Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - LEN TAK POKECAT

od dannii » Pon Feb 23, 2009 11:41 pm

Sisu ale nic tym nevyriesis,je to pizda a brzda,ale nepomozes si,ked obvolas jej rodinu,mozno je este horsia ta rodina ako ona,nemyslis?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Feb 23, 2009 11:43 pm

dannii píše:Sisu ale nic tym nevyriesis,je to pizda a brzda,ale nepomozes si,ked obvolas jej rodinu,mozno je este horsia ta rodina ako ona,nemyslis?

nemyslim
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Feb 23, 2009 11:44 pm

klud moja,lebo aj mna kusnes,normalne ciitim tvoje nervy :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Feb 23, 2009 11:46 pm

dannii píše:klud moja,lebo aj mna kusnes,normalne ciitim tvoje nervy :cry: :cry: :cry:

no mam,kvalitne..roztrhala by som ju...ja jej este zajtra dam..nech sa tesi,spina hnusna,zabila by som ju..tak ona pookrada ludi a este tu bude vyskakovat??no ved uvidi :evil:

Emka spinka?Petka ako?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Feb 23, 2009 11:52 pm

obidve spinkaju,Emke sa uplne vyhladila tvaricka asi zazrak,lebo bez hormonu,tak sa vytesujem,pekne spinka,poobede sa zobudila,ze potrebuje cikat,tak velky pokrok pre nas.prsi tu jak sproste,do rana to primrzne a mozem si rozbit hubu cestou na Kramare
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Feb 23, 2009 11:53 pm

dannii píše:obidve spinkaju,Emke sa uplne vyhladila tvaricka asi zazrak,lebo bez hormonu,tak sa vytesujem,pekne spinka,poobede sa zobudila,ze potrebuje cikat,tak velky pokrok pre nas.prsi tu jak sproste,do rana to primrzne a mozem si rozbit hubu cestou na Kramare

tak sa tesim,ze sa maju obe dobre.Ivo poslucha? :wink: co ides na Kramare?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Feb 23, 2009 11:54 pm

a aj u nas prsi..ma rano skoro slak trafil..som o pol deviatej uhrnala sneh,a po obede veeelkeuhrnacie auto pred nami uhrnalo...som sa zbytocne narobila,ale som hresila :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Feb 23, 2009 11:55 pm

Dani ty musis mat ekzem precitany od hlavy po paty
daj este daku radu, sa idem zodrat sice nevbiem co to mam al ejebne maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Feb 23, 2009 11:57 pm

sisu22 píše:a aj u nas prsi..ma rano skoro slak trafil..som o pol deviatej uhrnala sneh,a po obede veeelkeuhrnacie auto pred nami uhrnalo...som sa zbytocne narobila,ale som hresila :D

no poslucha,vsak by dostal keby ne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .idem malej pre mliecko,uz nam dochadza,tak idem zobrat receptik
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Feb 23, 2009 11:57 pm

bubufo píše:Dani ty musis mat ekzem precitany od hlavy po paty
daj este daku radu, sa idem zodrat sice nevbiem co to mam al ejebne maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mas tam aj vyrazky alebo len suche mapy?ak vyrazky tak ake?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Feb 23, 2009 11:58 pm

bubu co ti je? :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Feb 23, 2009 11:58 pm

dannii píše:

mas tam aj vyrazky alebo len suche mapy?ak vyrazky tak ake?

ani nie vyrazky, ale neco take ako ked sa poprhlis, a uz mam chrasty co som sa zodrala :roll: :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Uto Feb 24, 2009 12:01 am

sisu22 píše:

bubu co ti je? :shock:

sa ti mi nad clenkami ale iba tam vyhodila nejaka pliaga netusim co a z coho, keby vsade tam poviem ze daka reakcia na prasok abo co
ale iba tam
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Feb 24, 2009 12:01 am

ty kozzo slahla,to nemozes.co mas doma?mas aspon fenistil kvapky?zmiernia svrbenie,osprchuj si nohy,prejdi cistym liehom ak nemas nejakou palenkou a natri vrstvu modrej indulony,nechaj tak a ani sa toho nechytaj,ak do rana nemopoze,tak len vysus liehom nechaj posobit a potom jemne natri indulonou,ziadne ponozky,ak nutne,tak len cista bavlna a tam kde to mas ,neopovaz pancuchy,radsej zmrzni.musi to dychat
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Uto Feb 24, 2009 12:04 am

dannii píše:ty kozzo slahla,to nemozes.co mas doma?mas aspon fenistil kvapky?zmiernia svrbenie,osprchuj si nohy,prejdi cistym liehom ak nemas nejakou palenkou a natri vrstvu modrej indulony,nechaj tak a ani sa toho nechytaj,ak do rana nemopoze,tak len vysus liehom nechaj posobit a potom jemne natri indulonou,ziadne ponozky,ak nutne,tak len cista bavlna a tam kde to mas ,neopovaz pancuchy,radsej zmrzni.musi to dychat

ok teto dekuji idem natriet, davam fenistil aj ale ucinkuje chvilu potom uz do toho jebem :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť