Ja to pocujem prvy x...keby to bol obycajny balik,ok,ale zviera??
Dakujem

janka97 píše:Tak toto počujem prvý krát, príde mi to nereálne. Neviem si také niečo predstaviť, čo ho zabalíš do škatule a tú prelepíš, cˇhúďako zvieratko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sisu22 píše:janka97 píše:Tak toto počujem prvý krát, príde mi to nereálne. Neviem si také niečo predstaviť, čo ho zabalíš do škatule a tú prelepíš, cˇhúďako zvieratko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
preco,ved do skatuli moze narobit diery.Alebo ak to je pes alebotake nieco,postar si ho posadi vedla seba a moze ho aj vyvencit![]()

sisu22 píše:janka97 píše:Tak toto počujem prvý krát, príde mi to nereálne. Neviem si také niečo predstaviť, čo ho zabalíš do škatule a tú prelepíš, cˇhúďako zvieratko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
preco,ved do skatuli moze narobit diery.Alebo ak to je pes alebotake nieco,postar si ho posadi vedla seba a moze ho aj vyvencit![]()

Ljublju píše:je to korytnacka,tie dve hod vlakom by prezila,ale pride mi to dost nezodpovedne.Co ak cosi kdesi a niekto si bude mysliet,ze je pasovana
![]()
na nete som hladala,dala som vselimozne klucove slova a nic mi nevyhodilo

Ljublju píše:je to korytnacka,tie dve hod vlakom by prezila,ale pride mi to dost nezodpovedne.Co ak cosi kdesi a niekto si bude mysliet,ze je pasovana
![]()
na nete som hladala,dala som vselimozne klucove slova a nic mi nevyhodilo

janka97 píše:No neviem aj ke´d je t orytnačka a ako predávajúca písala sú to dve hoďky vlakom takže to nie je až tak strašne ďaleko to pani kupujúca nemôže prísť vlakom k nej prevziať osobne a odísť domov??? Alebo sa dohodnúť že ju dovezú k pani a preplatí benzín, ja by som toto asi neriskovala, človek nikdy nevie čo sa môže stať.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()