Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Lekári a zdravie - ako na Herpes?

ako na Herpes?

od dannii » Uto Sep 22, 2009 1:30 pm

mamicky ako na herpes ci horucku,mam 4horucky behom jednej hodky a v sobotu idem na svadbu.budem vdacna za kazdu radu :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: ako na Herpes?

od sisu22 » Uto Sep 22, 2009 1:42 pm

dannii píše:mamicky ako na herpes ci horucku,mam 4horucky behom jednej hodky a v sobotu idem na svadbu.budem vdacna za kazdu radu :wink:

dani cau,daj si na ten hereps na noc zubnu pastu.
Ked sa ti to nezmensi,v lekarni je hadia mast,je sice drahsia,ale na 10000% zabera. A teplotu treba vypotit,nedavaj lieky,vypi teply caj s citronom a medom,a lahni si.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: ako na Herpes?

od katelara » Uto Sep 22, 2009 1:43 pm

dannii píše:mamicky ako na herpes ci horucku,mam 4horucky behom jednej hodky a v sobotu idem na svadbu.budem vdacna za kazdu radu :wink:

Zubná pasta pomáha.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Sep 22, 2009 4:52 pm

no dakujem vam,tu hadiu som kupila,skusim a inak bola som u doktorky a mam zacinajucu anginu,som hrozne tesiva,ved v sobotu ta svadba :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od katelara » Uto Sep 22, 2009 6:30 pm

dannii píše:no dakujem vam,tu hadiu som kupila,skusim a inak bola som u doktorky a mam zacinajucu anginu,som hrozne tesiva,ved v sobotu ta svadba :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ešte som počula, že je nato dobré aj mazivo s ucha, ale pravdu povediac ja by som si to na ústa určite nadala. Ale počula som, že to pomáha.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Sep 22, 2009 6:31 pm

katelara píše:
dannii píše:no dakujem vam,tu hadiu som kupila,skusim a inak bola som u doktorky a mam zacinajucu anginu,som hrozne tesiva,ved v sobotu ta svadba :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ešte som počula, že je nato dobré aj mazivo s ucha, ale pravdu povediac ja by som si to na ústa určite nadala. Ale počula som, že to pomáha.

no skusim najskor masticku,to mazivo,no co ja viem :D :D :D :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Uto Sep 22, 2009 9:38 pm

veru Dani, Katelara ma pravdu,mne to tiez suseda poradila, a tak keby nebola ina moznost,co,hlavne ze pomoze :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Sep 23, 2009 10:10 am

uz nepomoze nic,si pripadam jak po botoxe,mam take opuchnute pery,zeby mi ich Hajdu s Horvatovou zavideli
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kamka277 » Str Sep 23, 2009 12:00 pm

Danni, herpesy sú tiež môj celoživotný problém :cry: keď ti raz vyraší, musíš to prežiť, bolí to jak ďas a nič nepomôže. Ja zvyknem používať zinkovú masť, že by sa nepovedalo, len blbé je na tom to, že je biela ako krieda :roll: tak choď tak medzi ľudí :? Používala som ju len doma. Skús nejaký paralen, veľa tekutín a natri si pusu na noc a prelep si to, aby si to nevytrela do vankúša. Možno ti to do tej svadby aspoň zmierni opuch. U mňa trvá herpes cca 7 dní, neviem ako u teba. A neskúšala si ten compeed, čo naňho chodí reklama, či tiež je to len ,,mačí blysk"?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Sep 23, 2009 12:09 pm

dannii píše:uz nepomoze nic,si pripadam jak po botoxe,mam take opuchnute pery,zeby mi ich Hajdu s Horvatovou zavideli

Ahojky moja.

Ja herpes často nemávam,ale keď som mala naposledy,tak mi naň mamka dala švédske kvapky.Štípalo to jak sviňa,ale za dva dni mi to ustúpilo. Bolo to tam,ale nebolo to viditelné.

A máš aj teplotu? Tak to len vypotiť a vypotiť...

Držím palce....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Str Sep 23, 2009 12:39 pm

katelara píše:

mazivo z ucha sa dava na suche popraskane kutiky......potrebujete tu zimu hlavne vysusit, a na to je dobra zubna pasta.......ak nepomoze tak potom jedine tie nalepky vyskusat co reklamaju, neviem ako sa volaju.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Sep 23, 2009 12:40 pm

no mam prave aj teplotu a nie malu,citim sa otrasne,ale to by som prezila,len nech to boze tak nevidno.raz za cas mavam,ale teda takyto tiahnuty cez pol spodnej pery som nemala a pokracuje na hornej a ktomu tie teploty,no boze boze :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Sep 23, 2009 12:41 pm

jaj a tie nalepky su zevraj o prde,mi kamosky vraveli
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Str Sep 23, 2009 12:41 pm

Mne zaberá 60% lieh. Pár krát za deň potierať. Držím palce, nech sa vyliečiš. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Str Sep 23, 2009 12:45 pm

ahoj srdiečko, ja síce herpes nemávam, ale viem, že kamarátka si na to vždy dáva zubnú pastu,,,,, a teplotu zrazíš jedine potením sa a vyležaním,,, :wink:

dúfam, že sa čo najskôr vyzdravíš a dobehneš na návštevu... :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť