a sýýýýýýýýýýýý,ten ja mozem vsadelianka píše:A dobry salatik je tiez kapusta klasicka, kukurica, tatarska.Hotovo!
a sýýýýýýýýýýýý,ten ja mozem vsadelianka píše:A dobry salatik je tiez kapusta klasicka, kukurica, tatarska.Hotovo!

hej,lebo tato ked reze devo na hate,tak ma rukavice ,tak odkuklalianka píše:A co to mala, ze pracuje?!Akoze pracovne rukavice ma?

lianka píše:dannii, ty si taka sikulka!!!!dnes som robila salat cestoviny, zelenina mrazena,sunka, jogurtova tatarka, syr.Mnam, mnam...
A paradajkovu polievku, maly ju milujeDot sa inspirujem na mmb.

dannii píše:a hod este nejaky obedik,aspon mam z coho vyberat

n moj muz pecie pirohy normalne,je pekar a robi to uz 12rokovparadajka píše:dannii píše:a hod este nejaky obedik,aspon mam z coho vyberat
No dnes som so svokrou robila pirohy,ale na tie recept určite máš.No ale su masne dnes ,že az.Určite z nich schudnem!"

to moze byt mnam.vyskusam,tot je super tema,lebo aspon nemusim premyslat,co navarimhlody1111 píše:tiez sa chcem podelit o fakt super recept
kuracie prsia nakrajam na vacsie kusy, okorenim a vlozim do bieleho jogurtu marinovat. zapekaciu misu vytriem olejom a prsia obalim v struhanke zmiesanej s tvrdym syrom. ulozim do misy , pokvapkam olejom a dam na 200 stupnov upiect do rury. dobru chut

dannii píše:n moj muz pecie pirohy normalne,je pekar a robi to uz 12rokovparadajka píše:dannii píše:a hod este nejaky obedik,aspon mam z coho vyberat
No dnes som so svokrou robila pirohy,ale na tie recept určite máš.No ale su masne dnes ,že az.Určite z nich schudnem!"