dannii píše:Sisu ale nic tym nevyriesis,je to pizda a brzda,ale nepomozes si,ked obvolas jej rodinu,mozno je este horsia ta rodina ako ona,nemyslis?

dannii píše:klud moja,lebo aj mna kusnes,normalne ciitim tvoje nervy![]()
![]()

dannii píše:obidve spinkaju,Emke sa uplne vyhladila tvaricka asi zazrak,lebo bez hormonu,tak sa vytesujem,pekne spinka,poobede sa zobudila,ze potrebuje cikat,tak velky pokrok pre nas.prsi tu jak sproste,do rana to primrzne a mozem si rozbit hubu cestou na Kramare

sisu22 píše:a aj u nas prsi..ma rano skoro slak trafil..som o pol deviatej uhrnala sneh,a po obede veeelkeuhrnacie auto pred nami uhrnalo...som sa zbytocne narobila,ale som hresila

bubufo píše:Dani ty musis mat ekzem precitany od hlavy po paty
daj este daku radu, sa idem zodrat sice nevbiem co to mam al ejebne maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bubufo píše:Dani ty musis mat ekzem precitany od hlavy po paty
daj este daku radu, sa idem zodrat sice nevbiem co to mam al ejebne maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dannii píše:bubufo píše:Dani ty musis mat ekzem precitany od hlavy po paty
mas tam aj vyrazky alebo len suche mapy?ak vyrazky tak ake?

sisu22 píše:bubufo píše:Dani ty musis mat ekzem precitany od hlavy po paty
bubu co ti je?

dannii píše:ty kozzo slahla,to nemozes.co mas doma?mas aspon fenistil kvapky?zmiernia svrbenie,osprchuj si nohy,prejdi cistym liehom ak nemas nejakou palenkou a natri vrstvu modrej indulony,nechaj tak a ani sa toho nechytaj,ak do rana nemopoze,tak len vysus liehom nechaj posobit a potom jemne natri indulonou,ziadne ponozky,ak nutne,tak len cista bavlna a tam kde to mas ,neopovaz pancuchy,radsej zmrzni.musi to dychat