Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Ako poslat komodu?

Ako poslat komodu?

od jankavr » Sob Mar 20, 2010 10:09 pm

Mam zaujemcu o komodu, ako ju poslat? Chcu ju na dobierku. Osobny odber nie je mozny. Posielali ste uz niektora? Lepsie je postou alebo kurierom, co by to asi stalo? Komoda ma cca 90cm x 40cm x 90cm, samozrejme da sa demontovat, ale to je praca navyse a oni by ju museli zase opat skladat.Netusim kolko moze vazit ale urcite viac ako 20kg. DAkujem za odpovede Janka
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Ako poslat komodu?

od Janka81 » Sob Mar 20, 2010 10:22 pm

jankavr píše:Mam zaujemcu o komodu, ako ju poslat? Chcu ju na dobierku. Osobny odber nie je mozny. Posielali ste uz niektora? Lepsie je postou alebo kurierom, co by to asi stalo? Komoda ma cca 90cm x 40cm x 90cm, samozrejme da sa demontovat, ale to je praca navyse a oni by ju museli zase opat skladat.Netusim kolko moze vazit ale urcite viac ako 20kg. DAkujem za odpovede Janka

Pošta má klasické balíky len do 15 kg...a potom ponúka službu Expres kuriér ..tam je aj viac kg a rôzne veľkosti....podla mna pošta by mohla mať lacnejšieho kuriéra ako súkromné spoločnosti--snád :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Ako poslat komodu?

od sisu22 » Ned Mar 21, 2010 12:07 am

Janka81 píše:
jankavr píše:Mam zaujemcu o komodu, ako ju poslat? Chcu ju na dobierku. Osobny odber nie je mozny. Posielali ste uz niektora? Lepsie je postou alebo kurierom, co by to asi stalo? Komoda ma cca 90cm x 40cm x 90cm, samozrejme da sa demontovat, ale to je praca navyse a oni by ju museli zase opat skladat.Netusim kolko moze vazit ale urcite viac ako 20kg. DAkujem za odpovede Janka

Pošta má klasické balíky len do 15 kg...a potom ponúka službu Expres kuriér ..tam je aj viac kg a rôzne veľkosti....podla mna pošta by mohla mať lacnejšieho kuriéra ako súkromné spoločnosti--snád :wink:

ja mam pocit,ze sa to da na poste poslat ako "obchodak"-tak to volaju na poste.Neviem co to stoji,treba zajst na postu,oni na to daju taku nalepku,ze 25kg (napriklad).Skus sa na poste opytat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Mar 21, 2010 12:07 am

alebo ju potom rozmotovat a poslat po castiach :roll: blby napad?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od jankavr » Ned Mar 21, 2010 2:14 pm

Dik za rady, zajtra zbehnem na nasu dedinsku postu :D a uvidim co mi povedia. Pytam sa preto, lebo demontovat a posielat po balikoch by bolo asi dost pracne.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Mar 21, 2010 4:32 pm

jankavr píše:Dik za rady, zajtra zbehnem na nasu dedinsku postu :D a uvidim co mi povedia. Pytam sa preto, lebo demontovat a posielat po balikoch by bolo asi dost pracne.

Jani..sisu zrejme myslela to,čo ja :lol: lebo nič iné som v službách pošty nenašla..a pošta je asi všade,tak je to najjednoduchšie :wink: ..daj potom info aj pre nás :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Mar 21, 2010 9:01 pm

Janka81 píše:
jankavr píše:Dik za rady, zajtra zbehnem na nasu dedinsku postu :D a uvidim co mi povedia. Pytam sa preto, lebo demontovat a posielat po balikoch by bolo asi dost pracne.

Jani..sisu zrejme myslela to,čo ja :lol: lebo nič iné som v službách pošty nenašla..a pošta je asi všade,tak je to najjednoduchšie :wink: ..daj potom info aj pre nás :lol: :lol:

urcite to cez postu ide,tak ako ten obchodak-ta sluzba je ems-alebo tak nejako sa vola.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od jankavr » Štv Mar 25, 2010 10:44 pm

Takze postou sa da poslat vsetko:-0, Ako ems-ka.Balik do 30kg aj s dobierkou vyjde na necelych 10eur, cize v pohode. Problem je iba ze nie na kazdej poste to beru - na dedinskych nie iba v mestach.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Pia Mar 26, 2010 5:39 pm

jankavr píše:Takze postou sa da poslat vsetko:-0, Ako ems-ka.Balik do 30kg aj s dobierkou vyjde na necelych 10eur, cize v pohode. Problem je iba ze nie na kazdej poste to beru - na dedinskych nie iba v mestach.

....ahoj,da sa to aj na dedinach....pošta kurier doplatiš si 2,20eur-za to pride až k tebe domov a preberie zasielku od vas...express kurier...slov.pošta
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pia Mar 26, 2010 6:16 pm

jankavr píše:Takze postou sa da poslat vsetko:-0, Ako ems-ka.Balik do 30kg aj s dobierkou vyjde na necelych 10eur, cize v pohode. Problem je iba ze nie na kazdej poste to beru - na dedinskych nie iba v mestach.

to ti povedal kto ze to neberu na dedinach? Na Zahori beru,viem naisto,drahy vozi postu z malych dedin a mava v aute aj tieto mega baliky z dedin.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pia Mar 26, 2010 6:19 pm

nelly123 píše:

....ahoj,da sa to aj na dedinach....pošta kurier doplatiš si 2,20eur-za to pride až k tebe domov a preberie zasielku od vas...express kurier...slov.pošta

som nepochopila :roll: ved na postu to moze niekto odpravit,posta preberie,odvezie,ona si s posty vyzdvihne. Problem?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Mar 26, 2010 6:30 pm

sisu22 píše:
nelly123 píše:

som nepochopila :roll: ved na postu to moze niekto odpravit,posta preberie,odvezie,ona si s posty vyzdvihne. Problem?

Možno to myslela tak,že to príde prebrať pošt.kuriér z mestkej pošty :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od jankavr » Pia Mar 26, 2010 8:53 pm

No mne povedala postarka, ze to iba na vybranych. Ale "najlepsie"je ze pani si kupy rozmyslela...hlavne ze chcela na dobierku...No mam o starost menej:-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Mar 26, 2010 8:59 pm

jankavr píše:No mne povedala postarka, ze to iba na vybranych. Ale "najlepsie"je ze pani si kupy rozmyslela...hlavne ze chcela na dobierku...No mam o starost menej:-)

No úžas..ale ešte šťastie,že si to rozmyslela už teraz :roll: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť