lianka píše:Paradajka, sisky napecene, aj napoly spapane.Su super!!!Len akosi malo...tebe kolko vychadza?Mne vyslo 18 ks.Dik za recept este raz!
Tiež tak pomenej,ale na nasu dietku tak akurat.Asi potom treba dvojitu davku.Ja ich robim take maličke.
lianka píše:Paradajka, sisky napecene, aj napoly spapane.Su super!!!Len akosi malo...tebe kolko vychadza?Mne vyslo 18 ks.Dik za recept este raz!

tie haribo sa lepia a velmi,nabuduce jojo a daj trosku farbiva,ja som si namiesavala farbyparadajka píše:dannii píše:ahoj paradajka,tak ako dopadlo jojo?paradajka píše:lianka píše:paradajka, teraz sice tortujes, tu tatarku maju v milk-agro.Dufam, ze v kk mate!
Hej diky musim pozriet . a ako chuti ta tatarka?
No na ozdobovanie som dala cukriky jojo,tie boli super nelepili sa a na prykrytie Haribo a tie sa strašne lepili.No nebolo to ok,ale myslim si že ked to budem robit nabuduce budem mudrejsia a bude to lepsie.Tymto dakujem mamičke mamamajke za rady a pomoc cez skype.Je to šikovna mamina,ktorá super pečie

v tescu a niekedy aj v dogeriach,ak tam mate este komunisticku,tak tam mavaju.ja som tak kupilamartuskab píše:Dani a kde kúpim také farbyvo![]()
![]()

Bože ja som to fakt napísala s yyyyyyyyyyy.Fuj,fuj,fuj.dannii píše:v tescu a niekedy aj v dogeriach,ak tam mate este komunisticku,tak tam mavaju.ja som tak kupilamartuskab píše:Dani a kde kúpim také farbyvo![]()
![]()

martuskab píše:Bože ja som to fakt napísala s yyyyyyyyyyy.Fuj,fuj,fuj.dannii píše:v tescu a niekedy aj v dogeriach,ak tam mate este komunisticku,tak tam mavaju.ja som tak kupilamartuskab píše:Dani a kde kúpim také farbyvo![]()
![]()
No chcem skúsiť,tak ked zoženiem a upečiem,tak potom dám vedieť.

ale no,ja sa tolko krat pomylim,ze azmartuskab píše:Bože ja som to fakt napísala s yyyyyyyyyyy.Fuj,fuj,fuj.dannii píše:v tescu a niekedy aj v dogeriach,ak tam mate este komunisticku,tak tam mavaju.ja som tak kupilamartuskab píše:Dani a kde kúpim také farbyvo![]()
![]()

Ďakujeeeeeeem.paradajka píše:martuskab píše:Bože ja som to fakt napísala s yyyyyyyyyyy.Fuj,fuj,fuj.dannii píše:v tescu a niekedy aj v dogeriach,ak tam mate este komunisticku,tak tam mavaju.ja som tak kupilamartuskab píše:Dani a kde kúpim také farbyvo![]()
![]()
ze to maju v 101 drogerie v sackoch.

paradajka píše:Chcem sa opýtať ,že či ma niekto domácu pekarnicku.Ake to je?pocula som,ze to ale pecie celu noc! Je to pravda?Ze to žerie strasne vela prudu.Ak mate doma, napiste mi Vasu skusenosti.diky

paradajka píše:Chcem sa opýtať ,že či ma niekto domácu pekarnicku.Ake to je?pocula som,ze to ale pecie celu noc! Je to pravda?Ze to žerie strasne vela prudu.Ak mate doma, napiste mi Vasu skusenosti.diky

dannii píše:sisu je to jednoduche,maso obalis v muke opecies z obidvoch stran,vyberies s panvice,orestujes cibulu,papriku a paradajku,alebo pouzi leco,je to jedno,poom daj do pekaca masko,zakri zmesou,trosku podlej a pec asi 45minut