Ale veď on by ti s mimi pomáhalsisu22 píše:martuskab-to hej,ale ja ledva stiham tohoto,dnes som ani nic neurobila,isla som umyvat riad,a uz krmil ryby lyzickami kockami a hocim...som povedala,znici celu rodinu....

MajcaRia píše:martuskab mám iba jedného miláčika 2,5ročného Samka môžeš sa na neho pozrieť v mojom albumčeku...mám tam fotky ked bol ešte drobný a teraz na sánkovačke

sisu22 píše:PARADAJKA-ked uz sa ti trepem do temy, ja sa sice chudnut nechystam,ale ked budes mat viac casu,v teme len tak pokecat som pisala ako schudla moja mama

Ja si už nepamätám. ako?paradajka píše:sisu22 píše:PARADAJKA-ked uz sa ti trepem do temy, ja sa sice chudnut nechystam,ale ked budes mat viac casu,v teme len tak pokecat som pisala ako schudla moja mama
Tak to si idem pozriet.dakujem

martuskab píše:Ale veď on by ti s mimi pomáhalsisu22 píše:martuskab-to hej,ale ja ledva stiham tohoto,dnes som ani nic neurobila,isla som umyvat riad,a uz krmil ryby lyzickami kockami a hocim...som povedala,znici celu rodinu....![]()
![]()
Ja si dodnes pamätám,ako mi 2ročný s mimi pomáhal,nosil plienočky,keď plakal robil mu opičky...

Hm.Tak to máš ťažké.A keď mu to vysvetllíš,urobí to aj tak?sisu22 píše:ja sa tomu druhemu branim zubami nechtami-...ked si predstavim ze by dalsie mimi bol takyto teror,slak ma ide trafit...dnes napr.volal tetinho psa,a ked k nemu havo prisiel kopol ho s takej sily,ze pes knucal pol hodiny....ja ho velmi lubim,ale toto?co je moc to je moc..dnes som z neho bola fakt na nervy...on je mileny,tvari sa ze on nic,ale je to sam diabol!

martuskab píše:Hm.Tak to máš ťažké.A keď mu to vysvetllíš,urobí to aj tak?sisu22 píše:ja sa tomu druhemu branim zubami nechtami-...ked si predstavim ze by dalsie mimi bol takyto teror,slak ma ide trafit...dnes napr.volal tetinho psa,a ked k nemu havo prisiel kopol ho s takej sily,ze pes knucal pol hodiny....ja ho velmi lubim,ale toto?co je moc to je moc..dnes som z neho bola fakt na nervy...on je mileny,tvari sa ze on nic,ale je to sam diabol!