Janka81 píše:Ja si myslím,že ked už niekto chce,mal by si to balné premietnuť do ceny tovaru a "nedráždiť" takto okato

22Evka22 píše:Janka81 píše:Ja si myslím,že ked už niekto chce,mal by si to balné premietnuť do ceny tovaru a "nedráždiť" takto okato
Spravne Jani suhlasim s tebou,,potom su len zbytocne dohadovacky a nedorozumenia.
Toto vytaca aj mna,,alebo ma dokaze vyviest z miery,,ked predavajuca posle sumu za postovne a ked sa spytam preco tak vela a napisem jej co kolko stoji,,tak mi odpise ja nie som pracovnicka posty,,alebo ona nie je robot,,ci dokonca mi prislo ja nemam vysoku skolu.To som nepochopila co tym chcela pani povedat,,ale v pohode,,pobavila som sa

Janka81 píše:22Evka22 píše:Janka81 píše:Ja si myslím,že ked už niekto chce,mal by si to balné premietnuť do ceny tovaru a "nedráždiť" takto okato
Spravne Jani suhlasim s tebou,,potom su len zbytocne dohadovacky a nedorozumenia.
Toto vytaca aj mna,,alebo ma dokaze vyviest z miery,,ked predavajuca posle sumu za postovne a ked sa spytam preco tak vela a napisem jej co kolko stoji,,tak mi odpise ja nie som pracovnicka posty,,alebo ona nie je robot,,ci dokonca mi prislo ja nemam vysoku skolu.To som nepochopila co tym chcela pani povedat,,ale v pohode,,pobavila som sa
a ja som sa teraz pobavilaTým chceli akože naznačiť,že to nemajú odkial vedieť
Ale majú..ked si vedia naklikať BB,tak aj poštu a cenníky tu nájdu
![]()
![]()

Janka81 píše:Jaj Evka,by si sa čudovala,akí sú niektorí ludia lajdáci a je im všetko jedno![]()
Ani nevedia,kde boli a čo platili..xixi

Macka1007 píše:Ja som prednedavnom kupovala dcerke nieco po com som uz dlhsiu dobu pokukovala,pani si vypytala postovne +balne=2,00€ a balicek mi prisiel vo Vianocnom papieri...!

22Evka22 píše:Janka81 píše:Jaj Evka,by si sa čudovala,akí sú niektorí ludia lajdáci a je im všetko jedno![]()
Ja som od pani na poste dostala taky velky dodaci listok,,kde mi za cely mesiac zapisujem cisla odoslanych zasielok,sumu,razitko s datumom a vsetky tie nalezitosti a na konci mesiaca mi to uzavrie zrata a mam prehlad o tom.
Ze vraj to tak robia firmy,,tak preco nie ja,,aspom nemam plno podacich listkov doma,,mam iba jden a super prehlad.

Janka81 píše:22Evka22 píše:Janka81 píše:Jaj Evka,by si sa čudovala,akí sú niektorí ludia lajdáci a je im všetko jedno![]()
Ja som od pani na poste dostala taky velky dodaci listok,,kde mi za cely mesiac zapisujem cisla odoslanych zasielok,sumu,razitko s datumom a vsetky tie nalezitosti a na konci mesiaca mi to uzavrie zrata a mam prehlad o tom.
Ze vraj to tak robia firmy,,tak preco nie ja,,aspom nemam plno podacich listkov doma,,mam iba jden a super prehlad.
Tak to máš dobre vymyslené Evka![]()
![]()