ahojkyadinka33 píše:caute zenicky,,,,,![]()
![]()

dannii píše:baby nejde mi otvorit gmail.furt je tam taky zamok,neviete,co s tym?

martuskab píše:Ahoj.Kedy ides ides do PP?swedulka píše:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhojte Dannii,Martuska,Bubu,Sisu,Adinka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sisu,To fakt? Hned by som ho poslala k vode![]()
![]()
![]()
![]()
Dani,neviem![]()
![]()

adinka33 píše:dannii píše:baby nejde mi otvorit gmail.furt je tam taky zamok,neviete,co s tym?
a kde mas ten zamok??? ja tam nic nemam...

adinka33 píše:sisu22 píše:adinka33 píše:caute zenicky,,,,,![]()
![]()
bry krasomilo
no co, ty moj inspektor Kolombo?? som bola mrtva....![]()
![]()

dannii píše:adinka33 píše:dannii píše:baby nejde mi otvorit gmail.furt je tam taky zamok,neviete,co s tym?
a kde mas ten zamok??? ja tam nic nemam...
adinka ja som si nejako blokla gmail a vobec mi nejde ta stranka otvorit

sisu22 píše:adinka33 píše:sisu22 píše:adinka33 píše:caute zenicky,,,,,![]()
![]()
bry krasomilo
![]()
eh,ako mrtva?

proste mi to vypise error,mam take nervy,ze az,ja som sa odhlasila,chcela som prihlasit Petkumma to presmerovalo a odvtedy tam mam zamok a nechce ma to vobec na tu stranku pustitadinka33 píše:dannii píše:zlatinko ja nemozem otvorit ani len tu stranku s gmailom
a to ako??? nechapem,,,

adinka33 píše:sisu22 píše:adinka33 píše:sisu22 píše:adinka33 píše:caute zenicky,,,,,![]()
![]()
bry krasomilo
![]()
eh,ako mrtva?
no ved od smiechu,,,som si ju zivo predstavila,,,,kua ale musela byt riadne pocurana, ked to citala, lebo nejako uz neni besna,,,len tak trosicku skusa, ale kocky ju tam rusia furt jak poistky,,,,

dannii píše:Sisu klud
Adinka uz to ide![]()
![]()
![]()

sisu22 píše:dannii píše:Sisu klud
Adinka uz to ide![]()
![]()
![]()
nebudem kludna,ma nasrala,ale ty kokos ako...toto nemala robit...no uz nech je rano

dannii píše:sisu22 píše:dannii píše:Sisu klud
Adinka uz to ide![]()
![]()
![]()
nebudem kludna,ma nasrala,ale ty kokos ako...toto nemala robit...no uz nech je rano
no ja to nejako nesleduje,tak co zase jrobila?![]()