Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - BALNE

BALNE

od Ljublju » Pon Apr 26, 2010 10:10 pm

Chcem kupit jedny topanocky,su sice za fajn cenu,ale uz len z principu ma stve,ked som sa pytala,ze preco tak velke postovne-sa pani osopila,ci balne nepocitam-nemala som to ako vediet,nemala to nikde spomenute,ze posiela v bublinkovych obalkach-no ale to nie je moj problem,navyse tu obalku hned vyhodim... :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Apr 26, 2010 10:17 pm

suhlasim,tiez ma vie vytocit,ved sa da aj do normalneho papiera dva krat zablit a je to. Ja som teraz chcela kupit malemu supravku,no ale 2,20e za postovne a balne nedam ani keby co bolo.Doporucene by podla vahy bolo max.1,50e, ale 2,20e? :evil: podotknem-doporcene posiela,nie na dobierku.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Uto Apr 27, 2010 10:08 am

Ja si myslím,že ked už niekto chce,mal by si to balné premietnuť do ceny tovaru a "nedráždiť" takto okato :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Štv Apr 29, 2010 8:43 am

Janka81 píše:Ja si myslím,že ked už niekto chce,mal by si to balné premietnuť do ceny tovaru a "nedráždiť" takto okato :wink:

Spravne Jani suhlasim s tebou,,potom su len zbytocne dohadovacky a nedorozumenia.
Toto vytaca aj mna,,alebo ma dokaze vyviest z miery,,ked predavajuca posle sumu za postovne a ked sa spytam preco tak vela a napisem jej co kolko stoji,,tak mi odpise ja nie som pracovnicka posty,,alebo ona nie je robot,,ci dokonca mi prislo ja nemam vysoku skolu.To som nepochopila co tym chcela pani povedat,,ale v pohode,,pobavila som sa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Apr 29, 2010 6:48 pm

22Evka22 píše:
Janka81 píše:Ja si myslím,že ked už niekto chce,mal by si to balné premietnuť do ceny tovaru a "nedráždiť" takto okato :wink:

Spravne Jani suhlasim s tebou,,potom su len zbytocne dohadovacky a nedorozumenia.
Toto vytaca aj mna,,alebo ma dokaze vyviest z miery,,ked predavajuca posle sumu za postovne a ked sa spytam preco tak vela a napisem jej co kolko stoji,,tak mi odpise ja nie som pracovnicka posty,,alebo ona nie je robot,,ci dokonca mi prislo ja nemam vysoku skolu.To som nepochopila co tym chcela pani povedat,,ale v pohode,,pobavila som sa

a ja som sa teraz pobavila :wink: Tým chceli akože naznačiť,že to nemajú odkial vedieť :roll: Ale majú..ked si vedia naklikať BB,tak aj poštu a cenníky tu nájdu :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Štv Apr 29, 2010 6:56 pm

Janka81 píše:
22Evka22 píše:

a ja som sa teraz pobavila :wink: Tým chceli akože naznačiť,že to nemajú odkial vedieť :roll: Ale majú..ked si vedia naklikať BB,tak aj poštu a cenníky tu nájdu :lol: :lol: :lol:

Asi Janka,,ja neviem,,ale ked predavaju,,posielaju balicky a listovu zasielku,,musia mat prehlad o cenach,,ja mam doma ten zlty listok na ladnici.A nemam vysoku skolu :!:
To vies,,asi sa najdu take,,ktore zaplatia postovne ako im predavajuca napise.Ale to sa mi niejako nezda,,lebo kazda si strazi kazdy cent,,inak by nenakupovali tu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Apr 29, 2010 7:24 pm

Jaj Evka,by si sa čudovala,akí sú niektorí ludia lajdáci a je im všetko jedno :roll: :roll: Ani nevedia,kde boli a čo platili..xixi
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Macka1007 » Štv Apr 29, 2010 11:53 pm

Ja som prednedavnom kupovala dcerke nieco po com som uz dlhsiu dobu pokukovala,pani si vypytala postovne +balne=2,00€ a balicek mi prisiel vo Vianocnom papieri...! :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Pia Apr 30, 2010 6:43 am

Janka81 píše:Jaj Evka,by si sa čudovala,akí sú niektorí ludia lajdáci a je im všetko jedno :roll: :roll: Ani nevedia,kde boli a čo platili..xixi

Ja som od pani na poste dostala taky velky dodaci listok,,kde mi za cely mesiac zapisujem cisla odoslanych zasielok,sumu,razitko s datumom a vsetky tie nalezitosti a na konci mesiaca mi to uzavrie zrata a mam prehlad o tom.
Ze vraj to tak robia firmy,,tak preco nie ja,,aspom nemam plno podacich listkov doma,,mam iba jden a super prehlad.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Pia Apr 30, 2010 6:46 am

Macka1007 píše:Ja som prednedavnom kupovala dcerke nieco po com som uz dlhsiu dobu pokukovala,pani si vypytala postovne +balne=2,00€ a balicek mi prisiel vo Vianocnom papieri...! :roll:

Macka to viete,,aj taky vianocny papier nieco stoji :wink: ,,netreba sa s tym zatazovat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Apr 30, 2010 8:01 am

22Evka22 píše:
Janka81 píše:Jaj Evka,by si sa čudovala,akí sú niektorí ludia lajdáci a je im všetko jedno :roll: :roll: Ani nevedia,kde boli a čo platili..xixi

Ja som od pani na poste dostala taky velky dodaci listok,,kde mi za cely mesiac zapisujem cisla odoslanych zasielok,sumu,razitko s datumom a vsetky tie nalezitosti a na konci mesiaca mi to uzavrie zrata a mam prehlad o tom.
Ze vraj to tak robia firmy,,tak preco nie ja,,aspom nemam plno podacich listkov doma,,mam iba jden a super prehlad.

Tak to máš dobre vymyslené Evka :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubiva » Pia Apr 30, 2010 9:24 am

Neda mi nereagovat. Mam vypisane na listocku, co ktora zasielka stoji a ku kazdej si priratam 10 centov. Nemam to zahrnute v cene tovaru, nakolko dost mamiciek si pride prevziat tovar osobne. Tak preco by mali platit za balne, ked im to dam v obycajnom igelitovom sacku. Ale cez postu to posielam v ciernych obalkach, ktore nieco stoja. Ked pisem sumu, tak vzdy tam napisem napr. 1,30 miesto 1,20 postovne, ale zatial sa ziadna mamicka nestazovala. Tolko iba moj nazor. :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Pia Apr 30, 2010 11:12 am

Janka81 píše:
22Evka22 píše:

Tak to máš dobre vymyslené Evka :lol: :lol: :lol:

No sice to nebol moj napad,,ale ano.Nie vsade su take ochotne pracovnicky.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Pia Apr 30, 2010 5:56 pm

moja posledna skusenost-aukcia-3 vecicky,postovne ze 1,7 €...pytam sa,ze co tak vela......odpoved-ze mam doma este dake vecicky po dcerke a podla vysky aukcie ich dodam k balicku navyse a vacsinou to presiahne postovne do pol kila (toho co sa drazi)......takze ona mi da nieco navyse o com neviem a mam si preto cvaknut postu a balne...

brala som od nej toho viac ,presiahlo to hmotnost a nasla som si v balicku hnusne sametove saty s krajkou asi z 80-tych rokov :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Andy80 » Ned Máj 02, 2010 4:49 pm

Musím sa aj ja zapojiť. Tiež vyhratá aukcia na MMA, balík pekne nafoteného oblečenia fakt za super cenu a poštovné podľa taríf SP. Hmotnosť do 1 kg. A predávajúca mi po skončení aukcie napíše, že poštovné je 5,50. Vydražená suma bola nejakých 7 eur. Skoro ma šľak trafil :roll: Keď som sa spýtala, prečo také vysoké poštovné, vraj to posiela ako poistený balík 1.tr a počíta si ešte aj balné a že aj krabica niečo stojí. Nakoniec sme sa dohodli na nepoistenom balíku druhej triedy za 3 eurá. Skutočné poštovné bolo 2,20! A keď mi balík konečne dorazil, okrem mikiny som nemohla nič použiť. Vrcholom bolo, že celý balík bol zabalený v krabici od keksíkov, ktoré bežne vyhadzujú v každých potravinách. :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť