Moji uz komplet zaspali.Leinka,potrebujem radu.Dnes som previedla peniaze na ucet,posielala som 2 maminam a jednej som pomylila koncovku banky,takze namiesto Ludovej banky,som poslala na CSOB.Co mam podla teba urobit?
na tvojom mieste by som išla do CSOB a tam im vyložila karty,ony ti musia vedieť s tým niečo urobiť.Ale potrebuješ doklad a to asi musíš zas vybaviť vo svojej banke.Akurát nedávno som čítala,že na iný účet sa peniaze rýchlo prevedú,ale pri omyle to trvá,aby si ich získala.
Asi sa na to vykaslem,poslem jej ich znova,nastastie islo len o sumu 150sk.Horsie by bolo,kebyze tu druhu platbu dam na 1 miesto,tam som posielala 620sk.To by ma moc nas@alo...
ivetka1980 píše:LEINKA citala,mala si noc "plnu romantiky" JANAKAT bohuzial vsetko po starom,ale dnes sa moc toci pri mojich nohach,asi mu nieco chyba...
ivetka1980 píše:LEINKA citala,mala si noc "plnu romantiky" JANAKAT bohuzial vsetko po starom,ale dnes sa moc toci pri mojich nohach,asi mu nieco chyba...
Tak mu musíš vyhovieť Ivet a žiadny odvrávanie a odpor neklaď "rozumela si "
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť