hej treba si ho uchmatnuj..lebo človek fakt nikdy nevie...možno ťa zlé pochopí a odpláve a tebe ostanú slzy pre plač!!!nehcem ťa strašiť ale muži sú raz takýýý!!!
martuska zila som skoro rok a pol sama bolo to strasne tazke bola som na materskej a musela som sa zamestnat....a potom mi zistili to s tou platnickou teraz ma nikde nevezme do prace a mam prikazane sa setrit nesmiem dvihat tazke takze som nezamestnana...ale som si vybavila aktovacne na obecnom urade robim administrativne veci....a to sa neda vyzit...aj som mu povedala ze mi je trapne brat od neho peniaze ale on je taky typ ze presvedci aj kona....je zlaty...aj mala ho vola tati...
MartinaGinov píše:Baby, kto je tu ešte? Akú tému nahodíme? Mne sa nejak nechce spať
no davaj rozpad ozonovej diery a jej vplyv na plodnost nasich muzov
plodnosť našich mužou???no nevidíš podľa všetkého dosť úbohá!!!
Súhlasím s tebou ....... občas ma tak napadá, že keby ženy na oplodnenie nepotrebovali mužov, o čo by mali ten život ľahšíííí
keby nebolo muzov po svete by chodilo vela stastnych a tucnych zien
A možno tučných ani nie, napr. ked ja som šťastná a kľudná tak chudnem, tancujem od radosti ..... a ked som nervozna tak tiež chudnem .... som asi čudná
lulyinka píše:martuska zila som skoro rok a pol sama bolo to strasne tazke bola som na materskej a musela som sa zamestnat....a potom mi zistili to s tou platnickou teraz ma nikde nevezme do prace a mam prikazane sa setrit nesmiem dvihat tazke takze som nezamestnana...ale som si vybavila aktovacne na obecnom urade robim administrativne veci....a to sa neda vyzit...aj som mu povedala ze mi je trapne brat od neho peniaze ale on je taky typ ze presvedci aj kona....je zlaty...aj mala ho vola tati...
jeeej fakt zlatý, zajtra ho požiadaj o ruku a hotovo!!no a čo !!aj ženy to občas musia urobiť
Majca noo to by bolo keby som klakla pred neho.....hehe....bojim sa...neviem coho asi toho ze je to jedno ci by sme zili spolu tak by ma mohol nechat...alebo ci by sme boli svoji...je to nejak vo mne..asi som hlupa ze tak rozmyslam ..ale velmi dlho mi trvalo kym som zacala verit muzom...ex mi strasne ublizil...a nie len mne ale aj malej.... by som mohla zalozit temu o nom....
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť