Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Recepty – Varenie – Pečenie - MŇAMKY pre celú rodinku

Re: Kuracie prsia v jogurte

od cvilinge » Štv Jan 15, 2009 4:43 pm

dannii píše:
hlody1111 píše:tiez sa chcem podelit o fakt super recept
kuracie prsia nakrajam na vacsie kusy, okorenim a vlozim do bieleho jogurtu marinovat. zapekaciu misu vytriem olejom a prsia obalim v struhanke zmiesanej s tvrdym syrom. ulozim do misy , pokvapkam olejom a dam na 200 stupnov upiect do rury. dobru chut
to moze byt mnam.vyskusam,tot je super tema,lebo aspon nemusim premyslat,co navarim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

práve preto som ju zakladala,lebo ja mám ten istý problém,že čo variť a toť je super,lebo recepty sú odskúšané.
toto mäsko robím aj ja ale do jogurtu dávam aj horčicu vajce,citrónovú šťavu,cesnak,šalviu a oregano. potom to obalujem v tej syrovej strúhanke a na plechu polejem maslom :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od hlody1111 » Štv Jan 15, 2009 5:03 pm

cvilinge píše:
dannii píše:
kuracie prsia nakrajam na vacsie kusy, okorenim a vlozim do bieleho jogurtu marinovat. zapekaciu misu vytriem olejom a prsia obalim v struhanke zmiesanej s tvrdym syrom. ulozim do misy , pokvapkam olejom a dam na 200 stupnov upiect do rury. dobru chut
to moze byt mnam.vyskusam,tot je super tema,lebo aspon nemusim premyslat,co navarim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

práve preto som ju zakladala,lebo ja mám ten istý problém,že čo variť a toť je super,lebo recepty sú odskúšané.
toto mäsko robím aj ja ale do jogurtu dávam aj horčicu vajce,citrónovú šťavu,cesnak,šalviu a oregano. potom to obalujem v tej syrovej strúhanke a na plechu polejem maslom :wink:

juj, skvele vylepsienie. hlavne to maslo. chcem sa opytat, ci mas dvojicky, podla fotky. ja mam dvoch rocnych betarov. aj teraz pisem iba postojacky a uz ma tahaju od pocitaca k hrackam.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od cvilinge » Štv Jan 15, 2009 5:16 pm

hlody1111 píše:
cvilinge píše:
dannii píše:

juj, skvele vylepsienie. hlavne to maslo. chcem sa opytat, ci mas dvojicky, podla fotky. ja mam dvoch rocnych betarov. aj teraz pisem iba postojacky a uz ma tahaju od pocitaca k hrackam.

No moje dvojčatá majú 15meiacov a malá je akurát na konferenčnom stole a malý pod ním :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lianka » Štv Jan 15, 2009 8:54 pm

Paradajka!jogurtovu tatarku dostat v predajni milk-agro.V kk by asi mala byt :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

este jeden

od hlody1111 » Pia Jan 16, 2009 12:10 pm

je to tiez pohodlne a chutne.
varim to v tlakovom hrnci. na spodok ulozim platky slaniny, na to kolieska cibule a kolieska mrkvy. navrch ulozim platke okerene bravcove platky. kare bez kosti a podlejem pivom. 35 minut dusim a hotovo.
s ryzou je to uplne fajn.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od hlody1111 » Pia Jan 16, 2009 12:12 pm

cvilinge píše:
hlody1111 píše:
cvilinge píše:
dannii píše:

No moje dvojčatá majú 15meiacov a malá je akurát na konferenčnom stole a malý pod ním :roll:

aj u nas to vyzera niekedy hororovo. nenapadlo ti niekedy zalozit temu dvojicky. celkom by ma zaujimalo kolko nas je a rady a vyzalovanie by niekedy dobre padli
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pia Jan 16, 2009 6:27 pm

No ako ju ozdobím,ked som nekupila farbu potr.,?Mam len bielo-ruzove cukriky.Co teraz?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pia Jan 16, 2009 6:30 pm

Dannii pises,ze je to lahke.ja som citala ze sa tie jojo cukriky strasne lepia,ale fakt strašne.Na čom si to rozvalkala?A cim si podsypovala?Diky za podrobnejsie informacie ,aby som to zvladla.Coho sa mam vyvarovat?Kolko asi toho pr.cukru tam mam sypat? :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Jan 16, 2009 6:35 pm

no lepia sa,ale neni to take hrozne.cukur sypes a sypes po lyzickach,stale miesas a ked uz nejde miesat varechou,polozis na pracovnu dosku,nie drevenu a podsypes cukrom a miesas rukou ako klasicke kysnute cesto.ma to byt take tuhe,ale nie uplne,ako na pizzu a potom das solymyl a nanom rozvalkas,ide to lahucko,neboj,len sa obal trpezlivostou.bude to lepit na varechu,ale da sa to zvladnut a potom len poloz na tortu a pookrajuj,ja som to podhla a zvysok orezala
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lianka » Pia Jan 16, 2009 6:39 pm

paradajka, teraz sice tortujes :D , tu tatarku maju v milk-agro.Dufam, ze v kk mate!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pia Jan 16, 2009 7:35 pm

lianka píše:paradajka, teraz sice tortujes :D , tu tatarku maju v milk-agro.Dufam, ze v kk mate!

Hej diky musim pozriet . a ako chuti ta tatarka?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lianka » Pia Jan 16, 2009 7:53 pm

chuti dobre :D :D :D , je v nej nejaka pazitka....alebo nieco zelene a stoji okolo 10sk
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Sob Jan 17, 2009 1:01 pm

paradajka píše:
lianka píše:paradajka, teraz sice tortujes :D , tu tatarku maju v milk-agro.Dufam, ze v kk mate!

ahoj paradajka,tak ako dopadlo jojo?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Sob Jan 17, 2009 6:22 pm

dannii píše:
paradajka píše:

ahoj paradajka,tak ako dopadlo jojo?

No na ozdobovanie som dala cukriky jojo,tie boli super nelepili sa a na prykrytie Haribo a tie sa strašne lepili.No nebolo to ok,ale myslim si že ked to budem robit nabuduce budem mudrejsia a bude to lepsie.Tymto dakujem mamičke mamamajke za rady a pomoc cez skype.Je to šikovna mamina,ktorá super pečie :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lianka » Sob Jan 17, 2009 7:30 pm

Paradajka, sisky napecene, aj napoly spapane :D .Su super!!!Len akosi malo...tebe kolko vychadza?Mne vyslo 18 ks.Dik za recept este raz! :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť