Bola som len s malou, ale bola samozrejme v sedacke, a na druhej strane, ako do mna starky nacuval, asi je to pravda,ze najbezpecnejsie miesto je vraj za vodicom. Moj manzel stale vravi ze viac si treba davat pozor na ostatnych jak na seba. Ono nic take strasne sa nestalo, ani skoda nie je nejaka obravska, len oskreta farba, a trochu ohnuty zadny blatnik a rozbita puklica, problem bol len v tom ,ze niektori ludia su strasne arogantni, bezohladni a neuznaju si chybu za nic na svete.

Ani sa len nespytali, ze ci sa mala nezlakla a ci je v poriadku, alebo nieco take. Pritom maju vnucata v takom veku.

Dokonca oni zavolali policiu, a policajti skonstatovali, ze je to jeho chyba, ze niet co vymyslat,ci je ochotny uznat si to, ci budu volat dopravakov, a dostane pokutu a pride aj o vodicak. Tak starky slubil ze si uzna vinu a nech nehodovku nevolaju a ja , hlupa

,som na tom netrvala, ved ked sa dohodneme, tak dobre, ved mala nehoda, stat sa moze ,sme ludia tak sa dohodneme. Lenze dedo ked nahlasoval udalost, tak si vinu nepriznal, tak musim este asi ist na policiu, ci mi daju nejaky doklad o tom ze tam hliadka bola. Mam poucenie do buducna - neverit a chciet vsetko pisomne.
Vsak sa to uz da lepsie prezit, ked to tak neboli

. Uz to bule len a len lepsie, uvidis.
Takze meskaju.....hmm...tak mozno to vyjde. Potom daj vediet, hoci, moze to byt aj kvoli operacii. Budem drzat palce.
TEsim sa ze nas caka predlzeny víkend, ked bude pekne chceli by sme ist s detmi niekde vonku do prirody, kym sa este da ist bez oteplovaciek

.Pekny dnik prajem.