Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Ako davate referencie

od martinka74 » Sob Máj 29, 2010 7:45 pm

lubica2403 píše:Jeden obchod = jedenkrát poslané č.účtu, jedenkrát zaplatené , jeden balík, jeden termín odoslania .... je jedno,koľko vecí je v balíku

Jedna referencia za jeden obchod

Ďalší obchod = ďalší balík a je jedno, či v tom istom týždni alebo o pol roka

Osobne by mi bolo smiešne,keby mi niekto napísal na každú vec hodnotenie zvlášť

Tiez som citala,ze sa navazate do pani Lubici,ale musim suhlasit s tym co napisala,podla mna tak to ma byt.Jeden obchod jedna referencia.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od livijja » Sob Máj 29, 2010 7:52 pm

martinka74 píše:livijja ved sa nehambi povedz co studujes,strasne ma to zaujima,lebo rozmyslam ,ze po materskej sa dam tiez na vysoku.

uz len vam asa budem spovedat co študujem nahodou by som povedala a zaas by som bola llen blba??? alebo co?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Sob Máj 29, 2010 7:59 pm

martinka74 píše:Aj tak si myslim,ako uz spominala gonica aj inguli,ze kazdy normalny clovek to riesi jednou referenciou.

martinka tak ja som asi nenormalna,ale mne pride prirodzene,ze sa na danu kupu ci predaj vyjadrim.
Livija,nebud arogantna a drza,lebo sa ti to vrati.Vies to velmi dobre,ak sa ta pytaju,a nechces odpovedat,da sa to aj inak napisat!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od livijja » Sob Máj 29, 2010 8:01 pm

sisu22 píše:
martinka74 píše:Aj tak si myslim,ako uz spominala gonica aj inguli,ze kazdy normalny clovek to riesi jednou referenciou.

martinka tak ja som asi nenormalna,ale mne pride prirodzene,ze sa na danu kupu ci predaj vyjadrim.
Livija,nebud arogantna a drza,lebo sa ti to vrati.Vies to velmi dobre,ak sa ta pytaju,a nechces odpovedat,da sa to aj inak napisat!

ja odpovedam tak ako oni na mna pišu vieš ze viem byt v pohode komunikujeme spolu a ma uraža ked takto tu odsudzuju a vysmievaju sa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Sob Máj 29, 2010 8:21 pm

livijja píše:
sisu22 píše:

ja odpovedam tak ako oni na mna pišu vieš ze viem byt v pohode komunikujeme spolu a ma uraža ked takto tu odsudzuju a vysmievaju sa

ved normalne komnikuj,a budu aj oni tak komikovat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od livijja » Sob Máj 29, 2010 8:23 pm

sisu22 píše:
livijja píše:
sisu22 píše:

a nesnažila som sa? nie ja som len zla lebo od pani ket... som najhoršia a co sa tyka tej referencie co mi dala dnes pani bola neopravnena a hned na mna vyskočili že dalšia negativna
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Sob Máj 29, 2010 8:25 pm

livijja píše:
sisu22 píše:
livijja píše:
sisu22 píše:

a nesnažila som sa? nie ja som len zla lebo od pani ket... som najhoršia a co sa tyka tej referencie co mi dala dnes pani bola neopravnena a hned na mna vyskočili že dalšia negativna

mna to neprekvapuje,ludia si vsimaju.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od livijja » Sob Máj 29, 2010 8:27 pm

sisu22 píše:
livijja píše:
sisu22 píše:
livijja píše:
sisu22 píše:

mna to neprekvapuje,ludia si vsimaju.

ale kazdy kto pozrie na obrazok vidi že mikinka je nova bez chyby a takato referencia? k tomu bol ešte jeden kompletik chlapcensky a dievčensky ale toto určite nebola pravom referencia. som rada že možem predavat no toto nemam rada
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Sob Máj 29, 2010 8:43 pm

ale Livijja ved prezrad kamoskam co studujes,neboj nebudeme sa do Teba navazat a ta mikinka pri tej negativnej referencii naozaj nevyzera zle za tie prachy
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od livijja » Sob Máj 29, 2010 8:44 pm

martinka74 píše:ale Livijja ved prezrad kamoskam co studujes,neboj nebudeme sa do Teba navazat a ta mikinka pri tej negativnej referencii naozaj nevyzera zle za tie prachy

neštudujem nic moc socialnu pracu ale bavi ma taky odbor ešte len 1 rocnik popri materskej aj to je dost tazke a tym ze som na maleho sama obzvlašt
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Sob Máj 29, 2010 8:48 pm

No vidis,ze vies byt aj normalna,presne o socialnej praci uvazujem aj ja,len sa treba chovat slusne a potom sa tak k Tebe budu chovat aj ostatní,myslim ze by si sa mala ospravedlnit inguli,tie tvoje utoky na nu neboli opodstatnene,len vyjadrila svoj nazor
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od livijja » Sob Máj 29, 2010 8:50 pm

martinka74 píše:No vidis,ze vies byt aj normalna,presne o socialnej praci uvazujem aj ja,len sa treba chovat slusne a potom sa tak k Tebe budu chovat aj ostatní,myslim ze by si sa mala ospravedlnit inguli,tie tvoje utoky na nu neboli opodstatnene,len vyjadrila svoj nazor

ja sa vzdy ospravedlnim ale ked vidim že na mna niekto utoci tak to nie. a co sa tyka soc. prace je to fajn škola dobre veci sa ucia je to fakt nieco co aaspon mne dava
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Sob Máj 29, 2010 9:01 pm

sisu22 píše:

sisu my sme to mysleli tak ,ze ked kupujes od jednej predavajucej viac veci,staci proste jedna referencia,nie hodnotit kazdu vec samostatne.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Sob Máj 29, 2010 9:38 pm

lubica2403 píše:Jeden obchod = jedenkrát poslané č.účtu, jedenkrát zaplatené , jeden balík, jeden termín odoslania .... je jedno,koľko vecí je v balíku

Jedna referencia za jeden obchod

Ďalší obchod = ďalší balík a je jedno, či v tom istom týždni alebo o pol roka

Osobne by mi bolo smiešne,keby mi niekto napísal na každú vec hodnotenie zvlášť

suhlasim .......jedna referencia.....a ne 10 vyskemranych
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Sob Máj 29, 2010 9:40 pm

inguli píše:...alex ale toto je take divne ze za kazdu vec pani ailuj82 dala asi 3 referencie pani livijji a ona spat 6 referencii tej pani
teraz to nepochopte zle pisem to bez ohladu na to o koho ide moze to byt hocikto ale je to divne az smiesne a mozno prave toto bude ludi zastavovat aby u dotycnej kupovali...
lebo to pre niektore moze byt praveze podozrive aj ked ide o zasluzene referencie
pred tym si tu niekde pisala alex ze referencie sa mozu dat kazdych 5 dni ci ako to presne bolo ked sa jedna pani pytala ze preco nevie 2 krat dat ref
...teraz je to uz zmenene?lebo pani livijja napriklad kazdu minutu tam posielala referencie skoro...tych 6
a pani livijja vas hned poprosim nevytacajte sa zasa na tomto mojom prispevku lebo nesmeruje to k vam len u vas som to nasla tak tu davam ako priklad
:wink:

inguli to neni divne....my to len nechapeme.....a zavidime
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť