dannii píše:ved mi len tu pouzivame aj Martuskab mi poslala balicek s indulonou,bola som velmi rada![]()
![]()

ok.urcite dam vediet,mne sa fakt zide,my sme pouzivali indulonu aj 5rokov po zaruke a nikdy nam nic neboloMajcaRia píše:danii my máme tiež indulonu...a neviem čo z ňou no je trocha už po záruke...ale je super, jednu som otvorila tak ani voda z nej netiekla...super..ak by ti pomohla by som ti poslala aj ja, ak by si chcela...lebo sestra tiež mala ekzém a použivala len modrú indulonu ale teraz ju už nepotrebuje lebo už nemá...daj mi prosím vedieť

dannii píše:Sisu to ma tesi,aspon sa nebude trapit ako moj bobacik.tak mi je jej luto,dnes sa skriabe ako o zivot![]()
![]()
![]()
![]()
.teraz zaspinkala,tak mam chvilku casu

.ahoj Emi,tak sa tesim s vami,ze vam je lepsie,my ideme dnes k homeopatke,uz sa nam to zase tak skaedo vyhodlo,tak od rana len placem s malou.robotku si najdes,to sa neboj,daj si nejaky inzerat,mozno sa niekto ozve,ked za minimalnu,tak skus nejake opatrovanie,do obchodu,upratovanie,ja chodim upratovat a mam 100sk na hodinu,je to phodka.Mala sa velmi tesila z darcekov,dostala kuchynku,kolobezku,zvieratka a kopec inych hraciek,tak je velmi spokojna,hlavne nam stale nieco varieminga píše:ahojky, malá sa veľmi teší do škôlky a ja mám obavy aj za ňutie egzémiky ustupujú a aj keď, tak oveľa miernejší priebeh, keď porovnám pred rokom tak to je neporovnateľné
som zvedavá na tie vaše testy, idete toho 13-teho?? a tvoja malá ako, užila si vianoce a tešila sa z darčekov??....to je neskutočné, k počítaču sa ani nedostanem poriadne, normálka som rada, že tie decká išli do školy, ale zase malý chorý-ráno horúčka, nádcha
a robota sa mi nerysuje žiadna
a išla by som robiť hocičo aj za minimálnu mzdu