tak nemám iba ja takúto skúsenosť, ale aj iníJanka81 píše:
Tak to asi každá Vúb robí inak..lebo mne v Blave ked vkladajú,vždy stahnu 0,5€ a neplatí to ten,čo to vkladá![]()
![]()
![]()
radšej si davam posielať už do m-bank, tam sa to nemôže stať
tak nemám iba ja takúto skúsenosť, ale aj iníJanka81 píše:
Tak to asi každá Vúb robí inak..lebo mne v Blave ked vkladajú,vždy stahnu 0,5€ a neplatí to ten,čo to vkladá![]()
![]()
![]()

sandras píše:tak nemám iba ja takúto skúsenosť, ale aj iníJanka81 píše:
![]()
![]()
![]()
radšej si davam posielať už do m-bank, tam sa to nemôže stať

22Evka22 píše:Nerada Vas vsetkych sklamem,,ale len maloktora banka si poplatok za vklad uctuje od vkladajuceho,,mam tiez VUB,,vcera som tam bola,,naschval som sa na to pytala.Ked som jej povedala,ze v jednej z ich pobociek toto robia,,isla to hned zistovat.Kym som tam bola,,nedopatrala sa v ktorej to tak je.
Neostava nic ine,len naivne verit,,ze vkladajuci si pripocita sumu za vklad,,alebo to treba brat tak ako to je.
Ja uz na poplatok za priamy vklad ani neupozornujem,,z 5 vkladajucich ho zaplati 1-2 uvedomelí.

sandras píše:inguli, ved si nastav väčší limit ...
VUB najnovšie účtuje už aj pri platbe u obchodníka(nechápem prečo, ved obchodníci za terminál platia, takže zákazník platí tiež
)
Ja robím tak, že celu výplatu prevediem na m-bank a vyberám si odtial - 3 výbery z bankomatu na Slovensku sú bezplatné (ved viac ani nemám čo vyberať). To je asi jediná banka, ktorá je prakticky bezplatná, pokial si to človek ustráži. Aj tak všetko riešim cez internet, na pobočku banky nemám prečo chodiť.
VUB už mam len z lenivostiNechce sa mi všetko prehlasovať - plat, prídavky ... cez leto to asi obehám, poprehlasujem a VUB účet zruším ... stojí ma to tam na poplatkoch určite okolo 30€ ročne (to je len hrubý odhad) a za to radšej kupim niečo pekné na BB
Ešte pridám perličku z VUB ... pred časom mi neoprávnene stiahli z účtu 1200 korún za platobné karty. podlali sme reklamáciu a po IBA 40 dňoch (na reklamáciu maju mesiac, takže to o 10 dní prešvihli ... čo by asi oni povedali, keby ste vy prešvihli splátku o 10 dní???). A pri vracaní sumy z reklamácie to dali ako priamy vklad na účet a zaplatila som si 15 korúnTakže oni spravili chybu a ja som si to zaplatila

martinka74 píše:sandras píše: Ešte pridám perličku z VUB ... pred časom mi neoprávnene stiahli z účtu 1200 korún za platobné karty. podlali sme reklamáciu a po IBA 40 dňoch (na reklamáciu maju mesiac, takže to o 10 dní prešvihli ... čo by asi oni povedali, keby ste vy prešvihli splátku o 10 dní???). A pri vracaní sumy z reklamácie to dali ako priamy vklad na účet a zaplatila som si 15 korúnTakže oni spravili chybu a ja som si to zaplatila
Tak to snad nemyslite vazne?Ja by som tam narobila iny bordel.To ako si vazia klienta.Ja ma tiez VUB uz vela rokov,ale akosi sa mi fakt prestavaju pacit, a ze banka roka.,

andreasch píše:Ja osobne som vkladala jedej panej na učet vo VUB-a ona už mala automaticky zadany poplatok za vklad 1,50eur![]()
![]()
.Aj slečna z banky
![]()
že dost.Takže asi sa to da urobit k učtu,treba sa spytat v banke.

sandras píše:martinka74 píše:sandras píše: Ešte pridám perličku z VUB ... pred časom mi neoprávnene stiahli z účtu 1200 korún za platobné karty. podlali sme reklamáciu a po IBA 40 dňoch (na reklamáciu maju mesiac, takže to o 10 dní prešvihli ... čo by asi oni povedali, keby ste vy prešvihli splátku o 10 dní???). A pri vracaní sumy z reklamácie to dali ako priamy vklad na účet a zaplatila som si 15 korúnTakže oni spravili chybu a ja som si to zaplatila
Tak to snad nemyslite vazne?Ja by som tam narobila iny bordel.To ako si vazia klienta.Ja ma tiez VUB uz vela rokov,ale akosi sa mi fakt prestavaju pacit, a ze banka roka.,
"bordel" som tam narobila niekolkokrát, kym mi to vôbec vrátili ... už som potom komunikovala výhradne s riaditelom pobočky a odporučila som mu zvážiť odbornosť svojich podriadených (bola to dosť dlhá história a na začiatku bola chyba pracovníka pobočky)
Keby som ten "bordel" nerobila, asi sa peňazí ani nedožijem ... oni ma najskor odbili, že ved všetko je OK... a ja na materskej len ta budem rozdávať tisíckorunáčky???

andreasch píše:Ja osobne som vkladala jedej panej na učet vo VUB-a ona už mala automaticky zadany poplatok za vklad 1,50eur![]()
![]()
.Aj slečna z banky
![]()
že dost.Takže asi sa to da urobit k učtu,treba sa spytat v banke.