hej určite sa teším zase niejaká tá nádej...ale ste zlaté ved ako ste už napísali čo není teraz tak môže byť o mesiac..cez slzy som si vás čítala..už aj cez slzy som sa smiala..babenky aj ked sa osobne nepoznáme mám vás rada...a dufam že diskutovať budeme ešte dosť dlho
lulyinka píše:je poriadny kus vola a som rada ze nejavy zaujem o malu lebo nerobilo jej to dobre ak ju bral ku sebe bola nervozna....uz ma svoju rodinu aj babo
Moja ,si mladá.Ser na neho a ani to hovno si od teba nezaslúži . Ja som stretla toho pravého na druhý pokus a aj bábo máme.Teš sa z toho čo ťa čaká .Malá m a koľko?
lulyinka píše:je poriadny kus vola a som rada ze nejavy zaujem o malu lebo nerobilo jej to dobre ak ju bral ku sebe bola nervozna....uz ma svoju rodinu aj babo
Moja ,si mladá.Ser na neho a ani to hovno si od teba nezaslúži . Ja som stretla toho pravého na druhý pokus a aj bábo máme.Teš sa z toho čo ťa čaká .Malá m a koľko?
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť