Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Lekári a zdravie - najde sa niekto komu vyberali krčne mandle vo vyššom veku

od vivera » Pon Nov 10, 2008 11:25 pm

Tak to to je smutné, ale snád sa stoho dostane tak ako synček inak tebe je ako? Ja som dnes 12 den a lavá strana ma ešte bolí, rozprávat a kričat :lol: už možem ale pri jedle to ešte tiež bolí :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Uto Nov 11, 2008 2:29 am

ale kdeže , nie je to az take hrozne, su ovela horsie veci. A potej operacii je jej podsatane lepsie, az krajsie rozprava, co jej skratili tie krcne mandle, tao kazdy hovori, ze zretelnejsie rozprava a o dychani ani nehovorim. Ja zajtra idem na kontrolu, v stredu to budu 3 tyzdne po operaci, lieky od bolesti uz asi 3 dni neberiem, lava strana ma este pobolieva, ale viac citim lave ucho, ale to bude tym ze "beham " po vonku. ked som dnu je to v pohode. zajtra sa ozvem jak so mdopadla na kontrole.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Štv Nov 13, 2008 9:46 pm

ahoj, ako si dopadla na tej kontrole?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Štv Nov 13, 2008 10:17 pm

prepac,celkom som zabudla napisat, dopadla som dobre, vsetko je v poriadku, aj histologia, tak som rada. Cestou domou z neomcnice om mala taku nemsiu nehodu, isla som po hlavnej a jeden "ujo" do mna nacuval, ked vychadzal z parkoviska, nic vazne sa nestalo, len bolo okloo toho vela behania, lebo starky cosi spekuloval, tak preto som nestihla napisat. Nic ma uz neboli. Uz je to v pohode. A ty ako? Este to boli?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Pia Nov 14, 2008 10:15 am

Ježiši, a bola si aj z detmi? To je hrozné, tohoto sa aj ja bojim, neviem ako budem jazdit.....ja idem dnes obvodnému ale už je to v pohode len ešte si nemožem zívnut a ked jem niečo tvrdé alebo suché tak mám také stažené prehltanie ale nejako sa mi zapáčilo doma, konečne tu mám taký poriadok aký by som chcela stále. Včera som zistila :D že mi meškajú takže teraz budem asi riešit to, ale ešte to nieje dlho, inak nejako mi to vypadlo že mám dostat to sa mi ešte nestalo, možno sa mi to posunulo kvoli operácii :?: :!: :wink: ale keby som bola tehotná tak neviem neviem, tie tony liekov čo som pojedla :? :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Bialea » Pia Nov 14, 2008 10:55 am

Vyberali ich známemu ale dospelý to znášajú ťakšie ako deti no asi to nebude nič príjemné
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Pia Nov 14, 2008 10:59 am

Bola som len s malou, ale bola samozrejme v sedacke, a na druhej strane, ako do mna starky nacuval, asi je to pravda,ze najbezpecnejsie miesto je vraj za vodicom. Moj manzel stale vravi ze viac si treba davat pozor na ostatnych jak na seba. Ono nic take strasne sa nestalo, ani skoda nie je nejaka obravska, len oskreta farba, a trochu ohnuty zadny blatnik a rozbita puklica, problem bol len v tom ,ze niektori ludia su strasne arogantni, bezohladni a neuznaju si chybu za nic na svete. :roll: Ani sa len nespytali, ze ci sa mala nezlakla a ci je v poriadku, alebo nieco take. Pritom maju vnucata v takom veku. :( Dokonca oni zavolali policiu, a policajti skonstatovali, ze je to jeho chyba, ze niet co vymyslat,ci je ochotny uznat si to, ci budu volat dopravakov, a dostane pokutu a pride aj o vodicak. Tak starky slubil ze si uzna vinu a nech nehodovku nevolaju a ja , hlupa :oops: ,som na tom netrvala, ved ked sa dohodneme, tak dobre, ved mala nehoda, stat sa moze ,sme ludia tak sa dohodneme. Lenze dedo ked nahlasoval udalost, tak si vinu nepriznal, tak musim este asi ist na policiu, ci mi daju nejaky doklad o tom ze tam hliadka bola. Mam poucenie do buducna - neverit a chciet vsetko pisomne. :!:
Vsak sa to uz da lepsie prezit, ked to tak neboli :) . Uz to bule len a len lepsie, uvidis. :)
Takze meskaju.....hmm...tak mozno to vyjde. Potom daj vediet, hoci, moze to byt aj kvoli operacii. Budem drzat palce.
TEsim sa ze nas caka predlzeny víkend, ked bude pekne chceli by sme ist s detmi niekde vonku do prirody, kym sa este da ist bez oteplovaciek :P .Pekny dnik prajem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ookkii » Pia Nov 14, 2008 1:42 pm

zdravim,mne mandle brali tiez kvoli castym anginam a aj ma dost casto hlava bolela.mala som 20r.ale nebolo to az take hrozne ako som si myslela ze bude.tak drzim palceky
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Štv Nov 20, 2008 7:55 pm

ahojte, tak si predstav, marruska že dnes ma začalo bolet hrdlo a to som si myslela že ked ich dám von tak budem mat pokoj.........inak ešte stále som nedostala, robila som si test ešte minulý týžden a vyšiel negatívny ale neviem či mu mám verit na 100%......už sa mi to raz stalo ked som mala pred maturitou, bola som aj u lekára a nič všetko bolo v poriadku len tie hordy antibiotík a ten stres ale teraz neviem čo sa deje.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Štv Nov 20, 2008 8:13 pm

no nechcem sa "chváliť" ale aj mna dnes akosi škrabe v hrdle .zajtra sa chystám k lekárke. Ja ale dosť beham po vonku a stane sa , že vybehnem len tak v tričku. Ono, keď nemáme mandle, neznamená to že už nikdy nebudeme choré. Keď som bola prvýkrát tehotná, tiež mi prvý test vyšiel negatívny, a druhý pozitívny. Testy som so robila v priebehu 1 hodiny. Mala som dva, lebo ku jednému kúpenému som dostala ďalší zadara, asi na skúšku správnosti :D .Držím palce.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Štv Nov 20, 2008 11:24 pm

hej to na dvojičky :lol: ......no ved ja tiež beham po vonku a naokolo sú všetci chorý vrátane malej a bola som už aj v robote a tam mám permanentný prievan ale šteklia ma aj uši neviem či vieš čo tým myslím..............no musím asi skúsit ešte jeden ten test.....no stým som rátala že budem i tak chorá len ma zaskočilo že tak skoro :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť