Babenky,,prosim Vas o pomoc.
Potrebujem vačšie množstvo vesiakov,,nie vsak drevennych,,ale umelych.
Od jednej pani som skupila vsetky co mala po 0.06-0.08centa.
Ak by ste o niekom vedeli,,kto by vedel za taku cenu ponuknut budem rada.
Dakujem Evka

tanusa píše:skúste v Tescu, tam stále majú vo velkom koši vešiaky pre zákazníkov a vždy ich je tam plno a zadarmo

tanusa píše:aspoň u nás v Prešove majú stále veľku drevenú krabicu v jednom Tescu ju majú pri východe a v druhom pri veciach s oblečením , síce troška zašitá ale skúste pomrkať medzi regálmi

Janka81 píše:Evulík,,čo ideš Jánošíka chytať???![]()
![]()
![]()
![]()

22Evka22 píše:Janka81 píše:Evulík,,čo ideš Jánošíka chytať???![]()
![]()
![]()
![]()
Nie neposlusnych milencov budem na ne vesat:wink: ,,potrebujem pre seba,,a pre kamosku.

skúste pri pokladniach,tam ich zvyknú pokladníčky hádzať po pult,ked niekto nechce k oblečku22Evka22 píše:tanusa píše:aspoň u nás v Prešove majú stále veľku drevenú krabicu v jednom Tescu ju majú pri východe a v druhom pri veciach s oblečením , síce troška zašitá ale skúste pomrkať medzi regálmi
Dakujem za radu,,no u nas v PN ani v TT som nic take nevidela ato tam chodim aspom dva krat do tyzdna.
Skusim sa spytat.

22Evka22 píše:Vsetkym Vam velmi pekne dakujem za rady.V Tecu ma odbyli,ze oni na vesiaky vesaju dalsi tovar,,takze som u nas v PN nepochodila.
Aleocinkov kamarat rusi obchod a pytal sa ocinka,ci nevie o niekom kto by potreboval vesiaky,ze ma plne 3 mechy.Takze zajtra si idem po ne.
Janulka,,teraz si tych milencov mozeme v skriny vystavovat a ked bude pekne aj prevetrat na balkone![]()
![]()
Ešte raz velmi pekne dakujem za vsetky rady,Vas cas a ochotu

Janka81 píše:22Evka22 píše:Vsetkym Vam velmi pekne dakujem za rady.V Tecu ma odbyli,ze oni na vesiaky vesaju dalsi tovar,,takze som u nas v PN nepochodila.
Aleocinkov kamarat rusi obchod a pytal sa ocinka,ci nevie o niekom kto by potreboval vesiaky,ze ma plne 3 mechy.Takze zajtra si idem po ne.
Janulka,,teraz si tych milencov mozeme v skriny vystavovat a ked bude pekne aj prevetrat na balkone![]()
![]()
a máš pekných??prídem si do skrine vybrať zopár![]()
![]()
![]()
![]()

22Evka22 píše:Janka81 píše:22Evka22 píše:Vsetkym Vam velmi pekne dakujem za rady.V Tecu ma odbyli,ze oni na vesiaky vesaju dalsi tovar,,takze som u nas v PN nepochodila.
![]()
a máš pekných??prídem si do skrine vybrať zopár![]()
![]()
![]()
![]()
Jani povedz si vekovu hranicu,,len neviem,,co by mi tvoj pan manzel zato urobil![]()