Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Lekári a zdravie - najde sa niekto komu vyberali krčne mandle vo vyššom veku

od slivka31 » Uto Okt 28, 2008 8:58 am

:D :D :D :D :D tak sa nám pekne drž a vydrž, budem na Teba myslieť :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Uto Okt 28, 2008 2:34 pm

Budem na teba mysliet,neboj,urcite to zvladnes!!! :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Str Okt 29, 2008 7:12 pm

ahojte kocky, mne pred tyzdnom vybrali krcne mandle, v celkovej anesteze. , no musim povedat, bolest je to neskutocna, a teraz po tyzdni, ma to boli este viac ako po operacii, ale len lava strana, pravu uz ani necitim. Antibiotika breiem Ospen a od bolesti mi dali Novalgin. Musim povedat, ze po operacii mi ani tak nevadila boletst ako to ze som mala vsetko opuchnute a nevedela som ani dychat. Robili mi to v nemocnici v Humennom, a musim povedat ze starostlivost bola na vysokej urovni. Velmi davno som sa nestretla s tokou ochotou zo strany sestriciek a lekarov.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Pia Okt 31, 2008 4:35 pm

tak a som doma, je to hroza bez liekov proti bolesti neviem ako by som vydržala. Samotna operácia bola neprijemná ale dlho netrvala, len som tam sebou skoro sekla. Ked som prišla na izbu tak to začalo neskutočne boliet to bolo asi zatial najhoršie, vraj ešte 5-7 den je taky kritický. Len sa bojim aby to nezačalo krvácat. Dalšie utrpenie je jedlo a pitie :? to ma bolia aj uši krk zvonka....no dufam že sa to bude už len zlepšovat :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mataklinec » Pia Okt 31, 2008 5:00 pm

drzim palce nech ti vsetko dobre dopadne a nech ani nic necitis. :P :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Pia Okt 31, 2008 7:41 pm

mataklinec moc dakujem za povzbudivé slová...........marrusska, možem sa spýtat čo ješ? porad lebo akosi ma napadaju iba take veci čo nesmiem.... :lol: 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Pia Okt 31, 2008 9:27 pm

jaaj , jedlo, to je kamen urazu, zo zaciatku som len pila, harmancekovy caj, potom som zacala jest piskoty namocene v caji, tie sa rozpadnu adaju sa dost dobre prehltnut. Dobre je ak zacnes, hoci len pot roske normalne jest. Najlepsie rozky, alebo croasanty, alebo chlebik, vysvetlili mi to tak, ze hrdlo musi pracovat a hlavne pecivo vraj zoskaravaba tie povlaky, a potom sa to lepsie hoji.
Potvrdit mozem:
-ze ked hrdlo pracuje, menej boli,
- ze siedmy den je kriticky, pravu stranu som uz mala zahojenu a lava bolelel viac ako po operacii
-pomaha mi cajik, ale repikovy, samozrejme vlazny

Mozem sa spytat ake antibiotika ti dali a co beries od bolesti?
Drzim palce a skore uzdravenie
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Sob Nov 01, 2008 10:25 am

antibiotika mi nedali ale v pondelok idem obvodnému, ty si to mala zápalene ked ich berieš? Ja si od bolesti davam paralenove čipky a nejaky spasmopan. ale zaberu len trocha ale aspon sa možem najest. Ja tiež pijem repikovy čaj a včera mi manžel spravil slepači vyvar s rozmixovanou zeleninkou a zemiakové pyre ale z vodou lebo vraj mlieko može sposobit bakteriálnu infekciu. Najhoršie to je rano ked sa zobudim vtedy to hrozne bolí inak aj mne lekár povedal že treba jes ale len kašovitú stravu aby to nezačalo krvácat ale ja som len 3 den po operacii........a inak včera som jedla detsku výživu s piškotikmi, moj problém je že by som stále jedla a ešte jedna zvlaštnost , ked jem to tak neboli ako ked pijem........po každom jedle si umyvam zuby a vyplachujem ústa..........ja len dúfam že už sa to bude len zlepšovat, ved nejako to musíme vydržat......možem sa spýtat kolko máš rokou teda ak sa neuraziš? :P :P 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Sob Nov 01, 2008 12:16 pm

janacka ze sa neurazim :D mam 29 a dve deti - 7 a 3,5. Antibiotika mi nasadili este v nemocnici den pred operaciou vraj na prekrytie, aby ani ziadny zapal nevznikol,a ked ma pustili domov, tak mo doktorka predpisala este jedno balenie, od bolesti je velmi dobry novalgin, da sa kupit aj bez predpisu a fakt pomaha. Inak ja som nemohla jest vyzivu, ani banan rozmixovany, strasne ma potom palili rany.Ani zuby mi neodporucali umyvat, teda aspon nie s pastou, aby nedrazdila. A ak este mozem pozor na teplu paru, pri kupani alebo sprchovani, moze to spustit krvacanie. A mozem sa spytat ako si na tom s rozpravanim? A este jedna otazka ak mozem, preco ti vlastne museli vybrat mandle? Drzim palce, urcite to vydrzime. :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Sob Nov 01, 2008 1:27 pm

Tiež mam 29rokov a jednu dcerku 4 ročnu, mala som strašne často angíny posledny rok každý mesiac a už mi to začalo sadat na klby, akné, bola som stále unavená. :? :? Rozpravat ešte velmi nemožem lebo to boli inak dnes ma príšerne boli lava strana prava je celkom v pohode a boli ma aj lavé ucho a už mi nezaberá ani ten paralen, dam si kupit ten novalgin. Nevieš či existuju aj čipky?.......banan som neskušala ale tiež som počula že dráždi, výživu som mala zatial jablkovú :wink: .......už tu manželovy hovorim že nech ma radšej zabije :lol: :lol: :cry: :lol: :cry: lebo už stoho začinam byt zufalá...... čo si dnes papkala alebo budeš? Ja tu mam rozmixovanú polievočku tak sa idem trápit :( :( :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Sob Nov 01, 2008 3:29 pm

no vidis ,tak to sme rovnako stare, ci vlastne mlade :lol: aj mna bolelo lave ucho, lava strana krku a tiez pod jazykom. Ja som dnes jedla rezen na stave s ryzou , este ma to boli pri perhltani, ale da sa to :) viem ak osa citis, aj ja som bola zufala, ale to prejde , uvidis, vsetko bude ok . A na zbjanie radsej zabudni, zapriahni draheho do , a ty sup ditiaden a daco od bolesti a snaz sa zaspat, keby ti bolo najhorsie, zbehni do nemocnice nech ti pichnu nieco od bolesti. inak 1 oktobra som bola s mojou malo ú vyberat nosne mandle a krcne skarcovat, neuveris, v stredu rano ju operovali a v stredu vecer uz papala piskotky s cajom, opica mala :) , a cez vieknd uz bola celkom v poriadku, jej davali od bolesti algifen kvapky. Detom sa vsetko rychlejsie hoji, lebo oni nevedia ako dlho ich to ma boliet :lol: drz sa 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Sob Nov 01, 2008 4:06 pm

jaj dikes :) ...moj drahy ma musi obchadzat lebo je nachladnuty a segra mi nesie nejaku dalšiu meducinku :lol: .......maš statočnú kočku a už je uplne v pohode?......nebále si sa toho krvácania :?:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Sob Nov 01, 2008 4:44 pm

praveze moja mala vobec nekrvacala, anisoprliky nemala krvave, uz je v pohodicke , vies ona musela ist na operaciu, lebo sa jej velmi tazko dychalo, mala obrovske mandle. Tak vela zdaru a daj vediet ako sa liecis :D .Bude to dobre, uvidis. Pa pa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Sob Nov 01, 2008 10:24 pm

Ja som taka krava :P :lol: ........už som bola zufalá tak som si dala dva nurofeny a zááááázrak, konečne mi zabrali, netvrdim že to necitim ale oproti tým bolestia sa to nedá porovnat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Ned Nov 02, 2008 11:10 pm

aaaaaaaaaale nie si krava, ja som sa niekedy citila jak narkomanka :oops: ale musim sa pochvalit, dnes rano som dobrala antibioitika, a len dve tabletky od bolesti, rano a vecer, huraaaaaaa. a zijem, a celkom v pohode. Ozaj, spominala som , ze moje deti najviac zaujimalo dokedy nebudem moct kricat? :D :D Tak uz sa im to pomaly krati. Neboj, nie som ziadna Xantipa, to len ked "horsie" pocuju.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť