jeej tak gratulujem oslavencovi!!!!boze jak ten cas leti...ajj ja este len teraz som chidila z bruchom jak velryba a uz zachvilku rok a pol.no ja poznam velmi malo malickych drobcov ale hlavne ze ti aspon volaco spapa a priberie ako ma nie kazdy ma taky apetit ale to nen ichyba keby ze je hladny tak si vypyta netreba ho nutit
No to je asi genetika aj moj starsi syn je taky isty a dcerka ta je zasa kus ma 11 rokov a vazi 50kg. Ta je po muzovy a synovia sa pomne.Ale aj doktorka ,mi vravi ze horsie by bolo keby chudol, alebo nepriberal vobec. On pribera, ale strasne pomalicky po troske.
ale hlavne ze pribera...ja som mala taky pocit zo zaciatku ona je strasne vysoka teraz je len o hlavu mensia od 4rocnych deti ale zacina byt taka gulka uz ma aj stehienka tucnucke ...cela po tatovi je ona ma 196cm a 126kg...a ja pri nom jak jeho dcera ael hlavne ze su dietky zdrave
Tak tvoj muz nie je chlap ale valibuk. Sice aj ja mam kus chlapa ale oproti tvojmu Moj vazi 101 kg ameria 178 cm a ja mam len 154 cm a teraz som pribrala po tretom porode na 58 kg. Tak simonka ma byt naozaj npokom.
ahojky misiacik....
no tak on je a riadny valibuk ja mam 168cm a 63kg a ne ane zhodit poporode...volakedy som mala 57kg behom tehotenstva som pribrala na 95kg teraz mi to padlo na 63 a chudnem ale vahu mam stale rovnaku uz pol roka neviem ako je to mozne
aj ja som bola vzdy velmy chuda az tak ze som chcela pribrat a zrazu teraz po porode nie a nie zhodit. a co ma najviac zerie ze mam tucnu aj tvar a dve brady no otras. Ale ja som strasne povrchna, nedokazem sa zatat. vzdy si poviem ze vecer nebudem jest a aj tak sa potom napchavam.
ale tak ty si to mozes dovolit po troch detoch...ja zase mam taky problem ze jem iba jeden krat a to na obed a strasne malo pijem tak nemaju ako somna vyst toxiny a take blbosti... ale tiez sa mi stane ze vecer umiaram od hladu---
no a ja zase robim chybu asi v tom ze neranajkujem a tiez vobec nepijem iba kavu aj 3 denne. No a na jednom obede by som asi nevydrzala, tak dole klobuk
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť