Mam sa ho pytat a brat na wc aj ked povie nie,alebo ako ste to riešili vy? Dakujem za každu radu.

vedejova píše:Mokrého ho určite nenechávajte behať, treba ho možno len motyvovať, keď sa vypýta cikať pochválte ho dajte mu malú odmenu a napriek tomu, keď sa pociká povedzte mu že už je veľký aby sa pocikával, deti keď nemajú motyváciu rýchlo strácajú chuť na to aby urobili niečo napriek svojmu pohodliu ale neprežeňte je aj možnosť, že je prechladnutý, ale Keď vám hovorí že sa mu nedá cikať a napokon sa vyciká tak si to vie ovládať a asi sa mu možno nechce od hry ísť sa práve vycikať , tak skúša to zdržať a keď je toho veľa už to neudrží.Iva. Držím palce.

snehurva píše:On sa volakedy pytal sam prišiel za mnu a povedal že chce cikat. Ja neviem či ma teraz take obdobie. Dnes nepozeral ani jednu rozpravku. Teraz večer sme boli v meste a opytala som sa ho či ide cikat povedal že ano a išli sme. Ale ako sme prišli domov 2x behom 15 min sa pocikal. Aj som mu skušala vysvetlit ale on to ešte nechape. Ale vykakat sa vždy vypita. Mam sa ho pytat dalej či ide cikat alebo nemam a mam ho nehat nech povie sam s tym že si cvrkne??? Ano ste to riešili vy?

snehurva píše:Mila sisu22. Až si prečitaš tu temu tak ta ktora tam spominala že ma kamaratku na socialke. Ty može teraz potvrdit že ale pred mesiacom sa to začalo konečne riešit. Tak sa jej možeš spytat a hnet mi možeš dat vediet prečo zrazu ostalo ticho. Dakujem že ma budeš informovat lebo aj mi sme na to zvedave. A ešte k tomu pomahaniu,, Lebo chcu pomoct. Ved ludia si pomahaju a ešte k tomu aj mamičky.
Ps nezabudny napisat čo si sa dozvedela.

snehurva píše:Tak radčej hnet zajtra pojdem. Ako sa hovory, radčej sto krat zbitočne ako potom banovat.