noo dakujem ale ja to furt hovorim a zase to zopakujem VSETKY DETI SU KRASNE ....mala bude mat teraz 15 mesiacov ale teraz vyzera trosku inak to su tam starsie foto... tie tmave vlasy to som bola na sutazi tak som sa musela farbit ale teraz chvalabohu mam soje blondavucke...si online na icq?
praveze nie...isla som spat odtialto oo pol 12...aj to sa zobudila o pol 1papala o 2vypila 3flase caju potom spravila puuuu ,a do stvrt na 6 si somna robila dobry den ze mrncala a ked som sa postavila k nej tak jak strela zalahla a takto stale dokola az som sa vytocila a isla som si spravit kaficko...a teraz spi jak zarezana....neviem preco ale mam taky pocit ze je taka preto ze ma zase uzasnu skusenost z vonku a to jej nedalo a je stastna z toho...
To mas pravdu, vsetko nove co vidia tak to potom v noci spracuvavaju vo snoch. Aj mne teraz maly spi tvrdo. a taktiez pijem kavicku. a to ti ona tak vela vypije?
noo to je strasne..ona vypije vela ....teraz asi take 3litre denne ajviac dakedy,a v lete ked bolo horko tak zlupla aj osem litrov ....a papa asi tak isto volakedy ked som jej kupila daco nejake chrumky alebo nieco podobne tak mala na 2-3dni teraz otvori sakel a kym sa ja otocim uz to zlupne keby k nam prisla navsteva tak je schopna sa o to aj pobit
Tak to je super, ja mam opacny problem mne sotva vypije 50 caju a 120mlieka a co sa tyka stravy, cim bol mensi tym viac papal. Poslednom case strasne malo, vsetko vypluva. Tak ty mas riadnu pukanu.
tak to je a riadna! ako ja s nou nemam moc problem iba taky ze vypije strasne malo mlieka...na ranajky nejakych 80 a vecer 60 a behom dna ak do nej natlacim nejaky jogurt ...ona pyta iba stale mnam mnam masko. jaaak keby som robila na druzstve ale co sa tyka ovocia zeleniny a ostatnej vary tak spapa vsetko okrem knedle a spagiet
a som zabudla k tej tvojej foto preto je tak trosku nekvalitnejsia lebo je dost osvetlena z jednej strany a ked si ju vkladala na BB tak uz bola zmensena na KB tak preto sa tazsie menila velkost
dakujem...vola sa Simonka bude mat 15mesiacov a s tym maskom ziadna babracka-klasika rezne mäso na stave fasirka ryby parky salamy atd.vsetko co sa da zjest nema s tym problem
Co sa tyka tychto technickych veci tak jac sa moc do toho nerozumiem som uz raz taky expert. Aj tu co som citala ze je na kreslene fotky nejaky link. Ani to neviem co je.
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť