Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Hobby a zábava - SCRAPMANIA:)

od sandras » Štv Feb 05, 2009 2:42 pm

Janula - ten BLOG
hore vpravo je Prisposobiť
to klikni
potom Rozloženie
pod tým Vybrať novu šablonu
a klikni aku chceš

možeš si upraviť aj Rozloženie, farby textu, písma a pod

len neviem, akosa tam dava to vlastne rozloženie a tiež hore taky pekny nazov blogu :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Pia Feb 06, 2009 2:40 pm

sandras píše:Janula - ten BLOG
hore vpravo je Prisposobiť
to klikni
potom Rozloženie
pod tým Vybrať novu šablonu
a klikni aku chceš

možeš si upraviť aj Rozloženie, farby textu, písma a pod

len neviem, akosa tam dava to vlastne rozloženie a tiež hore taky pekny nazov blogu :cry:

myslim si ze pozadie sa meni v textovom dokumente sablony,ale nejde mi to,ked na nieco prides napis :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od saskia178 » Sob Feb 07, 2009 11:41 pm

janulik odkial si? Toto ja musim vediet ale ked ja som nervak ked mam nieco robit sama. Ja potrebujem vysvetlenie a nazornu ukazku. Please ozvy sa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Sob Feb 07, 2009 11:45 pm

ahooj teda vitaj v klube,ja taky nervak rodeny:) som z ke,furca...prides? :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od saskia178 » Sob Feb 07, 2009 11:48 pm

No fajn,trosku daleko. Neviem ci som dobre pochopila ale ked uz mam stiahnuty GIMP tak kity atd si musim stiahnut zvlast? Nenasla si tu niekoho ba okolie co by skocila na kafco a vysvetlila mi to jak blbcovi?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Sob Feb 07, 2009 11:56 pm

saskia178 píše:No fajn,trosku daleko. Neviem ci som dobre pochopila ale ked uz mam stiahnuty GIMP tak kity atd si musim stiahnut zvlast? Nenasla si tu niekoho ba okolie co by skocila na kafco a vysvetlila mi to jak blbcovi?

toto je stranka ako zacat http://www.mimibazar.sk/diskuse.php?forum=333 ,vsetko stahujes zvlast,musis mat material,program aj fotky a zacat sa "hrat" :lol: mrkni ja som to tiez opisala co najjednoduchsie http://jankakosice.blogspot.com/ a blizsie k tebe budu kocky z MMB
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Feb 08, 2009 12:03 am

jani, už maš teda vela na blogu, krásne :D
ja zatial nič :( nestíham ...
budem sa od teba inšpirovať :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Ned Feb 08, 2009 12:07 am

sandras píše:jani, už maš teda vela na blogu, krásne :D
ja zatial nič :( nestíham ...
budem sa od teba inšpirovať :wink:

ahooj sandri,na zaciatku som ja hlupa pisala linky a konecne som na to prisla ako to dostat na blog aby si sa po kliknuti dostala na tu stranku,takze ak chces napr.tie hodiny staci kliknut pod moje a vytvoris si ake chces,v nastaveniach si das pridat modul a tam hodis skopirovany cod,pozri ake super stranky su tam,aj kalendar si mozes pridat vsetko free
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od saskia178 » Ned Feb 08, 2009 12:31 pm

Baby ktora to uz ovladate a ste okres PK,SC alebo BA pomoc. Pozyvam vas na kavicku,ja potrebujem nazornu ukazku. Sak na to kukam jak moja mala na mna ked jej hovorim ze po stene sa nekresli... :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Ned Feb 08, 2009 1:15 pm

saskia178 píše:Baby ktora to uz ovladate a ste okres PK,SC alebo BA pomoc. Pozyvam vas na kavicku,ja potrebujem nazornu ukazku. Sak na to kukam jak moja mala na mna ked jej hovorim ze po stene sa nekresli... :D

ja by som ti poradila mrknut toto http://www.mimibazar.sk/forums.php ,zaregistrovat sa tam a hodit novu temu urcite sa ti ozvu tam je velka "konkurencia" a fakt proficky,ktore poradia :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Ned Feb 08, 2009 1:19 pm

saskia178 píše:No fajn,trosku daleko. Neviem ci som dobre pochopila ale ked uz mam stiahnuty GIMP tak kity atd si musim stiahnut zvlast? Nenasla si tu niekoho ba okolie co by skocila na kafco a vysvetlila mi to jak blbcovi?

prosim zoberte potom aj mna, lebo ja tu nervacim uz tyzden . zevraj to chce klud, ale ja budem kludna asi az na stare kolena .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Ned Feb 08, 2009 1:23 pm

zenicky, aj ja by som potrebovala totalne nazornu ukazku ako sa to ma robit, radsej som to nechala tak, aby som nieco nepokazila,,,,tie "fotecky" su strasne nadherne.... :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Ned Feb 08, 2009 3:48 pm

nieco som pre vas pripravila tak ktora bude prva a sikovnejsia uvidiime uz sa tesim:) ...takze zaciname a pozorne citajte!!

1,stiahnite si dve obrazky odomna http://janka77.webovastranka.sk/file/2070 jeden je papier,zaklad,druhy je hotovy ramcek..stiahnite ich do vasho pc,t.j.ked sa po 30sek.ukaze obr.kliknite pravym tl.na myske a zvolte ulozit na plochu
2,otvorite gimp 2,4,objavia sa dve tabulky,jedna ma nazov gimp,su v nej nastroje,druha ma nazov vrstvy tu mozte kludne zavriet,
3,uplne najjednoduchsi zaciatok a musi sa vam to podarit...takze mate jednu tabulku,zvolite na liste subor,a otvorit...
4,zvolite prac.plochu,kedze sme obr.stiahli tam,zvolite papier...otvori sa vam druha tabulka s papierom,na plochu si dajte aj fotku vasich deti najlepsie rozmer 2000pix.(594kB)
5,jednoducho chytite fotku myskou lavym tlacitkom ju prenesiete na papier,v tabulke nastrojov zvolte znak ktory ma v kazdom smere sipky,ten sluzi na posuvanie fotografie!!!na to nezabudnut!!!
6,kedze uz mate fotku na papieri chytite myskou lavym tlacitkom hotovy ramcek z plochy a vas prve LO je na svete!!:)
7,malo by to vyzerat takto...
8,vela stastia
:wink:
Naposledy upravil janulik30 dňa Ned Feb 08, 2009 4:14 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Ned Feb 08, 2009 4:07 pm

a aby som nezabudla.... ak chcete stiahnut nejaku hudbu,oblubenu pesnicku a neviete ju najst,ja ju hodim na tu stranku a mozte tahat,staci napisat aku hladate,ok? :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Ned Feb 08, 2009 5:47 pm

dolezita vec! ak chcete ulozit hotove LOcko zvolte ulozit ako...a dole mate rozne formaty zmente na jpg,ten je najlepsi,ja som to nechala ulozit a nevsimla som si aky to bol format a obrazok sa mi nechcel nikde otvorit len v gimpe,takze nezabudnut na format!! druha vec,nezmensujte obrazok ked bude uz hotovy a jpg!!,ako som to urobila ja tuna pre ukazku,pretoze ak ho budete chciet zvacsit bude skaredy,rozmazany.......takze ja si robim stale kopie obrazkov,eta vsio:)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť