kriskovalud píše:Chcela by som Vas poprosit ci by ste nemohli nejako viditelnejsie rozdelit pri zadani inzeratu co je detske a co je chlapcenske lebo mi to pride ako jedno mis mas ked si myslim ze je to dievcenke tuknem chlapcenske nieje to nijako oddelene.A este by mi ulahcilo nahadzovanie inzeratu ze ak nieco zabudnem tak by sa mi nemuseli stale dookola vymazavat fotky aj cele zadanie co dam neviem ci je to chyba len u mna alebo to robi aj ostatnym.Mna to velmi zdrziava a nebavi ma to astale dookola nahadzovat.Dakujem

vedejova píše:Nie je to len u teba, ak niečo zabudnem vyplniť, a potvrdim zadanie inzeratu, skoro všetko čo som pred tým vyplnila sa vymaže.

kriskovalud píše:Ak som to spravne pochopila ma sa zadavat najprv kolonka pod tymi vecami???A bol by problem napisat oblecenie pre deti ,oblecenie pre chlapcov a vsunut to tam odkial sa to zacina???lebo ja sa v to mozaj nevyznam.Asi som hlupa ale mne to pride na jedno kopyto zmiesane a dlho mi trva kym trafim to co chcem zadat.

kriskovalud píše:Ano myslim ked pridavam inzerat a chcem ho zaradit ci k dievcatam alebo chlapcom tak tam vybehne cela kolonka a nieje to nijako popredelovane co kde zacina a tazko sa mo to hlada!!

kriskovalud píše:oki nechapeme sa
myslela som to takto
Oblecenie pre deti![]()
body
bundy
nohavice.....
Oblecenie pre damy![]()
bundy
nohavice....
Oblecenie pre panov![]()
bundy
nohavice
to som myslela ze je to vsetko spolu a nieje to oddelene!!!