Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Alergie a ekzémy - Ach ten ekzem

od eminga » Str Dec 31, 2008 12:07 am

už som si dala :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Dec 31, 2008 12:23 am

no super,tak to ti urcite pomoze,idem spinkat,som este dost chora,tak si idem lahnut,aby som bola zajtra na prskavky fit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Uto Jan 06, 2009 10:07 pm

ahojky v novom roku všetko naj, naj... ako sa máte?? ja idem dať malú na druhý týždeň prvý krát do škôlky a som strašne zvedavá kde pôjdem robiť, normálka mám depku zo všetkého...a dáko bude :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Jan 06, 2009 10:10 pm

ahoj Emi,akurat som ta videla online a chcela som ti pisat a ty si ma predbehla,ako sa mate?mala sa tesi do skolky?co ekzemiky?prace sa neboj,urcite najdes,uz mas narodeninovy darcek pre malinku?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 9:17 pm

danii a neskúšala si na ekzém modrú indulonu???hhhmmmm...?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Str Jan 07, 2009 9:24 pm

S tou modrou indulonou suhlasím,malu som natierala od narodenia,len a len modrou indulonou.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 07, 2009 9:29 pm

ved mi len tu pouzivame aj Martuskab mi poslala balicek s indulonou,bola som velmi rada :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 9:41 pm

danii my máme tiež indulonu...a neviem čo z ňou no je trocha už po záruke...ale je super, jednu som otvorila tak ani voda z nej netiekla...super..ak by ti pomohla by som ti poslala aj ja, ak by si chcela...lebo sestra tiež mala ekzém a použivala len modrú indulonu ale teraz ju už nepotrebuje lebo už nemá :D ...daj mi prosím vedieť
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Str Jan 07, 2009 9:50 pm

dannii píše:ved mi len tu pouzivame aj Martuskab mi poslala balicek s indulonou,bola som velmi rada :lol: :lol: :lol:

dannii pisala som ti na tvoj nick
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 07, 2009 9:53 pm

MajcaRia píše:danii my máme tiež indulonu...a neviem čo z ňou no je trocha už po záruke...ale je super, jednu som otvorila tak ani voda z nej netiekla...super..ak by ti pomohla by som ti poslala aj ja, ak by si chcela...lebo sestra tiež mala ekzém a použivala len modrú indulonu ale teraz ju už nepotrebuje lebo už nemá :D ...daj mi prosím vedieť
ok.urcite dam vediet,mne sa fakt zide,my sme pouzivali indulonu aj 5rokov po zaruke a nikdy nam nic nebolo :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Štv Jan 08, 2009 11:53 am

ahojky, malá sa veľmi teší do škôlky a ja mám obavy aj za ňu :D tie egzémiky ustupujú a aj keď, tak oveľa miernejší priebeh, keď porovnám pred rokom tak to je neporovnateľné :D som zvedavá na tie vaše testy, idete toho 13-teho?? a tvoja malá ako, užila si vianoce a tešila sa z darčekov??....to je neskutočné, k počítaču sa ani nedostanem poriadne, normálka som rada, že tie decká išli do školy, ale zase malý chorý-ráno horúčka, nádcha :evil: a robota sa mi nerysuje žiadna :( a išla by som robiť hocičo aj za minimálnu mzdu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Jan 08, 2009 2:50 pm

dannii...tak ten bratov maly,pravepodobne nebude mat ten atopicky ekzem..uz sa mu to nevyhodilo na lickach...asi to mal len z nejakeho citrusoveho ovocia :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Jan 08, 2009 2:52 pm

Sisu to ma tesi,aspon sa nebude trapit ako moj bobacik.tak mi je jej luto,dnes sa skriabe ako o zivot :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .teraz zaspinkala,tak mam chvilku casu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Jan 08, 2009 2:53 pm

dannii píše:Sisu to ma tesi,aspon sa nebude trapit ako moj bobacik.tak mi je jej luto,dnes sa skriabe ako o zivot :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .teraz zaspinkala,tak mam chvilku casu

juj,moje male zlato.... :cry: moj drobec zase kasle,no ale hrozne...chudacik teraz ani zle nerobi,len chodi a mota sa....obcas sice rybkam daco hodi ale nevymysla...len :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Jan 08, 2009 2:55 pm

eminga píše:ahojky, malá sa veľmi teší do škôlky a ja mám obavy aj za ňu :D tie egzémiky ustupujú a aj keď, tak oveľa miernejší priebeh, keď porovnám pred rokom tak to je neporovnateľné :D som zvedavá na tie vaše testy, idete toho 13-teho?? a tvoja malá ako, užila si vianoce a tešila sa z darčekov??....to je neskutočné, k počítaču sa ani nedostanem poriadne, normálka som rada, že tie decká išli do školy, ale zase malý chorý-ráno horúčka, nádcha :evil: a robota sa mi nerysuje žiadna :( a išla by som robiť hocičo aj za minimálnu mzdu
.ahoj Emi,tak sa tesim s vami,ze vam je lepsie,my ideme dnes k homeopatke,uz sa nam to zase tak skaedo vyhodlo,tak od rana len placem s malou.robotku si najdes,to sa neboj,daj si nejaky inzerat,mozno sa niekto ozve,ked za minimalnu,tak skus nejake opatrovanie,do obchodu,upratovanie,ja chodim upratovat a mam 100sk na hodinu,je to phodka.Mala sa velmi tesila z darcekov,dostala kuchynku,kolobezku,zvieratka a kopec inych hraciek,tak je velmi spokojna,hlavne nam stale nieco vari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť