martuskab píše:Ahojky teta Bubububufo píše:bryyyyyyyyyyyy vecer![]()
![]()
![]()
ze teta

No a ako ti mám povedať?bubufo píše:martuskab píše:Ahojky teta Bubububufo píše:bryyyyyyyyyyyy vecer![]()
![]()
![]()
ze tetachces facku?

Ahojky.sisu22 píše:je rodina,muz,zena a tri deti. Obaja rodicia pridu o pracu,a tak zasadne rodinna rada,problem vyriesia tak,ze matka ide slapat. Muz ju zavezie na ulic,dohodnu sa kedy po nu pride a odchadza...
Pride pre nu,pozera a hovori:Milacik nejaka si znicena,kolko si zarobila???
Ona:501 eur
On: Perfektne,si super,a to jedno euro ti dal kto???
Ona: No skoro kazdy![]()
Nazdarek buchty

martuskab píše:No a ako ti mám povedať?bubufo píše:martuskab píše:Ahojky teta Bubububufo píše:bryyyyyyyyyyyy vecer![]()
![]()
![]()
ze tetachces facku?
TAk som v RK kývala,že všetci na mna kukali jak teľatá a nechápali komu toľká pocta a teba nikde![]()
![]()
![]()
![]()
Ako decká.Už spia?

Ale ved som poslala takého mladého pekného. No zas sa dakdde musel s dakým zapliesť ked nedosielbubufo píše:martuskab píše:No a ako ti mám povedať?bubufo píše:martuskab píše:Ahojky teta Bubububufo píše:bryyyyyyyyyyyy vecer![]()
![]()
![]()
ze tetachces facku?
TAk som v RK kývala,že všetci na mna kukali jak teľatá a nechápali komu toľká pocta a teba nikde![]()
![]()
![]()
![]()
Ako decká.Už spia?
ke dmi povies teta tak uz hladam sedive vlasy![]()
![]()
no kurna si mala poslat posla so spravou ze sa rucis cez nas![]()

martuskab píše:Ale ved som poslala takého mladého pekného. No zas sa dakdde musel s dakým zapliesť ked nedosielbubufo píše:martuskab píše:No a ako ti mám povedať?bubufo píše:martuskab píše:Ahojky teta Bubububufo píše:bryyyyyyyyyyyy vecer![]()
![]()
![]()
ze tetachces facku?
![]()
![]()
![]()
Ako decká.Už spia?
ke dmi povies teta tak uz hladam sedive vlasy![]()
![]()
no kurna si mala poslat posla so spravou ze sa rucis cez nas![]()
![]()
![]()

Čo sa to tam vedla deje?bubufo píše:martus hej jedno uz spi a druhe k tomu napreduje dufam

sisu22 píše:co noveho??zas trochen zanedbavam...oki dam si facku
ako sa mate holubkovia?