Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Váš pohľad na zneny v babybazáre

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

Váš pohľad na zneny v babybazáre

od vedejova » Ned Nov 01, 2009 7:38 pm

Už predtým ako sa zmenil babybazár, doplnili sa nové funkcie sa mi páčil, inzerujem aj na iných bazároch, ale nikde sa mi to nezdá takto super prehľadné a zrozumiteľné, je to super. Stalo sa mi občas, že som niečo nevedela a poslala som adminkám oznam a odpoveď som si našla vždy do 24hodín, niekedy aj skorej. A super sú aj referencie, keď kliknete na inzerát, že sa zobrazí či je uživateľ online. A hlavne dúfam že to tak zostane, ale účet silver má ludskú cenu. Aký máte na to názor vy? Iva.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od smisova » Pon Nov 02, 2009 1:42 pm

mne sa nová stránka tiež veľmi páči, len ma trošku mrzí že kupujuce nedávajú hodnotenia. Od kedy je táto možnosť som urobila aspon 20 obchodíkov a nemam ani jedno hodnotenie. Ale inak som so všetkym spokojná :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Nov 02, 2009 1:46 pm

smisova píše:mne sa nová stránka tiež veľmi páči, len ma trošku mrzí že kupujuce nedávajú hodnotenia. Od kedy je táto možnosť som urobila aspon 20 obchodíkov a nemam ani jedno hodnotenie. Ale inak som so všetkym spokojná :D

niektoré kupujúce ale aj predávajúce nevedia o hodnoteniach, skús im to pripomenúť, alebo požiadať ich aby ti ho napísali, že im ho rada oplatíš :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Pon Nov 02, 2009 2:00 pm

Alex správne, aj ja keď mi niekto pošle správu, že mu prišiel balík, tak mu napíšem, že mu dávam hodnotenie a poprosím ho o to isté, kažký mi ho dá hoci hned to kažký nevie, mohol by tam byť trošku dlhší text. Myslím že je to pre ostatné mamičky dosť doležité. Iva
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Nov 02, 2009 2:02 pm

vedejova píše:Alex správne, aj ja keď mi niekto pošle správu, že mu prišiel balík, tak mu napíšem, že mu dávam hodnotenie a poprosím ho o to isté, kažký mi ho dá hoci hned to kažký nevie, mohol by tam byť trošku dlhší text. Myslím že je to pre ostatné mamičky dosť doležité. Iva

Ano, už som dala adminovi návrh aby sa tam dalo napísať viac
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od katelara » Pon Nov 02, 2009 7:25 pm

Ja som bola s vynovenou stránkou nadšená, ale nadšenie ma prešlo. Nepáči sa mi, že dám inzerát a za pár minút je už na 3 strane keďže veľa mamičiek sedí pri pc a iba aktualizuje a dáva si inzeráty dopredu. Svoj názor som adminovi napísala a uvidím akú odpoveď na návrh ktorý som mu dala dostanem. Myslím si, že keď už za niečo platím a nie málo, tak by sa to mohlo trochu zohladňovať. Neviem či máte aj ostatné na to rovnaký názor ako ja.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Pon Nov 02, 2009 7:33 pm

Ja som si to tiež všimla ale mám účet silver tam mám aktualizovné inzeráty 15 tak si to rozhodím na tri krát za deň to znamená že ráno nahodím 5, večer 5 na obed 5inzerátov. Aj napriek tomu som si nevšimla že by som nenej predávala ako keď som mala neplatený účet a baby bazár bol v povodnej verzii. Asi sa s tým nič nedá spraviť pretože tí čo si platia ako aj my majú právo pridávať inzeráty ak isto ako mi. Iva.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Nov 02, 2009 7:44 pm

katelara píše:Ja som bola s vynovenou stránkou nadšená, ale nadšenie ma prešlo. Nepáči sa mi, že dám inzerát a za pár minút je už na 3 strane keďže veľa mamičiek sedí pri pc a iba aktualizuje a dáva si inzeráty dopredu. Svoj názor som adminovi napísala a uvidím akú odpoveď na návrh ktorý som mu dala dostanem. Myslím si, že keď už za niečo platím a nie málo, tak by sa to mohlo trochu zohladňovať. Neviem či máte aj ostatné na to rovnaký názor ako ja.

Ale veď to je normálne, na to sú tie aktualizácie. Veď nemôžete chcieť aby si mohol každý nahodiť denne iba jeden inzerát aby sa váš neposunul dozadu... s týmto sa nič nedá spraviť
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od katelara » Pon Nov 02, 2009 8:17 pm

alex píše:
katelara píše:Ja som bola s vynovenou stránkou nadšená, ale nadšenie ma prešlo. Nepáči sa mi, že dám inzerát a za pár minút je už na 3 strane keďže veľa mamičiek sedí pri pc a iba aktualizuje a dáva si inzeráty dopredu. Svoj názor som adminovi napísala a uvidím akú odpoveď na návrh ktorý som mu dala dostanem. Myslím si, že keď už za niečo platím a nie málo, tak by sa to mohlo trochu zohladňovať. Neviem či máte aj ostatné na to rovnaký názor ako ja.

Ale veď to je normálne, na to sú tie aktualizácie. Veď nemôžete chcieť aby si mohol každý nahodiť denne iba jeden inzerát aby sa váš neposunul dozadu... s týmto sa nič nedá spraviť

alex ale dá a písali sme si o tom. Ja nemám proti aktualizácii vôbec nič, ale bolo by to oveľa lepšie keby je pri mene počet inzerátov/ aktualizované a nové inzeráty v ten deň/ Bolo by to oveľa lepšie. Každá by videla kolko dotyčná vložila alebo aktualizovala inzerátov a bol by na 1 strane iba ten 1. Takto je predajnosť strašne slabá a nebudeme si môcť dovoliť si platiť GOLD.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Nov 02, 2009 9:09 pm

katelara píše:alex ale dá a písali sme si o tom. Ja nemám proti aktualizácii vôbec nič, ale bolo by to oveľa lepšie keby je pri mene počet inzerátov/ aktualizované a nové inzeráty v ten deň/ Bolo by to oveľa lepšie. Každá by videla kolko dotyčná vložila alebo aktualizovala inzerátov a bol by na 1 strane iba ten 1. Takto je predajnosť strašne slabá a nebudeme si môcť dovoliť si platiť GOLD.

viem že sme si písali... to číslo pri počte inzerátov zrejme bude (či už aktualizované alebo novo pridané)
ale nedá sa to ovplyvniť ani nijako spraviť aby na 1. strane bol iba jeden inzerát.
A myslím si, že predajnosť tým nijako neutrpí, vôbec to nezáleží od toho kto koľko inzerátov aktualizuje...
Naposledy upravil alex dňa Štv Nov 26, 2009 6:33 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Pon Nov 02, 2009 9:26 pm

Neviem ale predplatila som si účet silver v babybazáre, ak by sa to zmenilo neak veľmi s podmienkami ako písala, asi by to bolo naposledy, čo som si ho aktualizovala, neurobte z toho prosím žiaden mimibazár, lebo tam už som inzeráty absolútne prestala dávať ani som si tam účet nepredplatila ani nepredplatím, lebo sa zobrazujú na prvých troch stranách iba inzeráty platených inzerentov to je nehorázne a 3krát za sebou ten istý inzerát na 1strane 4krát ten istý na 2straneja ich už ani nepozerám, to nemá význam. Iva.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Nov 02, 2009 11:15 pm

Myslím si, že väčšina ľudí pozerá buď konkrétny tovar alebo si pozre najnovšie pridané inzeráty...
Platené členstvá musia mať predsa nejaké výhody
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Uto Nov 03, 2009 5:54 pm

Mozem len suhlasit s KATELAROU,uplne vo vsetkom.Dalej sa mi zda byt dost velky financny rozdiel medzi SILVER A GOLD uctom,aj ked samozrejme nemusim si to objednat,ale zda sa mi to dost vysoka suma na to,ze nie som nejako EXTRA uprednostnena pred SILVEROM.Ale to je len moj nazor,ja s tym asi moc nepohnem :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Uto Nov 03, 2009 6:12 pm

ivetka1980 píše:Mozem len suhlasit s KATELAROU,uplne vo vsetkom.Dalej sa mi zda byt dost velky financny rozdiel medzi SILVER A GOLD uctom,aj ked samozrejme nemusim si to objednat,ale zda sa mi to dost vysoka suma na to,ze nie som nejako EXTRA uprednostnena pred SILVEROM.Ale to je len moj nazor,ja s tym asi moc nepohnem :(

Suhlasim s Ivetka1980, je to dost velky rozdiel v cene :? len velky rozdiel vo vyhodach nie je.Este by som dala na gold aktualizovanie inzeratov kazdych 24 hodin....moj nazor.... inak som spokojna, len to nacitavanie aj ja pocitujem.niekedy mi to dost dlho fakt nacitava
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Nov 03, 2009 6:15 pm

ivetka1980 píše:Mozem len suhlasit s KATELAROU,uplne vo vsetkom.Dalej sa mi zda byt dost velky financny rozdiel medzi SILVER A GOLD uctom,aj ked samozrejme nemusim si to objednat,ale zda sa mi to dost vysoka suma na to,ze nie som nejako EXTRA uprednostnena pred SILVEROM.Ale to je len moj nazor,ja s tym asi moc nepohnem :(

silver sa dá objednať najmenej na 3mesiace, čiže suma je tam 10,47€ .. no ale ako myslíš :wink: ja som ceny neurčovala :P
gold má neobmedzený počet aktualizácií, aukcií a aj predaj nového tovaru, čo má silver obmedzené...

neviem, kľudne napíš čo by si chcela viac, posuniem to vyššiemu :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť