Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - foto pri referenciách

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od sisu22 » Štv Máj 13, 2010 10:18 pm

skajka píše:no tak to musím nesúhlasiť, to je skôr váš subjektívny názor

to ja radšej nebudem chcieť referencie,aby niekto nevidel čo som nakupovala :cry:

:roll: veru,lebo ja som teraz od jednej kupila (intimnu vec) :oops: a ked mi da ref. tak sa budem citit dost neprijemne,lebo si nemyslim,ze by kazdy mal vidiet,cim chcem niekoho potesit a pod.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Máj 13, 2010 10:21 pm

Co sa tyka intimnej veci...tak sa snou dohodni dopredu, ze nech ti referenciu nedava...lebo je ti to neprijemne. ved to je normalne
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Máj 13, 2010 10:25 pm

este mi ju nastastie nedala,ja som jej dala ale az potom som si uvedomila,ze sa zobrazi aj obrazok. ESte ma tu niekto bude mat za ... :cry: len zase mi je luto,dat ju vymazat,lebo pani bola fakt perfektna,mila,pockala s platbou,balicek hned dosiel...proste na 1*.Len inak jej ju nemam dat ako:-(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Máj 13, 2010 10:28 pm

sisu22 píše:este mi ju nastastie nedala,ja som jej dala ale az potom som si uvedomila,ze sa zobrazi aj obrazok. ESte ma tu niekto bude mat za ... :cry: len zase mi je luto,dat ju vymazat,lebo pani bola fakt perfektna,mila,pockala s platbou,balicek hned dosiel...proste na 1*.Len inak jej ju nemam dat ako:-(

:D :D :D
ale neboj .....my ta pozname :oops: :oops: :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Máj 13, 2010 10:28 pm

ved si dajte referencie cez iný tovar :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Máj 13, 2010 10:28 pm

Janka81 píše:ved si dajte referencie cez iný tovar :wink:

potom v tom bude chaos :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Máj 13, 2010 10:29 pm

gonica píše:
sisu22 píše:este mi ju nastastie nedala,ja som jej dala ale az potom som si uvedomila,ze sa zobrazi aj obrazok. ESte ma tu niekto bude mat za ... :cry: len zase mi je luto,dat ju vymazat,lebo pani bola fakt perfektna,mila,pockala s platbou,balicek hned dosiel...proste na 1*.Len inak jej ju nemam dat ako:-(

a je to tu :twisted:

A to tusim nebolo zodpovedane,ze kolko tam ta fotka bude?Dufam,ze nie naveky :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Máj 13, 2010 10:34 pm

sisu22 píše:
gonica píše:

a je to tu :twisted:

A to tusim nebolo zodpovedane,ze kolko tam ta fotka bude?Dufam,ze nie naveky :roll:

popros Alex o zmazanie...urcite ti vyhovie ak to pojde. :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Pia Máj 14, 2010 8:34 am

Ja nakupujem tu iba to co nutne potrebujem,,teda niekedy to nie je az take nutne,,ale tak treba si aj radost urobit.No a ak by som si aj spodne pradlo kupila,,nech vidia.Mne to neprekaza,a kto si co bude o mne mysliet je iba jeho vec.Mozno ak by som bola starsia,by mi to prekazalo tiez.Teraz sa nechcem nikoho dotknut,,ale asi od urciteho veku tiez by mi bolo neprijemne,,keby videli ostatní co si kupujem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Máj 14, 2010 8:45 am

Tak možno v 50-tke kupovať robertka by bolo také na pousmiatie :lol: :lol: :lol: ale simka,ty kludne kupuj čo len chceš :wink: :wink: :wink: my nebudeme závidieť ani snoriť :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Máj 14, 2010 8:47 am

sisu22 píše:
Janka81 píše:ved si dajte referencie cez iný tovar :wink:

potom v tom bude chaos :cry:
tak toto je výnimočný prípad,my Ti odpustíme :wink: :lol: ved prečo by si mala prísť o daľšiu referenciu?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skajka » Pia Máj 14, 2010 12:57 pm

asi to bude tým,že každý má tu svoju hranicu súkromia nastavenú ináč :oops: :oops:

ja asi preto tak rada nakupujem a vykukávam po internetových bazároch,lebo je to tak trošku "inkognito" a preto by sa to malo zachovať 8) 8)

napríklad mám kámošku,ktorá sa z takéhoto dôvodu hambí nakupovať po sekáčoch

ja som asi taký ostýchavý typ a preto mi tie foto prekážajú :oops: :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Máj 14, 2010 4:45 pm

skajka píše:asi to bude tým,že každý má tu svoju hranicu súkromia nastavenú ináč :oops: :oops:

ja asi preto tak rada nakupujem a vykukávam po internetových bazároch,lebo je to tak trošku "inkognito" a preto by sa to malo zachovať 8) 8)

napríklad mám kámošku,ktorá sa z takéhoto dôvodu hambí nakupovať po sekáčoch

ja som asi taký ostýchavý typ a preto mi tie foto prekážajú :oops: :oops:

inak skajka..ked sa tak nad tým zamýšlam,fakt môže byť každému jedno,čo tu kupujeme,či predávame,pokial to nie je v rozpore so zákonom :lol: takže to súkromie by aj mohlo byť :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od jullll » Pia Máj 14, 2010 5:14 pm

viete Janka asi by sa mali vyjadriť skôr predávajúce,napríklad tie ktoré si fotia vecičky priamo na sebe alebo svojich detičkácách,či tu chcú mať tie fotky "naveky" ,lebo ja tiež niekedy také fotky mám,ale toto ma nikdy nenapadlo,že to takto funguje :-)
dávam hodnottká vždy:-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Máj 14, 2010 5:30 pm

jullll píše:viete Janka asi by sa mali vyjadriť skôr predávajúce,napríklad tie ktoré si fotia vecičky priamo na sebe alebo svojich detičkácách,či tu chcú mať tie fotky "naveky" ,lebo ja tiež niekedy také fotky mám,ale toto ma nikdy nenapadlo,že to takto funguje :-)
dávam hodnottká vždy:-)

noo..a to je tiež pravda,že sú na foto i osoby :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť