Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Váš pohľad na zneny v babybazáre

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od zabka1987 » Ned Nov 22, 2009 3:32 pm

Dalo by sa spravit to, ze ked chcem vymazavat svoje spravy nejak splu to oznacit?momentalne mam skoro 200 sprav a po jednom case to je na dlho moc :? a stale to hladat :cry: toto jednine momentalne mi tu trosku vadi :? inak sa da :wink: :wink: mne to tu vyhovuje zatial
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Ned Nov 22, 2009 3:43 pm

zabka1987 píše:Dalo by sa spravit to, ze ked chcem vymazavat svoje spravy nejak splu to oznacit?momentalne mam skoro 200 sprav a po jednom case to je na dlho moc :? a stale to hladat :cry: toto jednine momentalne mi tu trosku vadi :? inak sa da :wink: :wink: mne to tu vyhovuje zatial

je to na zozname :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Ned Nov 22, 2009 3:53 pm

Super Alex :wink: potesila si ma :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Ned Nov 22, 2009 5:22 pm

Ja len pár slov k tomu novému tovaru

Skúste sa pozrieť z viacerých strán - asi tie, čo stále kritizujú, že sa tu predáva nový tovar, nikdy nič nové na BB nekúpili, dobre.Lenže je tu veľa takých, ktoré tu nový tovar nakupujú.Z toho mi vyplýva, že asi má zmysel ho tu predávať.

Tarzycia - neviem, odkiaľ máte informáciu (prepáčte,ale trochu to zaváňa neinformovanosťou , či závisťou?) , že ten, kto predáva nový tovar má veľkosklady a koooopu peňazí. Je omyl, že to, čo vy za nový tovar zaplatíte, ide do vrecka predávajúcemu - často mám poćit, že si to zákazníci myslia.
Ako príklad uvediem seba - predávam nový tovar, mám živnosť, platím všetky odvody, mám vlastnú stránku, zaplatenú reklamu na google.... Zarobím mesačne toľko, že mi to akurát pokryje náklady a zostane čosi ako "priemerný plat", ktorý aj tak nevidím,pretože ho zas investujem do nákupu hračiek.Nemám ani veľké sklady, pretože nemám na ich zaplatenie, máme zaprataný dom krabicami. Musím sa poriadne obracať, preto ako jednu z možností vítam príležitosť predať niečo aj na BB - za túto možnosť riadne platím a dodržiavam pravidlá. Čiže - ako sa odlišujem od vás? Zarobím možno na jednej hračke toľko, čo vy na jednej veci po vašich deťoch. A na rozdiel od vás som od tohoto príjmu závislá,lebo je to môj chlebík.

Tak ako vy máte možnosť predávať použitý tovar cez hocijaké iné internetové stránky s občianskou inzerciou, nám je daná možnosť predávať nový tovar tu. Nechápem , čo vám na tom vadí - zvlášť, keď máte možnosť vyhľadať si len použitý tovar.

Že máme inzeráty na prvých stranách? tak je to v celom živote vo všetkých oblastiach. Za služby sa platí a kto chce niečo bezplatne alebo platí menej ako iný, je v nevýhode. Je to prirodzené a nezostáva iné,len sa s tým zmieriť.
Mohla by som vás takisto odkázať - ako vy predajcov nového tovaru na vlastnú stránku - na noviny alebo časopisy s platenou inzerciou. Je v tom rozdiel?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od TARZYCIA » Ned Nov 22, 2009 6:13 pm

Lubica 2403
to ze som napisala svoj nazor aky mam neznamena ze nic nove si na BB nekupim
ba naopak rada nakupujem cez nett dakujem bohu zatial len uspesne :-))
ale viac mi ladi cista stranka firmy napr.HRAJKO atd
a to ze ma zmysel predavat novy tovar je jasne ja som len apelovala na to ze vam podnikatelom BB robi reklamu ZADARMA … lebo tych par korun co si zaplatite su minimalne ciastky...co sa im osobne cudujem.... admin napisal svoj nazor co si nesmierne vazim a nemam dovod ho nerespektovat
napisala ste citujem : (prepáčte,ale trochu to zaváňa neinformovanosťou , či závisťou?)
zavist to urcite nebude ja som apelovala fakt na velke predajne a velkosklady lebo co poznam z presova a kosic
tu predavaju podnikatelia a ty nemaju krabice doma po byte ako ste pisala so svojej skusenosti ale maju fakt velke obchody a sklady a to je oproti vasmu podnikaniu velky rozdiel
pisali sme tu o deleni tovaru co sa tyka noveho a stareho myslim ze ste to zle pochopila
nic nemam proti velkym ci malm podnikatelom len som tym chcela navrhnut delenie NOVEHO TOVARU A TOVARU Z DRUHEJ RUKY tu na BB
jasne ja si to tu viem prehladat ale taka co tu pride 1x myslim ze ma chaos...

alex napisala :
mozme pridat dalsie nove veci, ktore treba vymysliet
ak mate akekolvek napady, kludne piste :-} tak som napisala :-)))

ja tu na BB mam len dobre skusenosti a spoznala som tu fakt super ludi nemam sa na co stazovat len som reagovala na temu
TARZY
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Ned Nov 22, 2009 6:26 pm

Tarzycia, veď ja som tiež len písala svoj názor :-) Nijako som sa vás nechcela dotknúť. Len si osobne myslím, že "veľkí" podnikatelia sa netrápia predajom na BB. Pretože je to tu drina :-) Oveľa jednoduchšie je predávať cez vlastnú stránku - viem to porovnať.
A tiež tu mám veľa super, ale aj pár negatívnych skúseností.

Všetkým veľa úspešných obchodov pri predaji nových aj použitývh vecí :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť