Mam zaujemcu o komodu, ako ju poslat? Chcu ju na dobierku. Osobny odber nie je mozny. Posielali ste uz niektora? Lepsie je postou alebo kurierom, co by to asi stalo? Komoda ma cca 90cm x 40cm x 90cm, samozrejme da sa demontovat, ale to je praca navyse a oni by ju museli zase opat skladat.Netusim kolko moze vazit ale urcite viac ako 20kg. DAkujem za odpovede Janka
jankavr píše:Mam zaujemcu o komodu, ako ju poslat? Chcu ju na dobierku. Osobny odber nie je mozny. Posielali ste uz niektora? Lepsie je postou alebo kurierom, co by to asi stalo? Komoda ma cca 90cm x 40cm x 90cm, samozrejme da sa demontovat, ale to je praca navyse a oni by ju museli zase opat skladat.Netusim kolko moze vazit ale urcite viac ako 20kg. DAkujem za odpovede Janka
Pošta má klasické balíky len do 15 kg...a potom ponúka službu Expres kuriér ..tam je aj viac kg a rôzne veľkosti....podla mna pošta by mohla mať lacnejšieho kuriéra ako súkromné spoločnosti--snád
jankavr píše:Mam zaujemcu o komodu, ako ju poslat? Chcu ju na dobierku. Osobny odber nie je mozny. Posielali ste uz niektora? Lepsie je postou alebo kurierom, co by to asi stalo? Komoda ma cca 90cm x 40cm x 90cm, samozrejme da sa demontovat, ale to je praca navyse a oni by ju museli zase opat skladat.Netusim kolko moze vazit ale urcite viac ako 20kg. DAkujem za odpovede Janka
Pošta má klasické balíky len do 15 kg...a potom ponúka službu Expres kuriér ..tam je aj viac kg a rôzne veľkosti....podla mna pošta by mohla mať lacnejšieho kuriéra ako súkromné spoločnosti--snád
ja mam pocit,ze sa to da na poste poslat ako "obchodak"-tak to volaju na poste.Neviem co to stoji,treba zajst na postu,oni na to daju taku nalepku,ze 25kg (napriklad).Skus sa na poste opytat.
Dik za rady, zajtra zbehnem na nasu dedinsku postu a uvidim co mi povedia. Pytam sa preto, lebo demontovat a posielat po balikoch by bolo asi dost pracne.
jankavr píše:Dik za rady, zajtra zbehnem na nasu dedinsku postu a uvidim co mi povedia. Pytam sa preto, lebo demontovat a posielat po balikoch by bolo asi dost pracne.
Jani..sisu zrejme myslela to,čo ja lebo nič iné som v službách pošty nenašla..a pošta je asi všade,tak je to najjednoduchšie ..daj potom info aj pre nás
jankavr píše:Dik za rady, zajtra zbehnem na nasu dedinsku postu a uvidim co mi povedia. Pytam sa preto, lebo demontovat a posielat po balikoch by bolo asi dost pracne.
Jani..sisu zrejme myslela to,čo ja lebo nič iné som v službách pošty nenašla..a pošta je asi všade,tak je to najjednoduchšie ..daj potom info aj pre nás
urcite to cez postu ide,tak ako ten obchodak-ta sluzba je ems-alebo tak nejako sa vola.
Takze postou sa da poslat vsetko:-0, Ako ems-ka.Balik do 30kg aj s dobierkou vyjde na necelych 10eur, cize v pohode. Problem je iba ze nie na kazdej poste to beru - na dedinskych nie iba v mestach.
jankavr píše:Takze postou sa da poslat vsetko:-0, Ako ems-ka.Balik do 30kg aj s dobierkou vyjde na necelych 10eur, cize v pohode. Problem je iba ze nie na kazdej poste to beru - na dedinskych nie iba v mestach.
....ahoj,da sa to aj na dedinach....pošta kurier doplatiš si 2,20eur-za to pride až k tebe domov a preberie zasielku od vas...express kurier...slov.pošta
jankavr píše:Takze postou sa da poslat vsetko:-0, Ako ems-ka.Balik do 30kg aj s dobierkou vyjde na necelych 10eur, cize v pohode. Problem je iba ze nie na kazdej poste to beru - na dedinskych nie iba v mestach.
to ti povedal kto ze to neberu na dedinach? Na Zahori beru,viem naisto,drahy vozi postu z malych dedin a mava v aute aj tieto mega baliky z dedin.
....ahoj,da sa to aj na dedinach....pošta kurier doplatiš si 2,20eur-za to pride až k tebe domov a preberie zasielku od vas...express kurier...slov.pošta
som nepochopila ved na postu to moze niekto odpravit,posta preberie,odvezie,ona si s posty vyzdvihne. Problem?
som nepochopila ved na postu to moze niekto odpravit,posta preberie,odvezie,ona si s posty vyzdvihne. Problem?
Možno to myslela tak,že to príde prebrať pošt.kuriér z mestkej pošty
No mne povedala postarka, ze to iba na vybranych. Ale "najlepsie"je ze pani si kupy rozmyslela...hlavne ze chcela na dobierku...No mam o starost menej:-)
jankavr píše:No mne povedala postarka, ze to iba na vybranych. Ale "najlepsie"je ze pani si kupy rozmyslela...hlavne ze chcela na dobierku...No mam o starost menej:-)
No úžas..ale ešte šťastie,že si to rozmyslela už teraz
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť