Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - BALNE

od inguli » Ned Máj 02, 2010 6:37 pm

ja som na tom tak ze ked mi pani napise cca 2 eura posta a pritom ide o nieco co je do pol kg ja rovno napisem poslete mi tak a takk za 1,20 a ked nie dakujem tovar si neprosim ...ja navyse niekomu postovne platit len tak nebudem...to si radsej nic nekupim...su tu niektore fakt smiesne...s tymi postovnymi
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Máj 02, 2010 7:41 pm

Andy80 píše:Musím sa aj ja zapojiť. Tiež vyhratá aukcia na MMA, balík pekne nafoteného oblečenia fakt za super cenu a poštovné podľa taríf SP. Hmotnosť do 1 kg. A predávajúca mi po skončení aukcie napíše, že poštovné je 5,50. Vydražená suma bola nejakých 7 eur. Skoro ma šľak trafil :roll: Keď som sa spýtala, prečo také vysoké poštovné, vraj to posiela ako poistený balík 1.tr a počíta si ešte aj balné a že aj krabica niečo stojí. Nakoniec sme sa dohodli na nepoistenom balíku druhej triedy za 3 eurá. Skutočné poštovné bolo 2,20! A keď mi balík konečne dorazil, okrem mikiny som nemohla nič použiť. Vrcholom bolo, že celý balík bol zabalený v krabici od keksíkov, ktoré bežne vyhadzujú v každých potravinách. :evil:

pche,ze krabica??to som sa inak teraz pobavila,to ju asi chodi kupovat do cukrarne na zakusky,alebo co.Ved v kazdych potravinach su len radi,ze sa toho zbavia.Ako pise inguli,su tu fakt trapne niektore.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Ned Máj 02, 2010 11:14 pm

Andy80 píše:Musím sa aj ja zapojiť. Tiež vyhratá aukcia na MMA, balík pekne nafoteného oblečenia fakt za super cenu a poštovné podľa taríf SP. Hmotnosť do 1 kg. A predávajúca mi po skončení aukcie napíše, že poštovné je 5,50. Vydražená suma bola nejakých 7 eur. Skoro ma šľak trafil :roll: Keď som sa spýtala, prečo také vysoké poštovné, vraj to posiela ako poistený balík 1.tr a počíta si ešte aj balné a že aj krabica niečo stojí. Nakoniec sme sa dohodli na nepoistenom balíku druhej triedy za 3 eurá. Skutočné poštovné bolo 2,20! A keď mi balík konečne dorazil, okrem mikiny som nemohla nič použiť. Vrcholom bolo, že celý balík bol zabalený v krabici od keksíkov, ktoré bežne vyhadzujú v každých potravinách. :evil:

no ja by som mu dala. :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Ned Máj 02, 2010 11:16 pm

ak niekto predáva obnosené šatstvo po svojích detoch alebo veci pouzívane to balne je ozaj smiešne max. za baliaci papier 10 centov ok max 20 centov. je to choré to je isté.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pon Máj 03, 2010 7:15 am

veronci89 píše:ak niekto predáva obnosené šatstvo po svojích detoch alebo veci pouzívane to balne je ozaj smiešne max. za baliaci papier 10 centov ok max 20 centov. je to choré to je isté.

veronci mam rovnaky nazor ,ved kazdy si urcuje cenu tovaru sam.ked niekto da postovene gratis je to tiez len jeho vec tak mi to pride ako lakomost ked pyta este aj balne ja kupujem veeelikanske papiere na poste 5ks za 80centov myslem ze to neni az taka suma aby ju clovek pri predaji veciciek nemohol obanovat :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pon Máj 03, 2010 7:19 am

ja by som jej urcite nedala 3eura a uz vobec nie za krabicu,mohla to poslat aj bez nej :wink:

pripostovnom 5.5eura by som asi hned odstupila od kupi ved Andy ako to vlastne je ked sa vyhra aukcia?musi sa vec za kazdu cenu kupit?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 959touareg » Pon Máj 03, 2010 11:05 am

natusa píše:

ja by som jej urcite nedala 3eura a uz vobec nie za krabicu,mohla to poslat aj bez nej :wink:

pri postovnom 5.5eura by som asi hned odstupila od kupi ved Andy ako to vlastne je ked sa vyhra aukcia?musi sa vec za kazdu cenu kupit?

Ano natusa, pri aukcii sa vzdy musi kupit dana vec. Pokial mas s niecim problemy, treba to hned, este pred aukciou dojednat s predavajucou, aby si mal uplne jasno vo vsetkom a iba potom klikat. Inak, pokial tu vec nepreberies, da ti bez pardonu negat. hodnotenie. Tam ide o to, ze ked kliknes na ponuknuty tovar v drazbe, tak uz vlasne suhlasis so vsetkym, s podmienkami predavajuceho, aj s postovnym. Po aukcii to uz zavisi od predavajucej, ci pristupi na tvoju poziadavku, v tomto pripade na to znizenie postovneho....sice casto tam predavajuce napisu v kolonke postovne a balne iba...podla tarif posty ..., takze kupujuci nie je v obraze. A su take prespekulovane niektore predavajuce, ze potom to postovne daju podla sumy vydrazenej veci, ak sa vydrazila za malo, tak si to chcu nahnat na postovnom. Je to smutne, no je to tak. Nechapem, preco tu cenu postovneho nenapisu hned do kolonky. Ved predsa uz dopredu musia vediet, aka je to vaha. Aj ja som uz velakrat taktom kupovala, ze nebolo udane postovne a modlila som sa, kolko mi potom zabije. Je to riziko pri drazeni....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Andy80 » Pon Máj 03, 2010 12:37 pm

No áno, človek sa učí na vlastných chybách. :( Teraz som už "múdrejšia" :lol: a hneď sa spýtam, koľko presne bude poštovné. A až potom nakupujem. Inač ja osobne som nikdy balné k ničomu nepočítala.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pon Máj 03, 2010 2:55 pm

959touareg píše:
natusa píše:

pri postovnom 5.5eura by som asi hned odstupila od kupi ved Andy ako to vlastne je ked sa vyhra aukcia?musi sa vec za kazdu cenu kupit?

Ano natusa, pri aukcii sa vzdy musi kupit dana vec. Pokial mas s niecim problemy, treba to hned, este pred aukciou dojednat s predavajucou, aby si mal uplne jasno vo vsetkom a iba potom klikat. Inak, pokial tu vec nepreberies, da ti bez pardonu negat. hodnotenie. Tam ide o to, ze ked kliknes na ponuknuty tovar v drazbe, tak uz vlasne suhlasis so vsetkym, s podmienkami predavajuceho, aj s postovnym. Po aukcii to uz zavisi od predavajucej, ci pristupi na tvoju poziadavku, v tomto pripade na to znizenie postovneho....sice casto tam predavajuce napisu v kolonke postovne a balne iba...podla tarif posty ..., takze kupujuci nie je v obraze. A su take prespekulovane niektore predavajuce, ze potom to postovne daju podla sumy vydrazenej veci, ak sa vydrazila za malo, tak si to chcu nahnat na postovnom. Je to smutne, no je to tak. Nechapem, preco tu cenu postovneho nenapisu hned do kolonky. Ved predsa uz dopredu musia vediet, aka je to vaha. Aj ja som uz velakrat taktom kupovala, ze nebolo udane postovne a modlila som sa, kolko mi potom zabije. Je to riziko pri drazeni....

no ved ale ked bola cena postovneho 2,2€ a pani si pytala 5,5€ nehnevajte sa na mna to Andy nemala odkial vediet aukcia neaukcia ja by som to nekupila ved to je podla mna dobry odb :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť