no tak ja mám 22rokov..2,5 ročného synčeka, ale som sa vyrevala...už som si predstavovala modrookúúú brunetku Rebeku no čo už...ale aj tak mi to do hlavy nejde..urobím si ešte babytest...a pôjdem k lekárovi ale až na daľší týždeňňň...tak uvidíme alebo možno žeby som bola prechaldená??ale nebolia ma vaječníky ani nič také...tak fakt neviem..hhhhmmm....
sandras píše:no idem ja spinkať vraj sa v spánku chudne však jasne - spíš tak nežereš a možno predtým hodím s manželíkom aj dake telesne cvičenia ja idem na dietu až od pondelka, len neviem, od ktorého ...
a práve idem znásilniť mangelika takže brúúú nocku a zajtra bude babo jak má byť!!
MajcaRia píše:no tak ja mám 22rokov..2,5 ročného synčeka, ale som sa vyrevala...už som si predstavovala modrookúúú brunetku Rebeku no čo už...ale aj tak mi to do hlavy nejde..urobím si ešte babytest...a pôjdem k lekárovi ale až na daľší týždeňňň...tak uvidíme alebo možno žeby som bola prechaldená??ale nebolia ma vaječníky ani nič také...tak fakt neviem..hhhhmmm....
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť