinka33 píše:kocky, mnam.....tu tlacim jablcko.....a este mi ho vyziera aj najmensija budem plakat, beeeeee.....
![]()

Vidíš,zabudla som.To je to najlepšie,čo môžeš malému daťadinka33 píše:martuskab píše:Adinka aj ty dietkuješ?adinka33 píše:kocky, mnam.....tu tlacim jablcko.....a este mi ho vyziera aj najmensija budem plakat, beeeeee.....
![]()
nie, lebo este kojim, tak nechcem......ja tak vzdy papkam, normalne ranajky, obed a cca do 17-18 veceru a ak mam chut, tak si niekedy dam nejake ovocie.......

babenky neblaznite ved s vas budu za chvilu zajace!!!paradajka píše:No ja som si dnes isla kupit jablcka boli strašne škarede aj mrkvu som chcela nejaku peknu a tiež nič nemali.Takze som jedla kapustu a paradajkou a z kukuricou.

babenky neblaznite ved s vas budu za chvilu zajace!!!natusa píše:paradajka píše:No ja som si dnes isla kupit jablcka boli strašne škarede aj mrkvu som chcela nejaku peknu a tiež nič nemali.Takze som jedla kapustu a paradajkou a z kukuricou.

adinka33 píše:paradajka píše:No ja som jazdila len z manželom,kým este nebol sneh a to bola hroza.Každý kto vraví,ze z vlastným muzom nesadaj do auta,ked si za volantom ma pravdu.Ale schudla som 5 kg ,lebo som pred každou jazdou mala sr.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
áno, tak to poznáme, ja tiež nemôžem jazdiť, keď je pri mne môj mužíček....![]()

Že zajacenatusa píše:babenky neblaznite ved s vas budu za chvilu zajace!!!paradajka píše:No ja som si dnes isla kupit jablcka boli strašne škarede aj mrkvu som chcela nejaku peknu a tiež nič nemali.Takze som jedla kapustu a paradajkou a z kukuricou.