Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - pošta-doklad?neviete niekto poradiť?

pošta-doklad?neviete niekto poradiť?

od allora » Uto Apr 06, 2010 9:00 pm

prosímm vas neviete mi niekto poradiť ked posielam list 1 triedou dostanem nejaku potvrdenku?
Posielala som totiž na výmenu nejake veci len obyčajne nie doporučene a veci neprišli ,,dokonca ani mne niektore obalky neprišli,,som bezradna,,veci som poslala a tak nechapem kde su....
da sa to nejako vystopovat?,asi nie že ked to nebolo doporučene ach jaj človek sa snaží ušetriť a nič z toho... :( :(
neviem ako by ma taketo posielanie vyšlo lacnejšie a aby sa mi veci nestratili..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od babatka » Uto Apr 06, 2010 9:21 pm

Ahoj, no aj ja som posielala obyčajne a na pošte sa ma spýtala či chcem aj pečiatku. Dala mi taký lístok a na ňom bol len dátum a pečiatka pošty. Tak neviem, či by to obstálo keby sa niekto sťažoval, že mu niečo neprišlo. No mne osobne sa ešte nestalo, že by niečo neprišlo. Možno to len dlhšie trvá. Neviem či som pomohla... :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Uto Apr 06, 2010 9:22 pm

Ked nieco posielate treba mat doklad o odoslani,,takze radim nesetrit a posielat s dokladom,,inak pridete o viacej penazi
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Uto Apr 06, 2010 9:30 pm

babatka píše:Ahoj, no aj ja som posielala obyčajne a na pošte sa ma spýtala či chcem aj pečiatku. Dala mi taký lístok a na ňom bol len dátum a pečiatka pošty. Tak neviem, či by to obstálo keby sa niekto sťažoval, že mu niečo neprišlo. No mne osobne sa ešte nestalo, že by niečo neprišlo. Možno to len dlhšie trvá. Neviem či som pomohla... :)

Ten doklad je skôr vhodný len do účtovníctva na výdavky..inak asi na nič :cry: Mne sa obyčajné zásielky nestrácajú chvalabohu :lol: :lol: len jedna dobierka,ale tú mi pošta dostatočne i naviac uhradila :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od allora » Uto Apr 06, 2010 9:39 pm

no to ste ma potešili....ide o to že som posielala asi šest listov naraz všetkym prišli okrem jednej a ked som pozerala jej referencie tak tam ma napísane že:

Tovar vracia bez dovodu a nechce vratit postovne jej balik nedosiel babikavw 15:41 07.02.2010

tak neviem či si dotyčná vymyšla alebo jej to fakt neprišlo a najlepšie je že od nej mi nič neprišlo a neviem či si to nevymyšla len preto aby dostala neičo zadarmo...lebo ani mne sa to ešte doteraz nestalo že by niečo neprišlo..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janka97 » Uto Apr 06, 2010 10:13 pm

Ako písala Janka ten doklad je pre čtovníctvo, aby si to mohli dať firmy alebo podniky do nákladov. Ja som osobne odosielala len raz normálne len ako list a prišiel, ale keď niekto chce odoslať obyčajne tak len na jeho zodpovednosť a komunikáciu, kde ho o tom informujem nevymažem aby som bola niečim krytá. :wink: :wink: :wink:

a kedy si to posielala pretože ani moje balíčky odoslané pred veľkou nocou ešte neprišli, alebo sa mi maminky neozvali :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: pošta-doklad?neviete niekto poradiť?

od BiancaPA » Uto Apr 06, 2010 11:19 pm

allora píše:prosímm vas neviete mi niekto poradiť ked posielam list 1 triedou dostanem nejaku potvrdenku?
Posielala som totiž na výmenu nejake veci len obyčajne nie doporučene a veci neprišli ,,dokonca ani mne niektore obalky neprišli,,som bezradna,,veci som poslala a tak nechapem kde su....
da sa to nejako vystopovat?,asi nie že ked to nebolo doporučene ach jaj človek sa snaží ušetriť a nič z toho... :( :(
neviem ako by ma taketo posielanie vyšlo lacnejšie a aby sa mi veci nestratili..

Ahoj, mojka, neviem ci ta potesim, ale teraz v tom nie si sama aj mne sa stratil jeden balicek a tiez neviem co s tym robit.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jenny794613 » Str Apr 07, 2010 12:15 am

allora píše:prosímm vas neviete mi niekto poradiť ked posielam list 1 triedou dostanem nejaku potvrdenku?

Treba to dať vždy doporučene. Nedá sa nič robiť :(. Ja som to už tiež zažila. Najlacnejšie je to obyčajne bez doporučenia, to je jasné, ale toto riziko tu je a takto to proste nejde,narobíte si tym viac škody :/. Radšej nabuduce pošli doporucene a nie prvou triedou. Vzdy doporucene. AK to chce mat ten clovek prvou triedou, nech zaplatí poštovné, nie kazdy nato ma, ja platim za postovne kazdy mesiac okolo 15 eur ak nie viac. :((
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Str Apr 07, 2010 9:22 am

Ahojte,ja mam tiež tuto skusenost s našou"super poštou"...už to bolo 3.4 mesiac,čo ma natahuju,podala som reklamaciu...naštastie som posielala s doporučenkou-inak ani neposielam)na vymenu sme si posielali,mne pani vecičky a ja novy,krasny nahrdelnik-mne prišlo všetko o.k a jej do dnešneho dna(od 3.3.2010)nič!zatial sme sa dohodli že počkame,naštastie si pani vybrala,iny tovar,tak som zvedava... :cry: asi to nosi nejaka pani poštarka" :x ...ešte nikdy sa mi to nestalo,je to na nervy,hlavne pre tu pani-určite super skusenost na vymenu",ale hovorim aspon mam podaci listok,takže mojou vinou to nieje...len škoda času,nervov a zbytočne starosti :? :? :?

.....tymto dakujem"skanty",za jej trpezlivost a ustretovost :P :P :P

....určite vam napišem,aky bol vysledok z reklamaciou,na pošte :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Str Apr 07, 2010 9:25 am

BiancaPA píše:

Ahoj, mojka, neviem ci ta potesim, ale teraz v tom nie si sama aj mne sa stratil jeden balicek a tiez neviem co s tym robit.

....ahoj bianca,treba sa ist informovat na poštu-teda ak maš aspon doporučenku,pripadne ak si ho nahodou poistila... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Apr 07, 2010 9:25 am

allora píše:no to ste ma potešili....ide o to že som posielala asi šest listov naraz všetkym prišli okrem jednej a ked som pozerala jej referencie tak tam ma napísane že:

Tovar vracia bez dovodu a nechce vratit postovne jej balik nedosiel babikavw 15:41 07.02.2010

tak neviem či si dotyčná vymyšla alebo jej to fakt neprišlo a najlepšie je že od nej mi nič neprišlo a neviem či si to nevymyšla len preto aby dostala neičo zadarmo...lebo ani mne sa to ešte doteraz nestalo že by niečo neprišlo..

Pôvodne som myslela,že si to babikavw posielala..ale to babika dávala negatko tej "Tvojej pani :wink:
Naposledy upravil Janka81 dňa Str Apr 07, 2010 9:44 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Apr 07, 2010 9:26 am

janka97 píše:Ako písala Janka ten doklad je pre čtovníctvo, aby si to mohli dať firmy alebo podniky do nákladov. Ja som osobne odosielala len raz normálne len ako list a prišiel, ale keď niekto chce odoslať obyčajne tak len na jeho zodpovednosť a komunikáciu, kde ho o tom informujem nevymažem aby som bola niečim krytá. :wink: :wink: :wink:

a kedy si to posielala pretože ani moje balíčky odoslané pred veľkou nocou ešte neprišli, alebo sa mi maminky neozvali :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ani moje prevody cez IB nedošli od piatka do Vúb :roll: :roll: :roll: :evil:
Naposledy upravil Janka81 dňa Str Apr 07, 2010 9:45 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Apr 07, 2010 9:29 am

Jenny794613 píše:

Treba to dať vždy doporučene. Nedá sa nič robiť :(. Ja som to už tiež zažila. Najlacnejšie je to obyčajne bez doporučenia, to je jasné, ale toto riziko tu je a takto to proste nejde,narobíte si tym viac škody :/. Radšej nabuduce pošli doporucene a nie prvou triedou. Vzdy doporucene. AK to chce mat ten clovek prvou triedou, nech zaplatí poštovné, nie kazdy nato ma, ja platim za postovne kazdy mesiac okolo 15 eur ak nie viac. :((

Ked chce niekto obyčajne,treba sa vždy striktne dohodnúť,že je to na jeho zodpovednosť!! Ja si tiež tak nechávam posielať niektoré ozaj lacnejšie veci--no zatiaľ mám fakt šťastie :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od allora » Str Apr 07, 2010 4:27 pm

aj dnes mi v pohode dali ne pošte dalšie dva balíky a neboli doporučene...a dostali sa ku mne ...to si možu fakt tie poštarky nechat???prečo zrovna len ten jaeden sa stratil ma to stve lebo tam boli krasne naušnice a som ich aj zabalila...aby to nebolo vidiet...slovenská pošta..hnus
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od allora » Str Apr 07, 2010 5:32 pm

jednu vec nepochopím ked mi nietko píše že napr..
dcera ma pokazeny net píšem za nu ja mama....
tak to je pre man nepochopitelne...to už rovno napíšem radšej pravdu že som sa na niekoho vykašlala a neposlala a nie vyhovaračky že mama..otras
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť