Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Kde zohnať vešiaky

Kde zohnať vešiaky

od 22Evka22 » Pia Máj 14, 2010 10:27 am

Babenky,,prosim Vas o pomoc.
Potrebujem vačšie množstvo vesiakov,,nie vsak drevennych,,ale umelych.
Od jednej pani som skupila vsetky co mala po 0.06-0.08centa.
Ak by ste o niekom vedeli,,kto by vedel za taku cenu ponuknut budem rada.
Dakujem Evka
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Máj 14, 2010 4:50 pm

Evulík,,čo ideš Jánošíka chytať??? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tanusa » Pia Máj 14, 2010 6:14 pm

skúste v Tescu, tam stále majú vo velkom koši vešiaky pre zákazníkov a vždy ich je tam plno a zadarmo
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Máj 14, 2010 6:21 pm

tanusa píše:skúste v Tescu, tam stále majú vo velkom koši vešiaky pre zákazníkov a vždy ich je tam plno a zadarmo

to fakt??nikdy som to aspon u nás v TN nevidela :shock: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tanusa » Pia Máj 14, 2010 6:32 pm

aspoň u nás v Prešove majú stále veľku drevenú krabicu v jednom Tescu ju majú pri východe a v druhom pri veciach s oblečením , síce troška zašitá ale skúste pomrkať medzi regálmi
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Pia Máj 14, 2010 6:46 pm

tanusa píše:aspoň u nás v Prešove majú stále veľku drevenú krabicu v jednom Tescu ju majú pri východe a v druhom pri veciach s oblečením , síce troška zašitá ale skúste pomrkať medzi regálmi

Dakujem za radu,,no u nas v PN ani v TT som nic take nevidela ato tam chodim aspom dva krat do tyzdna.
Skusim sa spytat. :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Pia Máj 14, 2010 6:47 pm

Janka81 píše:Evulík,,čo ideš Jánošíka chytať??? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie neposlusnych milencov budem na ne vesat:wink: ,,potrebujem pre seba,,a pre kamosku. :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Máj 14, 2010 6:58 pm

22Evka22 píše:
Janka81 píše:Evulík,,čo ideš Jánošíka chytať??? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie neposlusnych milencov budem na ne vesat:wink: ,,potrebujem pre seba,,a pre kamosku. :D

Tak to obe musíte mať hodne milencov..hahaha :lol: :lol: :lol: :wink: Ja ich klincujem :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mimuscha » Pia Máj 14, 2010 7:08 pm

22Evka22 píše:
tanusa píše:aspoň u nás v Prešove majú stále veľku drevenú krabicu v jednom Tescu ju majú pri východe a v druhom pri veciach s oblečením , síce troška zašitá ale skúste pomrkať medzi regálmi

Dakujem za radu,,no u nas v PN ani v TT som nic take nevidela ato tam chodim aspom dva krat do tyzdna.
Skusim sa spytat. :roll:
skúste pri pokladniach,tam ich zvyknú pokladníčky hádzať po pult,ked niekto nechce k oblečku :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Pon Máj 17, 2010 9:22 pm

Vsetkym Vam velmi pekne dakujem za rady.V Tecu ma odbyli,ze oni na vesiaky vesaju dalsi tovar,,takze som u nas v PN nepochodila.
Ale :idea: ocinkov kamarat rusi obchod a pytal sa ocinka,ci nevie o niekom kto by potreboval vesiaky,ze ma plne 3 mechy.Takze zajtra si idem po ne.

Janulka,,teraz si tych milencov mozeme v skriny vystavovat a ked bude pekne aj prevetrat na balkone :wink: :D

Ešte raz velmi pekne dakujem za vsetky rady,Vas cas a ochotu :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Máj 17, 2010 9:57 pm

22Evka22 píše:Vsetkym Vam velmi pekne dakujem za rady.V Tecu ma odbyli,ze oni na vesiaky vesaju dalsi tovar,,takze som u nas v PN nepochodila.
Ale :idea: ocinkov kamarat rusi obchod a pytal sa ocinka,ci nevie o niekom kto by potreboval vesiaky,ze ma plne 3 mechy.Takze zajtra si idem po ne.

Janulka,,teraz si tych milencov mozeme v skriny vystavovat a ked bude pekne aj prevetrat na balkone :wink: :D

a máš pekných??prídem si do skrine vybrať zopár :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Pon Máj 17, 2010 10:09 pm

Janka81 píše:
22Evka22 píše:Vsetkym Vam velmi pekne dakujem za rady.V Tecu ma odbyli,ze oni na vesiaky vesaju dalsi tovar,,takze som u nas v PN nepochodila.

Jani povedz si vekovu hranicu,,len neviem,,co by mi tvoj pan manzel zato urobil :idea: :?:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Uto Máj 18, 2010 8:29 am

22Evka22 píše:
Janka81 píše:

Jani povedz si vekovu hranicu,,len neviem,,co by mi tvoj pan manzel zato urobil :idea: :?:

Tak s ním si nerob starosti..toho už dávno netopiere žerú :lol: :lol: :lol: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť