Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - poslat balik vlakom

poslat balik vlakom

od Ljublju » Uto Mar 16, 2010 5:43 pm

Predavam zviera a pani je z daleka a chcela by to poslat vlakom.Existuje taka moznost???
Ja to pocujem prvy x...keby to bol obycajny balik,ok,ale zviera??
Dakujem :roll: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janka97 » Uto Mar 16, 2010 6:48 pm

Tak toto počujem prvý krát, príde mi to nereálne. Neviem si také niečo predstaviť, čo ho zabalíš do škatule a tú prelepíš, cˇhúďako zvieratko :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Uto Mar 16, 2010 8:15 pm

podľa mna jedine v nejakej prepravnej klietke...ale tá tieť stojí niečo :wink:
a samozrejme treba zavolať na železnice na informácie,či takúto službu poskytujú..možno to majú aj na nete na ich stránke..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Uto Mar 16, 2010 11:42 pm

o ake zviera ide? Lebo co viem,tak napr.vcielky sa posielaju v obalkach s bublinkami a dierkami,kde maju normalne aj zranie. Len to musi ist prvou triedou.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Uto Mar 16, 2010 11:44 pm

janka97 píše:Tak toto počujem prvý krát, príde mi to nereálne. Neviem si také niečo predstaviť, čo ho zabalíš do škatule a tú prelepíš, cˇhúďako zvieratko :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

preco,ved do skatuli moze narobit diery.Alebo ak to je pes alebotake nieco,postar si ho posadi vedla seba a moze ho aj vyvencit :lol: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janka97 » Uto Mar 16, 2010 11:56 pm

sisu22 píše:
janka97 píše:Tak toto počujem prvý krát, príde mi to nereálne. Neviem si také niečo predstaviť, čo ho zabalíš do škatule a tú prelepíš, cˇhúďako zvieratko :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

preco,ved do skatuli moze narobit diery.Alebo ak to je pes alebotake nieco,postar si ho posadi vedla seba a moze ho aj vyvencit :lol: :wink:

Sisu ja mám dom havinka a takého poštára by som brala aj bez posielania balíka, napr. donesie mi balík a ja mu dám psa na vodítku a nech príde za pol hodky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No a čo sa týkka toho posielania vlakom nikdy som o takom niečom nepočula a fakt mi to príde divné, možno je to normálne, ale ja by som na také niečo nepristúpila, príde mi to nereálne, no možno som niečo prespala. A ešte niečo čo ak cesta trvá osem hodín, jedine že by bol vozeň, v ktorom by volne behali zvieratká :wink: :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Str Mar 17, 2010 12:03 pm

je to korytnacka :lol: ,tie dve hod vlakom by prezila,ale pride mi to dost nezodpovedne.Co ak cosi kdesi a niekto si bude mysliet,ze je pasovana :shock:

na nete som hladala,dala som vselimozne klucove slova a nic mi nevyhodilo
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Mar 17, 2010 12:09 pm

sisu22 píše:

Jáj,som sa pobavila :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Mar 17, 2010 12:11 pm

Ljublju píše:je to korytnacka :lol: ,tie dve hod vlakom by prezila,ale pride mi to dost nezodpovedne.Co ak cosi kdesi a niekto si bude mysliet,ze je pasovana :shock:

Treba zavolať na železnice SR..číslo bude niekde na nete,alebo na tel.info...snád dajú adekvátnu odpoved :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janka97 » Str Mar 17, 2010 1:03 pm

No neviem aj ke´d je t orytnačka a ako predávajúca písala sú to dve hoďky vlakom takže to nie je až tak strašne ďaleko to pani kupujúca nemôže prísť vlakom k nej prevziať osobne a odísť domov??? Alebo sa dohodnúť že ju dovezú k pani a preplatí benzín, ja by som toto asi neriskovala, človek nikdy nevie čo sa môže stať. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Mar 17, 2010 2:07 pm

Ljublju píše:je to korytnacka :lol: ,tie dve hod vlakom by prezila,ale pride mi to dost nezodpovedne.Co ak cosi kdesi a niekto si bude mysliet,ze je pasovana :shock:

ked ju posles v skatuli z dierami prvou triedou,das jej tam daku travu alebo co to zerie,podla mna to je v pohode,na druhy den by bola u nej.Tie zvierata(aj tie vcielky) sa k ostatnym balikom nedavaju,ked som robila na poste,sofer mi ich dal do ruk,polozila som na stol,a ked prislo dalsie auto,soferovi som ich dala do ruk,a mal ich na sedanke.Takze si myslim,ze by to ten den prezila.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Mar 17, 2010 2:09 pm

viete,ked viem ako na poste "jednaju" so zvieratami,ked ludia posielaju,ja by som poslala.Lebo mozno na ine sa az taky pozor nedava,ale na toto si pozor urcite daju.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Mar 17, 2010 5:16 pm

janka97 píše:No neviem aj ke´d je t orytnačka a ako predávajúca písala sú to dve hoďky vlakom takže to nie je až tak strašne ďaleko to pani kupujúca nemôže prísť vlakom k nej prevziať osobne a odísť domov??? Alebo sa dohodnúť že ju dovezú k pani a preplatí benzín, ja by som toto asi neriskovala, človek nikdy nevie čo sa môže stať. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Janka..šak 2 hodky vlakom,to je pekná vzdialenosť :roll: :roll: To môže prejazdiť aj 10€ :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janka97 » Str Mar 17, 2010 7:14 pm

Jani neviem pravdou je že necestujem ani vlakom ani autobusom, ale mne príde divné posielať zviera poštou vlakom, no možno to je preto, že som ešte o tom nepočula a ako sisa napísala, že v tom vlaku na to dohliadajú tak prečo nie? Ale ja by som tak zvieratko asi neposlala. Nechcem nikoho uraziť len mne to príde divné. :roll: :roll: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Mar 17, 2010 8:55 pm

baby teraz som hovorila s mutti,robi na poste,posta taku sluzbu neposkytuje(len tie vcely) a vlakom sa uz asi 5 rokov tiez baliky neposielaju.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť