Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - LEN TAK POKECAT

od pipula » Pon Nov 10, 2008 10:22 pm

Júúúj Ivetka naša nazlatšia... :? Tak by som pomohla , ale neviem ako... Nedá sa.... :( Oddychuj rýchlo, aby si mala ty čo najviac síl... u nás to býva vždy tak, že manžel tvrdí, že pokiaľ je chorý drobec a on - tak je dobre, ale najhoršie čo môže byť je, ked ochoriem ja...Takže ked niečo u nás chodí dokola, tak manžel ma dopuje vitamínmi :D , len aby som já nezaľahla :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Pon Nov 10, 2008 10:32 pm

Boze,PIPULA,ja by som zalahla rada,ale nie s chorobou.Ani do nemocnice sa neviem dostat,caka na mna plastika krcka maternice,ale sa mi neda od deti...Takze to stale len odkladam a odkladam... :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Uto Nov 11, 2008 10:58 pm

Hallooooooooo babyyyyyyyyyy :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Uto Nov 11, 2008 11:08 pm

Ahojky. Aká bola nôcka? A čo detúrence - je mi aspoň o trolinku už lepšie?????
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Uto Nov 11, 2008 11:35 pm

Deti uz spinkaju aj ja ich nasledujem za chvilku.Stredny dnes uz nemal teploty,ale som mu kukla do pusinky,no des.Tam vzadu pri a pred mandlami ma fakt take strasne pluzgiere,ktore ho velmi bolia.Tazko sa mu papa a kysle vobec nevie zjest.Ja tapa,ze dam mu vitamin v ovoci a ze vytiahla som mandarinku?Krical od bolesti,urcite ho to muselo palit. :cry: :cry: :cry: .Tak takato som ja super mamina :roll: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Uto Nov 11, 2008 11:47 pm

Júúúj malinký :cry: , to veru hej... :cry: Myslím si, že chúdence ani slané, ani kyslé do nich nič nedostaneš!! :?
Bože vôbec neviem, prečo chúdence detúrence musia takto trpieť :? , je to nefér...radšej by som bola, keby sme tú bolesť mohli zobrať mi maminky na seba!!§To sa nenajde maminka, ktorá by nesúhlasila... :wink: Len aby detútence aspoň niečo v tekutejšom stave teda papkali.Pozdravujem Vás tam všetkých :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Uto Nov 11, 2008 11:47 pm

Júúúj malinký :cry: , to veru hej... :cry: Myslím si, že chúdence ani slané, ani kyslé do nich nič nedostaneš!! :?
Bože vôbec neviem, prečo chúdence detúrence musia takto trpieť :? , je to nefér...radšej by som bola, keby sme tú bolesť mohli zobrať mi maminky na seba!!§To sa nenajde maminka, ktorá by nesúhlasila... :wink: Len aby detútence aspoň niečo v tekutejšom stave teda papkali.Pozdravujem Vás tam všetkých :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Str Nov 12, 2008 12:04 pm

aKURAT USPAVAM MALEHO,TAK NA SKOK SOM TU.V rure rozvoniava ryzovy nakyp,takze este nejaku polievku a obed je hotovy...Musim pobalit kopec balikov,sa mi moc nechce :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Nov 12, 2008 10:00 pm

ivetka1980 píše:Deti uz spinkaju aj ja ich nasledujem za chvilku.Stredny dnes uz nemal teploty,ale som mu kukla do pusinky,no des.Tam vzadu pri a pred mandlami ma fakt take strasne pluzgiere,ktore ho velmi bolia.Tazko sa mu papa a kysle vobec nevie zjest.Ja tapa,ze dam mu vitamin v ovoci a ze vytiahla som mandarinku?Krical od bolesti,urcite ho to muselo palit. :cry: :cry: :cry: .Tak takato som ja super mamina :roll: :roll:

teeeda,Ivi,ty si tyran!!!!!!!!!!!! Kocky pozor na nu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Štv Nov 13, 2008 8:36 am

SISU,aj ja si tak myslim,mohlo ma napadnut ze citrusove nedavat.Ale uz je s nimi dobre,a uz aj najstarsi je chory,vcera mi po skole,ovracal celu obyvacku,postupoval az na koberec,takze o pracu som mala postarane.Jaj baby,kedy uz skonci tento kolotoc???? :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Nov 13, 2008 9:38 am

Dobre rano..malemu isli tuto noc zase zubky,tak sme naspali tak cca 30 min. Hned rano som zacala varit,hadzala do pracky...no klasika to co kazde rano...pisala som kamoske sms, ze zeny si odpocinu asi az pod zemou :lol: ale pohoda, hlavne ze sme zdravi....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Štv Nov 13, 2008 10:29 am

Presne toto je moja otazka,kazdy vecer pred spanim."Kedy sa ja konecne vyspim a odpociniem?"Ale tiaz prichadzam stale na tu istu odpoved:"az v cintorine" :D .Takze tam este nechcem ist,takze je po oddychu :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Štv Nov 13, 2008 10:35 am

Sisu tak to sme robili podobné veci ... Já som dnes malého o 7 h zobudila (aspoň ho donútim na obed trochu si pospať) a začala som makať :lol: :lol: :lol: A teraz s ním utekám na chvíľu von :wink:
Ivetka asi sme to s tým starším minule aj zakríkli!!!!!No ale kočky aspoň sanenudíme :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Štv Nov 13, 2008 10:36 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ozaj rozmýšľali ste niekedy nad tým, že kedy ste sa naposledy nudili????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Nov 13, 2008 10:38 am

zabky ja si odpociniem :lol: :lol: :lol: zajtra idem do kupelneho ostrova do Piestan...moja uzasna mama bude s milovanym vnucikom a ja idem na masaz,plavat,spat a relaxovat..jupiiii :lol: :lol: :lol: zavidite co??? :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť