MajcaRia píše:aha takto je fakt ľahúčke dakujem

a co dietka?MajcaRia píše:ja sa práve napchávam čokoládou booožžžžeee to sladké mi niejak čo raz viac chutííí....

Jarka29 píše:Super tak ako to ma byt 5 krat denne...ja nestiham tak jest ,prve jedlo davam o 12tej,ale urobim si novy rezim a zacnem aj ja 5 krat denne,to je najdolezitejsie....

dannii píše:tak ranajky,celorazny chlebik,maslo a platok sunky+uhorka alebo paprika+kava s jednym cukrom,potom mam desiatu nejake ovocie,ale len jedno,obed normalny vsetko,len mensia porcia,detsky tanierik idealny,olovrant nieco sladke,najlepsie fitnes tycinka a kustok coko a vecera tofu alebo ryza alebo zemiaky a potom jeden grep+vela vody a zeleneho caju a fit lopta

Jarka29 píše:Super tak ako to ma byt 5 krat denne...ja nestiham tak jest ,prve jedlo davam o 12tej,ale urobim si novy rezim a zacnem aj ja 5 krat denne,to je najdolezitejsie....

Majka a chcela by si?kolko ma drobcek presne?MajcaRia píše:no mne ešte teta zo severného pola neprišla, tak neviem už začínam mať normálne obavy idem si kúpiť baby-test a dám vám vedieť...či budem obmedzovať alebo budem žžžžrraaaaaaťťťťťťťť za dvoch!!!!