ahojte ani ja nepotrebujem cvicit stacil mi taky den ako dnes.ceĺy den som lietala s detmi po doktoroch a a hned potom aby som nevychladla som letela na dve rodicovske.no a teraz sedim tu znicena jak hovado.este ze tu staci hybat iba prstami lebo inou koncatinou by som uz dnes urcite nepohla
natusa píše:ahojte ani ja nepotrebujem cvicit stacil mi taky den ako dnes.ceĺy den som lietala s detmi po doktoroch a a hned potom aby som nevychladla som letela na dve rodicovske.no a teraz sedim tu znicena jak hovado.este ze tu staci hybat iba prstami lebo inou koncatinou by som uz dnes urcite nepohla
no parada. ja som tak bola vcera s malou,ale rodicko nastastie ziadne
natusa píše:ahojte ani ja nepotrebujem cvicit stacil mi taky den ako dnes.ceĺy den som lietala s detmi po doktoroch a a hned potom aby som nevychladla som letela na dve rodicovske.no a teraz sedim tu znicena jak hovado.este ze tu staci hybat iba prstami lebo inou koncatinou by som uz dnes urcite nepohla
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť