MajcaRia píše:no mne ešte teta zo severného pola neprišla, tak neviem už začínam mať normálne obavy idem si kúpiť baby-test a dám vám vedieť...či budem obmedzovať alebo budem žžžžrraaaaaaťťťťťťťť za dvoch!!!!
Ahoj Maji, no ako, robila si si test?
MajcaRia píše:no mne ešte teta zo severného pola neprišla, tak neviem už začínam mať normálne obavy idem si kúpiť baby-test a dám vám vedieť...či budem obmedzovať alebo budem žžžžrraaaaaaťťťťťťťť za dvoch!!!!

MartinaGinov píše:MajcaRia píše:no mne ešte teta zo severného pola neprišla, tak neviem už začínam mať normálne obavy idem si kúpiť baby-test a dám vám vedieť...či budem obmedzovať alebo budem žžžžrraaaaaaťťťťťťťť za dvoch!!!!

paradajka píše:čawtw,dnes sme boli v polsku na nakup,predstavte si ,že som si kupila termo supravu velkost L ,žiadne XL.Takze som určite schudla,ale nevažim sa este.Strašne sa teším z novej velkosti.Dam vecer foto na bazarik,aby ste ma ohodnotili.![]()
![]()
![]()

MajcaRia píše:MartinaGinov píše:MajcaRia píše:no mne ešte teta zo severného pola neprišla, tak neviem už začínam mať normálne obavy idem si kúpiť baby-test a dám vám vedieť...či budem obmedzovať alebo budem žžžžrraaaaaaťťťťťťťť za dvoch!!!!
AHOJKY MAťKA nie ešte nerobila, čakám na manžela donesie babytest a idem nato!!!no...uvidíííme...aj sa teším na výsledok...neboj dám vedieť...

MajcaRia píše:dannii ešte ničmanžel mi ma kupiť bábytest a išiel ešte k svokrovcom po práci tak dám vedieť neskôr možno až okolo 22h...dakujem že to prežívate zo mnou...ste skvelééé
upokojuje ma to!!!