skajka píše:no tak to musím nesúhlasiť, to je skôr váš subjektívny názor
to ja radšej nebudem chcieť referencie,aby niekto nevidel čo som nakupovala
skajka píše:no tak to musím nesúhlasiť, to je skôr váš subjektívny názor
to ja radšej nebudem chcieť referencie,aby niekto nevidel čo som nakupovala

sisu22 píše:este mi ju nastastie nedala,ja som jej dala ale az potom som si uvedomila,ze sa zobrazi aj obrazok. ESte ma tu niekto bude mat za ...len zase mi je luto,dat ju vymazat,lebo pani bola fakt perfektna,mila,pockala s platbou,balicek hned dosiel...proste na 1*.Len inak jej ju nemam dat ako:-(

gonica píše:sisu22 píše:este mi ju nastastie nedala,ja som jej dala ale az potom som si uvedomila,ze sa zobrazi aj obrazok. ESte ma tu niekto bude mat za ...len zase mi je luto,dat ju vymazat,lebo pani bola fakt perfektna,mila,pockala s platbou,balicek hned dosiel...proste na 1*.Len inak jej ju nemam dat ako:-(
![]()
![]()
![]()
ale neboj .....my ta pozname![]()
![]()

sisu22 píše:gonica píše:sisu22 píše:este mi ju nastastie nedala,ja som jej dala ale az potom som si uvedomila,ze sa zobrazi aj obrazok. ESte ma tu niekto bude mat za ...len zase mi je luto,dat ju vymazat,lebo pani bola fakt perfektna,mila,pockala s platbou,balicek hned dosiel...proste na 1*.Len inak jej ju nemam dat ako:-(
![]()
![]()
![]()
ale neboj .....my ta pozname![]()
![]()
a je to tu![]()
A to tusim nebolo zodpovedane,ze kolko tam ta fotka bude?Dufam,ze nie naveky

tak toto je výnimočný prípad,my Ti odpustímesisu22 píše:Janka81 píše:ved si dajte referencie cez iný tovar
potom v tom bude chaos

skajka píše:asi to bude tým,že každý má tu svoju hranicu súkromia nastavenú ináč![]()
![]()
ja asi preto tak rada nakupujem a vykukávam po internetových bazároch,lebo je to tak trošku "inkognito" a preto by sa to malo zachovať![]()
![]()
napríklad mám kámošku,ktorá sa z takéhoto dôvodu hambí nakupovať po sekáčoch
ja som asi taký ostýchavý typ a preto mi tie foto prekážajú![]()

jullll píše:viete Janka asi by sa mali vyjadriť skôr predávajúce,napríklad tie ktoré si fotia vecičky priamo na sebe alebo svojich detičkácách,či tu chcú mať tie fotky "naveky" ,lebo ja tiež niekedy také fotky mám,ale toto ma nikdy nenapadlo,že to takto funguje
dávam hodnottká vždy:-)