Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Poplatok banky za vklad

od sandras » Štv Apr 29, 2010 7:23 pm

Janka81 píše:

Tak to asi každá Vúb robí inak..lebo mne v Blave ked vkladajú,vždy stahnu 0,5€ a neplatí to ten,čo to vkladá :roll: :roll: :roll: :cry:
tak nemám iba ja takúto skúsenosť, ale aj iní :(
radšej si davam posielať už do m-bank, tam sa to nemôže stať :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Apr 29, 2010 9:21 pm

sandras píše:
Janka81 píše:

Tak to asi každá Vúb robí inak..lebo mne v Blave ked vkladajú,vždy stahnu 0,5€ a neplatí to ten,čo to vkladá :roll: :roll: :roll: :cry:
tak nemám iba ja takúto skúsenosť, ale aj iní :(
radšej si davam posielať už do m-bank, tam sa to nemôže stať :P

Presne sandras :lol: ja mám aj Vúb aj mBank,ale tu si dávam posielať výlučne do mBank,aby som neplatila len za vklady :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Pia Apr 30, 2010 7:02 am

Nerada Vas vsetkych sklamem,,ale len maloktora banka si poplatok za vklad uctuje od vkladajuceho,,mam tiez VUB,,vcera som tam bola,,naschval som sa na to pytala.Ked som jej povedala,ze v jednej z ich pobociek toto robia,,isla to hned zistovat.Kym som tam bola,,nedopatrala sa v ktorej to tak je.
Neostava nic ine,len naivne verit,,ze vkladajuci si pripocita sumu za vklad,,alebo to treba brat tak ako to je.
Ja uz na poplatok za priamy vklad ani neupozornujem,,z 5 vkladajucich ho zaplati 1-2 uvedomelí.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Apr 30, 2010 7:59 am

22Evka22 píše:Nerada Vas vsetkych sklamem,,ale len maloktora banka si poplatok za vklad uctuje od vkladajuceho,,mam tiez VUB,,vcera som tam bola,,naschval som sa na to pytala.Ked som jej povedala,ze v jednej z ich pobociek toto robia,,isla to hned zistovat.Kym som tam bola,,nedopatrala sa v ktorej to tak je.
Neostava nic ine,len naivne verit,,ze vkladajuci si pripocita sumu za vklad,,alebo to treba brat tak ako to je.
Ja uz na poplatok za priamy vklad ani neupozornujem,,z 5 vkladajucich ho zaplati 1-2 uvedomelí.

Ale u mna aj tak väčšina ludí hradí prevodom :wink: a ak náhodou nemajú účet,odporučím im založiť si cez net zdarma v mBank :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od andreasch » Ned Máj 02, 2010 2:52 pm

Ja osobne som vkladala jedej panej na učet vo VUB-a ona už mala automaticky zadany poplatok za vklad 1,50eur :roll: :roll: :roll: .Aj slečna z banky :shock: :shock: že dost.Takže asi sa to da urobit k učtu,treba sa spytat v banke. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Ned Máj 02, 2010 3:35 pm

ja mám tiež VUB, a tie poplatky za priamy vklad na môj účet strhávajú na konci mesiaca MNE :idea:

a najväčšia "sranda" je tá, že aj keď si vložím sama sebe na účet, ešte aj za to mi strhnú 0,50€ :!: :!:

párkrát som aj ja urobila priamy vklad a niektorí ľudia /príp. firma/ to tam má ako príplatok ku vkladu,,,,, asi to tak spravím aj ja,,, budem sa na to informovať v banke, potom vám dám vedieť, ako som dopadla,,,,
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Máj 02, 2010 6:31 pm

vsetky banky su perfisne..my mame slsp tam tiez 0,45 stiahne pri priamom vklade...

a ked idem ja vkladat aj vtedy

a aked idem vnutri vybrat tak 1,65 ci kolko a ked z bankomatu tak 0,13 centov ...tak uz u nich nevyberam radsej ked chcem vacsiu sumu vybrat idem kazdy den a vyberiem z bankomatu a vyjde ma to ani nie na polovicu...napr teraz na okna potrebujem vacsiu sumu a tak som to vyriesila ze sa radsej prejdem kazdy den a vyberiem cez bankomat...

:roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Máj 02, 2010 8:47 pm

inguli, ved si nastav väčší limit ...

VUB najnovšie účtuje už aj pri platbe u obchodníka :shock: (nechápem prečo, ved obchodníci za terminál platia, takže zákazník platí tiež :? )

Ja robím tak, že celu výplatu prevediem na m-bank a vyberám si odtial - 3 výbery z bankomatu na Slovensku sú bezplatné (ved viac ani nemám čo vyberať :lol: ). To je asi jediná banka, ktorá je prakticky bezplatná, pokial si to človek ustráži. Aj tak všetko riešim cez internet, na pobočku banky nemám prečo chodiť.
VUB už mam len z lenivosti :oops: Nechce sa mi všetko prehlasovať - plat, prídavky ... cez leto to asi obehám, poprehlasujem a VUB účet zruším ... stojí ma to tam na poplatkoch určite okolo 30€ ročne (to je len hrubý odhad) a za to radšej kupim niečo pekné na BB :wink:

Ešte pridám perličku z VUB ... pred časom mi neoprávnene stiahli z účtu 1200 korún za platobné karty. podlali sme reklamáciu a po IBA 40 dňoch (na reklamáciu maju mesiac, takže to o 10 dní prešvihli ... čo by asi oni povedali, keby ste vy prešvihli splátku o 10 dní???). A pri vracaní sumy z reklamácie to dali ako priamy vklad na účet a zaplatila som si 15 korún :x Takže oni spravili chybu a ja som si to zaplatila :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Ned Máj 02, 2010 9:16 pm

sandras píše:inguli, ved si nastav väčší limit ...

VUB najnovšie účtuje už aj pri platbe u obchodníka :shock: (nechápem prečo, ved obchodníci za terminál platia, takže zákazník platí tiež :? )

Ja robím tak, že celu výplatu prevediem na m-bank a vyberám si odtial - 3 výbery z bankomatu na Slovensku sú bezplatné (ved viac ani nemám čo vyberať :lol: ). To je asi jediná banka, ktorá je prakticky bezplatná, pokial si to človek ustráži. Aj tak všetko riešim cez internet, na pobočku banky nemám prečo chodiť.
VUB už mam len z lenivosti :oops: Nechce sa mi všetko prehlasovať - plat, prídavky ... cez leto to asi obehám, poprehlasujem a VUB účet zruším ... stojí ma to tam na poplatkoch určite okolo 30€ ročne (to je len hrubý odhad) a za to radšej kupim niečo pekné na BB :wink:

Ešte pridám perličku z VUB ... pred časom mi neoprávnene stiahli z účtu 1200 korún za platobné karty. podlali sme reklamáciu a po IBA 40 dňoch (na reklamáciu maju mesiac, takže to o 10 dní prešvihli ... čo by asi oni povedali, keby ste vy prešvihli splátku o 10 dní???). A pri vracaní sumy z reklamácie to dali ako priamy vklad na účet a zaplatila som si 15 korún :x Takže oni spravili chybu a ja som si to zaplatila :?

Tak to snad nemyslite vazne?Ja by som tam narobila iny bordel.To ako si vazia klienta.Ja ma tiez VUB uz vela rokov,ale akosi sa mi fakt prestavaju pacit, a ze banka roka.,
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Ned Máj 02, 2010 9:17 pm

Otec ma Tatrabanku a vravel,ze tam poplatok za vklad na ucet uz neuctuju.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Máj 02, 2010 9:40 pm

sandras ja mam teda manzel velky limit a to aj staci len teraz potrebujeme este viac vybrat ale kedze zachvilu uz nemame z coho tak limit uz nemenime :wink:

inak ja som tak s csob teraz tam uz rusim ucet mam ich plne zuby...mala som tam kontouver uz dlhooo a kvoli tomu som to nevedela zrusit inak ten ucet uz voooobec nepouzivam kedze som sla do mad.robit a tam mam aj banku...otp

a tak csob mi cca stiahne mesacne 12 eur to tam vzdy dam na ucet...
teraz prisiel vypis ze do 31.03 mam nulovy zostatok stiahli co treba a je to
asi tak 3ho mi prisiel papier z banky ze mam -8eur plus za upomienku 7,50 ci ako... :shock: :shock: :shock: moja reakcia
nevedela som zatial do banky preslo par dni znova som dostala papier na ucte mam -0,68 cent :shock: :shock: :shock: :shock:
no super a kto za mna zaplatil? :shock: :shock: :shock:
BORDEL...sla som do banky ze chcem u nich skoncit...musela som odovzdat kartu bolo to teraz 20ho aprila a mam prist O mesiac 20ho maja a vtedy mozem dat zbohom az banke :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pon Máj 03, 2010 4:35 pm

martinka74 píše:
sandras píše: Ešte pridám perličku z VUB ... pred časom mi neoprávnene stiahli z účtu 1200 korún za platobné karty. podlali sme reklamáciu a po IBA 40 dňoch (na reklamáciu maju mesiac, takže to o 10 dní prešvihli ... čo by asi oni povedali, keby ste vy prešvihli splátku o 10 dní???). A pri vracaní sumy z reklamácie to dali ako priamy vklad na účet a zaplatila som si 15 korún :x Takže oni spravili chybu a ja som si to zaplatila :?

Tak to snad nemyslite vazne?Ja by som tam narobila iny bordel.To ako si vazia klienta.Ja ma tiez VUB uz vela rokov,ale akosi sa mi fakt prestavaju pacit, a ze banka roka.,

"bordel" som tam narobila niekolkokrát, kym mi to vôbec vrátili ... už som potom komunikovala výhradne s riaditelom pobočky a odporučila som mu zvážiť odbornosť svojich podriadených (bola to dosť dlhá história a na začiatku bola chyba pracovníka pobočky)
Keby som ten "bordel" nerobila, asi sa peňazí ani nedožijem ... oni ma najskor odbili, že ved všetko je OK... a ja na materskej len ta budem rozdávať tisíckorunáčky??? :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Máj 03, 2010 5:14 pm

andreasch píše:Ja osobne som vkladala jedej panej na učet vo VUB-a ona už mala automaticky zadany poplatok za vklad 1,50eur :roll: :roll: :roll: .Aj slečna z banky :shock: :shock: že dost.Takže asi sa to da urobit k učtu,treba sa spytat v banke. :wink:

pri podnikateľských účtoch je poplatok za priamy vklad cez 1€
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pon Máj 03, 2010 9:33 pm

sandras píše:
martinka74 píše:
sandras píše: Ešte pridám perličku z VUB ... pred časom mi neoprávnene stiahli z účtu 1200 korún za platobné karty. podlali sme reklamáciu a po IBA 40 dňoch (na reklamáciu maju mesiac, takže to o 10 dní prešvihli ... čo by asi oni povedali, keby ste vy prešvihli splátku o 10 dní???). A pri vracaní sumy z reklamácie to dali ako priamy vklad na účet a zaplatila som si 15 korún :x Takže oni spravili chybu a ja som si to zaplatila :?

"bordel" som tam narobila niekolkokrát, kym mi to vôbec vrátili ... už som potom komunikovala výhradne s riaditelom pobočky a odporučila som mu zvážiť odbornosť svojich podriadených (bola to dosť dlhá história a na začiatku bola chyba pracovníka pobočky)
Keby som ten "bordel" nerobila, asi sa peňazí ani nedožijem ... oni ma najskor odbili, že ved všetko je OK... a ja na materskej len ta budem rozdávať tisíckorunáčky??? :shock:

Tak to ma mrzi,ale toto je klasika u nas na Slovensku,vacsinou si tu ludia neznalí zakona a svojich prav nechaju skakat po hlave a vsetci to potom zneuzivaju.Je super ,ze ste to nenechali tak,lebo mam pocit ,ze ked v banke nemate miliony prestavate byt pre nich zaujimavy.Ja uz som mala s VUB tiez vela krat problemy a to sme aj s manzelom verní klienti ,mame tam uver a tiez vsetky ucty vratne terminaku.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od otrida11 » Uto Máj 04, 2010 1:39 pm

andreasch píše:Ja osobne som vkladala jedej panej na učet vo VUB-a ona už mala automaticky zadany poplatok za vklad 1,50eur :roll: :roll: :roll: .Aj slečna z banky :shock: :shock: že dost.Takže asi sa to da urobit k učtu,treba sa spytat v banke. :wink:

WAW. TO JE DOST. :oops: ALE JEDNO JE ISTE, ZE AJ JA SA V BANKE SPYTAM (POSTOVA BANKA), CI SA DA AKTIVOVAT AUTOMATICKY POPLATOK ZA VKLAD V HOTOVOSTI. :roll: :roll: :roll: JA NA TO TIEZ NEJAK NEMYSLIM, ZE KTO A AKO KED DAVAM č.ú. A POTOM PRI VYPISE IBA čUMIM :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť